#Marilena Dobre: Bioenergoterapetul Maria Ciobanu m-a scăpat de depresie şi mi-a schimbat viaţa!

În anul 2007 medicii m-au diagnosticat cu o depresie care de la o zi la alta, îmi afecta activitatea de zi cu zi. Pe de-a rândul am bătut pe la uşile medicilor de la cabinetele de stat şi privat. Nici o ameliorare a stării mele, nu părea să apară şi ajunsesem să consum din ce în ce mai multe medicamente ca să pot să merg la locul meu de muncă, pe care puteam risca să îl pierd din cauza stărilor depresive pe care le aveam. Atunci salvarea mea a venit de la o colegă de muncă (cu care lucram la grădiniţa din Curtea de Argeş) care m-a luat de mână şi m-a dus la bioenergoterapeutul Maria Ciobanu. Îmi aduc şi acum aminte cu plăcere că viaţa mea s-a schimbat radical de cum am intrat pe uşa cabinetului Mariei Ciobanu. Uşor, uşor am scăpat de pastile, după care am scăpat definitiv de depresie.

#Am adus pe lume, la scurt timp pe cel de-al doilea copil
De când am cunoscut-o pe doamna Maria Ciobanu, viaţa mea s-a schimbat radical numai în bine. La scurt timp a venit pe lume cea de-a doua fetiţă a mea, atunci când nici nu mă mai gândeam la posibilitatea de a mai avea un copil. Cu ajutorul bioenergoterapeutului Mariei Ciobanu sarcina a fost uşoară, la fel şi naşterea, în loc să mă chinui câteva ore, am suportat durerile doar câteva minute. Recomand tuturor femeilor să apeleze cu încredere la un bioenergoterapeut atunci când se hotărăsc să aducă pe lume un copil.

#Cariera mea profesională în continuă ascensiune
Când am cunoscut-o pe doamna Maria Ciobanu eram educatoare la o grădiniţă din Curtea de Argeş, acum sunt directorului unei instituţii de învăţământ din Câmpulung. Pot spune că această minunată doamnă m-a ajutat să îmi schimb modul de a gândi, automat când îţi faci numai proiecţii pozitive în viaţă, nu ai cum să nu ai parte numai de lucruri minunate de care să te poţi bucura zilnic. Ar fi absurd să spun că nu mai am probleme, în viaţa de zi cu zi, acestea sunt inevitabile, cu toţii trecem prin aşa ceva, dar trec mai uşor peste toate lucrurile rele care se întâmplă şi văd întotdeauna partea bună a paharului. O iubesc pe doamna Maria Ciobanu, terapiile dânsei sunt viciul meu, îmi este cea mai bună prietenă, în care am încredere totală. Vezi videoclipul aici