Este mâna dreaptă a parapsihologului Maria Ciobanu, omul care o ajută zi de zi pentru ca şedinţele de la cabinetul de bioenergie să decurgă fără niciun fel de probleme. Toată lumea o cunoaşte drept tanti Nona şi este îndrăgită de mai toţi cei care vin la Maria Ciobanu pentru alinarea diferitelor suferinţe. Nu foarte mulţi dintre aceştia ştiu că însăşi tanti Nona, pe numele său Eleonora Boieru, este una dintre mărturiile vii ale harului cu care a fost binecuvântată Maria Ciobanu. Femeia în vârstă de 62 de ani a reuşit să înlăture duşmănia şi răutatea din suflet alături de bioenergoterapeutul pe care îl slujeşte astăzi ca şi pe Dumnezeu.
Probleme cu fierea
Tanti Nona crede că întâlnirea sa cu Maria Ciobanu a fost una predestinată. Piteşteanca a lucrat vreme de 27 de ani la Textila, iar când a ieşit la pensie, s-a angajat să aibă grijă de un copil. Prin mama copilului s-a cunoscut cu parapsihologul care avea să îi schimbe definitiv existenţa. Eleonora Boieru suferea de câţiva ani de probleme cu fierea, iar durerile deveniseră deja insuportabile. ”Aveam nămol la fiere şi din această cauză făceam nişte crize înfiorătoare. Vreme de patru ani m-am chinuit din cauza asta, tratamentele medicilor nu m-au ajutat deloc. Doamna Maria mi-a propus să vin la dumneaei şi nu am mai plecat. În 5-6 şedinţe de grup m-am vindecat definitiv, iar de atunci am rămas aici. Primesc oamenii, stau de vorbă cu ei, sunt omul bun la toate. În acelaşi timp, pot spune că sunt martorul ocular a tot ceea ce se întâmplă la cabinet, văd zi de zi zeci de oameni care găsesc vindecare aici, sunt mărturia vie a tuturor minunilor înfăptuite de doamna Maria”, povesteşte tanti Nona.
A învăţat cum să trăiască fără ură

Este o fire deschisă, vorbăreaţă, gata oricând să dea o mână de ajutor. La cei 62 de ani, are un tonus excelent, iar motivaţia pentru această stare de bine pe care o are întotdeauna ne-o povesteşte tot ea: ”Şi psihic m-a transformat, privesc altfel viaţa de când am cunoscut-o. Înainte eram nervoasă, aveam o duşmănie în suflet şi ţineam ură dacă mă supăra cineva. Alături de doamna Maria am ajuns să fiu un om mult mai bun, dumneaei ne învaţă tot timpul să gândim de două ori înainte de a spune vreo vorbă rea. Îi mulţumesc zi de zi lui Dumnezeu pentru faptul că ne-a trimis-o pe doamna Maria, pe care eu personal am ajuns să o divinizez”.
Tanti Nona şi-a adus şi nepotul la tratament la doamna Maria.
Micuţul în vârstă de doi ani şi trei luni a fost tare bolnav în luna octombrie a anului trecut. Când a văzut că febra acestuia trece de 40 de grade, l-a adus la cabinet şi a rugat-o pe Maria Ciobanu să îl ajute. ”Când l-am adus era ca o cârpă. Avea temperatură mare, de peste 40 de grade. Şi probleme cu gâtul, şi la plămâni, am crezut că îl pierdem. Doamna a spus că e o încărcătură energetică şi l-a tratat numaidecât. Acum este bine, vine şi la şedinţele individuale şi la cele de grup. A îndrăgit-o atât de tare pe doamna Maria încât se trezeşte câteodată noaptea să mă întrebe când mai mergem la cabinet”, încheie Eleonora Boieru.