Medicii l-au diagnosticat cu întârziere de vorbire cu elemente autiste

L-am cunoscut pe Flavius în cabinetul bioenergoterapeutei Maria Ciobanu din Piteşti. Un băieţel de şase ani cu o privire inteligentă, curios să descopere tot ce se află împrejur, un copil care mi-a răspuns dezinvolt şi corect când l-am întrebat cum îl cheamă şi vârstă are. Aveam să aflu de la părinţii lui că mă aflu în prezenţa unui băiat diagnosticat de medici cu întârziere de vorbire cu elemente autiste. Este ştiut faptul că autismul este o boală cumplită, boală care împiedică dezvoltarea copilului afectând abilităţile sociale şi de comunicare, şi într-o măsură mai mare sau mai mică, chiar şi capacitatea de a vorbi şi de a se mişca. Aşa a fost şi cazul micuţului Flavius, care până la vârsta de cinci ani şi jumătate, nu a rostit un cuvânt, nu s-a jucat şi nu a socializat cu ceilalţi copii, aşa cum ar fi fost firesc. „Când a venit, Flavius era foarte agitat, scotea nişte sunete foarte stridente. La început, am lucrat în fiecare zi, apoi o dată la trei zile, şi acum vine o singură dată pe săptămână. Este aproape vindecat şi este un copil extrem de inteligent. În final, nu va rămâne decât cu o uşoară problemă de pronunţie”, asigură bioterapeuta care a reuşit, cu puterea mâinilor şi a vocii, să îl vindece pe micuţ de cumplita boală.

Doi ani de zile, o echipă de cinci psihologi a încercat să îl trateze, însă fără rezultat
Părinţii au fost disperaţi încă de când copilul a trecut de vârsta de un an şi au văzut că micuţul nici măcar nu încearcă să rostească ceva. Se simţeau respinşi de ceilalţi părinţi, care vedeau un pericol în copilul lor, nu îl puteau duce la grădiniţă, se săturaseră de atâtea priviri întrebătoare. Astfel că au încercat tot ce se putea. „Medicii l-au diagnosticat cu întârziere de vorbire cu elemente autiste. Mi s-a prescris un tratament, dar nu i l-am dat pentru că ceva în sufletul meu îmi spunea să nu îi dau acele medicamente. Le am şi acum acasă, într-un sertar. Am mers şi la Bucureşti, la un medic homeopat, însă nici aici nu am găsit ajutor. Medicii spuneau că autismul nu se tratează, nu se dau şanse de reuşită prea mari. Acasă, când micuţul avea trei ani şi jumătate, am început o terapie cu cinci psihologi. A fost un tratament extrem de costisitor, care a durat doi ani de zile. În tot acest timp, Flavius a acumulat foarte multe cunoştinţe, însă tot nu reacţiona, nu spunea nimic. Doar ţipa din când în când”, povesteşte mama copilului, Ema Toma.
Încrederea în Dumnezeu şi harul psihoterapeutei Maria Ciobanu le-au vindecat copilul de autism
Singura salvare a micuţului cu autism a fost bioenergoterapeuta Maria Ciobanu. Părinţii lui Flavius au văzut-o pe aceasta la o emisiune televizată şi au simţit de îndată că le va vindeca băieţelul. Mama spune că deja intrase în declin psihic, că îşi pierduse orice speranţă că îşi va auzi vreodată copilul rostindu-i numele. „Simţeam că nu este de ajuns ce fac eu, Dumnezeu a lucrat prin mine, am avut şi vise premonitorii. N-am ştiut de existenţa doamnei Maria, deşi era atât de aproape de noi, la doar câteva blocuri, tot în cartierul Popa Şapcă. După ce am văzut-o pe doamna Maria la televizor, am ştiut că trebuie neapărat să ajung cu Flavius la dumneaei.
În luna aprilie am ajuns aici şi tot aici am primit pe loc speranţa că băieţelul meu va fi salvat. Am avut încredere, fiindcă fără încredere nu are rost. Am avut răbdare, copilul a început să vorbească, să pună mama”, adaugă mama micuţului Flavius. Stând de vorbă cu părinţii micuţului pe canapeaua din cabinetul bioterapeutei, am simţit emoţia din glasul lor, bucuria şi mulţumirea pe care o simţeau pentru femeia care a redat zâmbetul pe chipul copilului lor.
 Iubirea poate vindeca orice!
Cea care a făcut posibilă această minune, parapsihologul Maria Ciobanu, povesteşte că dintre toţi pacienţii săi pe micuţul Flavius îl iubeşte cel mai mult. Prin tratamentul bazat pe bioenergie, între cei doi a luat naştere o armonie perfectă. L-a tratat prin puterea mâinilor de a dirija bioeneregia acolo unde erau probleme şi au fost de ajuns doar câteva şedinţe până când copilul s-a liniştit şi a început să vină cu drag la doamna Maria, să îi mângâie mâinile în timpul şedinţelor, atunci când bioterapeuta lucra deasupra capului său. „Când a venit, era foarte agitat. Ţipa, tot timpul trebuia să îi distragi atenţia. Cu el, am fost convinsă că voi reuşi! Nu avea contact vizual, cred că nici nu deosebea formele foarte bine. Am tratat mai multe cazuri de copii cu autism, însă boala nu se manifestă în acelaşi fel la toţi. După câteva şedinţe, a început să se liniştească, când venea la cabinet simţea nevoia să vină la mine chiar dacă eu eram ocupată cu un alt pacient. Iubesc nespus toţi copiii pe care i-am tratat, însă între mine şi Flavius s-a creat o legătură profundă, se simte acea armonie. Acum este deja vindecat, este un copil extrem de inteligent şi foarte talentat”, explică parapsihologul. De asemenea, omul a cărei simplă prezenţă îţi poate transmite căldură şi o stare de bine ne-a relatat faptul că bebeluşii născuţi după anul 2000 au mai multe probleme de sănătate din cauza faptului că nu se pot adapta vibraţiei telurice, care a început să se modifice încă din preajma anului 1998, devenind astăzi o vibraţie inferioară, însă foarte mare.