Din păcate însă, destinul celor doi a fost unul dur, plin de suferinţă şi piedici. Din pricina dorinţei fireşti de a avea un bebeluş, soţii Patraş au trăit adevărate drame, Luminiţa pierzând sarcină după sarcină, vreme de şase ani de zile. Nici medicina nu i-a putut ajuta, deşi au investit enorm şi s-au rugat zi de zi pentru un miracol. Nu îşi doreau nimic altceva decât să audă primul scâncet al micuţului lor, să îl strângă în braţe şi să îi ofere acestuia toată iubirea din lume. Miracolul pentru care s-au rugat avea să vină abia după şase ani de chin. În urmă cu trei ani de zile, Luminiţa a dat naştere unei fetiţe minunate, pe care a numit-o Maria, aidoma celei care a contribuit enorm la venirea sa pe lume.

În şase ani de zile, şase sarcini pierdute

Cea mai mare bucurie a unui om este aceea de a procrea, de a da naştere unei făpturi care să îi semene, de a auzi primul gângurit al puiului său, de a râde şi totodată, de a plânge, alături de cel căruia i-a dat viaţă. Am trecut de multe ori pe lângă familii fericite, care îşi ţin în braţe copilaşii şi îi strâng la piept cu o dragoste nemărginită, care se joacă alături de ei prin parc, oameni care se simt împliniţi pentru că au primit de la viaţă cel mai de preţ cadou: un micuţ în care să îşi pună toate speranţele, visele şi nevoile. Pe lângă astfel de familii împlinite a trecut de nenumărate ori şi familia Patraş, un cuplu care şi-a dorit mereu un copil, dar pe care, din nefericire, nu a reuşit să îl aibă de-a lungul anilor. S-au lovit de prejudecăţi, de privirile iscoditoare ale celor din jur, s-au simţit marginalizaţi şi nedreptăţiţi de soartă. Însă nu şi-au pierdut credinţa în Cel de Sus, care avea să îi binecuvânteze, în cele din urmă, cu un copil. S-au căsătorit acum aproximativ zece ani de zile, şi în fiecare an au trăit bucuria că, în sfârşit, cel mic avea să apară. Femeia rămânea însărcinată, cei doi începeau să viseze, să îşi facă planuri, să îi aleagă micuţului un nume sau poate chiar să îi decoreze camera. An de an însă, la scurt timp după aflarea veştii că în sfârşit vor fi părinţi, cei doi se confruntau cu aceeaşi problemă: Luminiţa pierdea, inexplicabil, sarcina. Spunem inexplicabil deoarece niciun medic, de-a lungul celor şase ani de zile, nu a putut explica din ce motiv femeia nu poate duce sarcina la bun sfârşit.

Luminiţa Patraş suferea de trombofilie

Timpul a trecut, medicina a avansat până într-acolo încât femeii i s-a pus diagnosticul de trombofilie, o boală destul de rară, în care sângele din organism se coagulează foarte repede, fapt ce a pus de fiecare dată în pericol viaţa copilului ce i se dezvolta în pântec. Apoi, chiar în Săptămâna Patimilior, în urmă cu patru ani de zile, soţii Patraş au primit primul semn că un miracol avea să se întâmple în viaţa lor. Nu îşi pierduseră încă speranţa că vor avea un copil în momentul în care au auzit la radio o emisiune în care era invitat un bioenergoterapeut din Argeş, care reuşise, cu ajutorul bioenergiei, să rezolve sute de cazuri, printre care şi o serie de probleme de infertilitate. „Era Săptămâna Patimilor, am auzit-o pe doamna Maria la o emisiune la radio. Ne doream foarte mult un copil, eu pierdusem deja şase sarcini în şase ani de zile. Rămâneam gravidă şi pur şi simplu, nimeni nu ştia de ce pierd, de fiecare dată, sarcina. După emisiune, am venit la cabinetul din Piteşti al doameni Maria Ciobanu şi aici am simţit, încă de când am intrat, că lucrurile se vor aşeza, că dumneaei, cu harul pe care îl are, ne poate ajuta să avem un copilaş. Aşa am avut-o pe Maria, care acum are trei anişori şi care este sufletul nostru. Nu ştiţi ce bucurie şi câtă dragoste avem pentru micuţa noastră, cât de mult am aşteptat-o! Naşa fetiţei este chiar cea care ne-a ajutat să o aducem pe lume, doamna Maria”, povesteşte cu emoţie în glas, Luminiţa Patraş. Am cunoscut-o şi noi pe micuţa Maria, o fetiţă frumoasă, îngrijită, cu o privire inteligentă şi pătrunzătoare. Am avut senzaţia că ne aflăm în faţa unui copil foarte înzestrat şi aveam să aflăm că Maria are, într-adevăr, calităţi deosebite.

Copiii născuţi prin bioenergie sunt foarte activi

Bioenergoterapeutul Maria Ciobanu a fost, încă de când i-a cunoscut pe soţii Patraş, foarte mişcată de drama prin care treceau aceştia de atâţia ani de zile. Astfel că a început numaidecât şedinţele de bioenergie cu Luminiţa. În fapt, problemele de sănătate ale femeii erau de ordin tiroidian. Au fost şapte luni de bioenergie, câte cinci şedinţe pe săptămână, până când copilul din pântecul Luminiţei s-a dezvoltat suficient, fără să mai existe vreun pericol. „Când a venit la mine, Luminiţa avea probleme cu glanda tiroidă şi cu ovarele. Cinci luni de zile nu am lăsat-o să meargă la medic, am făcut şedinţe de bioenergie foarte dese, până am vindecat-o şi acum este mămica mândră a Mariei. Chiar şi la naştere am avut o contribuţie importantă, în sensul că, deşi nu am fost acolo fizic, am ajutat-o telepatic să nu simtă niciun pic de durere”, povesteşte bioterapeutul Maria Ciobanu. Acum, Luminiţa Patraş este însărcinată pentru a doua oară, şi continuă să vină la doamna Maria. Micuţa ei este perfect sănătoasă şi foarte ataşată de năşica ei, un copil deosebit de inteligent. De altfel, după cum afirmă chiar Maria Ciobanu, cea care a înfăptuit acest miracol pentru familia Patraş, copiii născuţi prin bioenergie sunt cu preponderenţă fetiţe, copii extrem de energici, care nu stau locului nicio secundă, fiind, în acelaşi timp, foarte ascultători şi care se ataşează foarte uşor de cei cu care intră în contact.