poze d -na maria 001

Despre bioenergoterapeutul şi parapsihologul Maria Ciobanu au auzit mulţi dintre noi, dar prea puţini au avut curiozitatea să vadă cine este această persoană. Noi am vizitat-o iar simpla sa prezenţă ne-a făcut să ne simţim mai bine. Este o femeie extraordinară, parapsiholog care, prin capacităţile sale extrasenzoriale şi prin tratamentele bazate pe bioenergie pe care le practică a adus alinare şi vindecare unui număr impresionant de oameni. Absolventă a două facultăţi, Drept şi Psihologie şi a numeroase cursuri de parapsihologie la Geneva (Elveţia), Vladivostok (Rusia), Palma de Mallorca (Spania) şi Luxemburg, Maria Ciobanu face parte din Organizaţia Mondială de Parapsihologie din Canada, având în această calitate dreptul de a acorda certificate de bioenergoterapeut persoanelor care au abilităţi în acest sens.

 

1.Vă rugăm să ne spuneţi, de la ce vârstă aţi simţit că sunteţi o femeie paranormală?

#Ca pregătire, am terminat facultatea de Drept şi Psihologie, lucrez în domeniu de 8 ani, de când mi-am deschis cabinetul. Până la vârsta de 7 ani, eram un copil diferit de ceilalţi, se vedea clar că am nişte capacităţi care te determină să crezi că am fost un copil paranormal. Pe vremea aceea eram un fel de oracol, în zona mea, veneau foarte mulţi oameni la mine să mă întrebe unde şi-au pierdut vitele, femeile mă întrebau cu cine le-au fugit soţii, evenimente specifice mediului rural. Le răspundem cu o exactitate extraordinară, cu precizie matematică, deoarece fiind copil nu aveam cum să mint. Informaţia pe care o primeam venea de la ,,mesageri”. În momentul în care persoana se afla în faţa mea, închideam ochii câteva secunde şi găseam răspunsul la întrebările care mi se adresau.

2. Care a fost cel mai grav lucru pe care l-aţi prevestit?

#Bunicii mei din ambele părţi au fost preoţi. Bunica din partea mamei, unde eu am crescut a botezat mulţi copii din sat. În fiecare duminică, aceştia erau invitaţi de bunica mea la masă. Îmi aduc aminte că stăteam cu toţii printre care şi fratele mamei, ce îmi era naş de botez şi dintr-o dată am spus că naşul va muri peste două săptămâni sub dudul din curtea noastră. Nimeni nu m-a crezut, ba din contră am fost şi mustrată. Aşa cum am prezis, naşul a avut un accident vascular şi a decedat sub dudul nostru.

3. Cum eraţi percepută de copiii de joacă?

#Copiii cu care eu mă jucam când eram mică, mă izolau, erau puţini speriaţi. Eu dădeam dovadă de multă blândeţe, de obicei băieţii erau cei mai speriaţi, de capacităţile mele. Aveam o putere extraordinară în ochi, când mă uitam fix la un obiect, puteam să îl deplasez. Oamenii de la ţară ştiau că sunt un copil deosebit, învăţam şi foarte bine. La vârsta de şapte ani şi o lună, aceste capacităţi au încetat. Am devenit un copil normal, nu mai aveam informaţii, nu mai reuşeam să schimb poziţia obiectelor cu privirea şi nici cu puterea minţii nu mai puteam modifica volumul la aparatul de radio.

4.La ce vârstă v-au revenit puterile paranormale?

#La vârsta de 21 ani, când eram studentă la Cluj, mi s-a mai întâmplat ceva, am scris în cartea mea „Mesagerii Luminii” şi după aceea, la vârsta de 28 ani am avut aceleaşi semne, de asemenea am scris în carte…este mult de povestit. De la această vârstă am redevenit ce eram în copilărie cu capacităţi mult mai mari. Acest lucru m-a speriat foarte tare încât am cerut ajutorul unui prieten medic psihiatru şi am ajuns la concluzia că eu sunt un om paranormal şi că nu trebuie să îmi fie frică de acest lucru, trebuie să nu fac rău şi să îmi dozez energia numai spre bine.

5. Cum au aflat oamenii de Maria Ciobanu?

#Am profesat meseria mea mult timp, am renunţat la avocatură când mi-am deschis cabinetul. Am decis să fac asta, deoarece informaţiile pe care le primeam de la ,,mesageri” erau din ce în ce mai imperative. Mi s-a spus că trebuie să deschid acest cabinet, pentru că asta este misiunea mea pe pământ, să vindec oameni. Cine va citi cartea mea va înţelege mult mai multe, pentru că în cadrul acestui interviu nu avem spaţiu suficient. Când mi-am deschis cabinetul în situaţia în care nu mi-am făcut niciodată reclamă la prima oră, am avut 14 persoane la uşă, deşi foarte puţini oameni ştiau că fac asta. Eu mai lucram sporadic, dar tratam doar apropiaţii, pentru că nu foarte multă lume credea în capacităţile mele. La o lună de zile după ce am deschis cabinetul, programul meu de 8 ore era prea mic şi aşa am ajuns la 15 ore pe zi.

6.Cum faceţi faţă la atâtea ore de muncă, depuse zilnic?

#Fizic sunt epuizată, dar energetic mă alimentez tot timpul. Uneori sănătatea îmi este afectată, pentru că nu am grijă de mine şi pe fondul oboselii am stări proaste.

7. De la Câmpulung cine v-a trecut pragul cabinetului?

#Nu îmi mai amintesc, sunt multe persoane care au venit şi vin la mine. Am pacienţi şi din Rucăr, Dragoslavele, Stâlpeni, Albeştii de Muscel, Lereşti, pe care îi tratez. Mă recomandă de la unul la altul. Am reuşit să îi tratez pe toţi, care s-au ţinut de şedinţe.

8. Care sunt bolile cele mai frecvente de care suferă muscelenii?

#În zona voastră, am observat că oamenii au multe probleme din cauza dezechilibrului endocrin. Afecţiunile endocrine au în general un impact foarte mare asupra organismului, perturbând activitatea tuturor organelor interioare. Aceste boli se pot vindeca, dar depinde de la pacient la pacient, în funcţie de cum îi reacţionează organismul. Zona voastră, va deveni una de risc pe viitor deoarece există un conţinut scăzut de iod.

9. Sunt multe persoane în zonă care practică magia neagră. Ce cazuri mai speciale au ajuns la dumneavoastră?

#Într-adevăr m-am confruntat cu cazuri intoxicate cu mercur. Un tratament mi-a luat şi 7 luni, până am scos toxicitatea din organism. Cele mai multe persoane care au ajuns la mine locuiesc în comunele limitrofe, Câmpulungului. Vorbind din punct de vedere medical, acest mercur ingurgitat odată ajuns în sânge face foarte rău.

10. Cum percepeţi ziua de 4 aprilie 2011?

#Din punct de vedere astrologic, vibraţional, numerologic vibraţia acestei zile 4.4.4 este o vibraţie malefică. Oamenii probabil au constatat că au avut stări rele pe corpul fizic, unii au trecut prin accidente de toate felurile sau chiar şi-au sărit din minţi. Vor mai urma astfel de zile dar nu vor mai avea o intensitate atât de mare vibraţională. O perioadă mai bună vom avea din data de 5 iunie. Ziua de 4 aprilie nu o pot compara cu nicio zi din ultimii 2.000 de ani, pentru că nu au existat asemenea aspecte. Afectaţi au fost Berbecii în special, Balanţele, Racii şi Capricornii, dar fiecare dintre noi are o casă în Berbec.