#Georgeta Toma: Copilul meu cu autism este la o şcoală normală şi vorbeşte, graţie bioenergoterapeutului Maria Ciobanu! Vezi videoclipul aici 

Viaţa mea de familie s-a schimbat radical, după ce am cunoscut-o pe domna Maria Ciobanu, bioenergoterapeut de profesie, povesteşte cu lacrimi în ochi, Georgeta Toma. I-am trecut pragul cabinetului de mână cu băiatul meu cel mic, acum 4 ani de zile, după ce doctorii l-au diagnosticat cu autism. Flavius era un copil foarte agitat, care nu scotea nici măcar o silabă, nici gând să pronunţe cuvinte. Când mergeam cu el pe stradă şi vedea că ceilalţi copii vorbeau cu părinţii lor, sufletul meu era frânt de tristeţe. Aşa ajunsesem să îmi pierd încrederea că băiatul meu va mai vorbi vreodată, după ce medicii rând pe rând îmi spuneau că muţenia copilului meu face parte din boală şi trebuie să mă obişnuiesc cu această idee. Aşa cum am povestit la început, doamna Maria m-a ajutat enorm. Când am ajuns la cabinetul dânsei m-a informat să stau liniştită că Flavius va vorbi curând. După şase luni de tratament la şedinţele individuale cu bioenergie ale doamnei, Flavius a spus pentru prima dată ,,mamă şi mama mea”. Când am ajuns la doamna Maria Ciobanu, băiatul meu avea experienţa celor doi ani, de terapie individuală, dar cu toate acestea tot nu vorbea. Când mi-a spus pentru prima dată cuvântul ,,mamă”, îmi venea să urlu de fericire. I-am povestit doamnei Maria Ciobanu care mi-a zâmbit frumos şi mi-a spus că surpriza cea mare a fost pentru familia mea, că dânsa avea toată încrederea că băiatul meu va vorbi. Acum Flavius este în clasa a doua, la o şcoală normală din Piteşti, iubeşte matematica, rezolvă probleme cu o capacitate mult mai mare pentru vârsta lui, citeşte în engleză şi îşi iubeşte foarte mult colegii şi profesorii. Sunt fericită pentru că doamna Maria Ciobanu mi-a schimbat viaţa mea şi a familiei mele şi o iubesc foarte mult!

#Fetiţa mea cea mare s-a vindecat de exostoză!

Probleme de sănătate am întâmpinat şi cu fetiţa mea cea mare care a fost diagnosticată de medici cu exostoză. După câteva şedinţe, osul care îi crescuse de mărimea unui ou, la braţul drept a dispărut definitiv şi acum fetiţa este perfect sănătoasă.

#Costi Toma: Cu ajutorul bioenergoterapeutului Maria Ciobanu am scăpat de operaţia la rinichi!

De când am auzit de bioenergoterapeutul Maria Ciobanu am păşit cu încredere pe uşa cabinetului dânsei, atunci când medicii m-au diagnosticat cu un calcul destul de mare la rinichiul drept. Am fost programat şi pentru o operaţie dar nu a mai fost nevoie de o intervenţie chirurgicală deoarece după câteva şedinţe cu bioenergie acel calcul renal s-a eliminat fără nici un fel de durere. Am mai avut şi alte probleme de sănătate peste care am trecut foarte uşor, pentru că participând la astfel de şedinţe sănătatea mea s-a îmbunătăţit rapid. Acum sunt plin de energie am trei locuri de muncă, nu mai mă simt obosit, ca atunci când aveam doar un singur job. Le recomand tuturor celor care au probleme de sănătate să apeleze cu încredere şi la terapiile alternative, pentru că rezolvările sunt mai uşoare decât şi-au putut imagina vreodată.