Site icon

Un Altfel de Horoscop 2015- Taur

Horoscop Taur

[dropcap]Ș[/dropcap]i acest an stă tot sub semnul dreptății imanente, diferit de cel ce a trecut prin faptul că este inamicul rutinei, al indiferenței, al negației, al poticnelilor, precum și al orgoliului. Plictiseala și lentoarea vor lăsa loc vieții active, uneori chiar tumultoasă, dar nu lipsită de acea armonie ce se naște din liniștea sufletească.

Există însă riscul unor conflicte armate, dar și economice între națiunile ce ridică pretenții pentru rolul de jandarmi în anumite zone geografice sau chiar pe scena principală a lumii. Dacă liderii mondiali vor învăța ce înseamnă compromisul, pentru a instaura o stare de armonie generală, atunci pacea are șanse mari pentru a se așterne pe o perioadă nedeterminată, dacă nu, conflictele la nivel global se vor înmulți în așa fel încât lumea întreagă va fi antrenată în cel mai scurt, dar dezastruos război mondial, în toate planurile.

Evoluția spirituală, toleranța, dezvoltarea personală, cunoașterea sinelui, sânt factorii determinanți la nivel de mase ai acestui an.

[highlight color=”blue”]Foarte mulți nativi din aproape tot zodiacul vor avea parte de redresare în plan financiar.[/highlight] Vor apărea multe locuri de muncă, chiar dacă marea majoritate în industriile de tehnologie și echipament militar, dar vor rezolva problema șomajului, destul de extinsă în plan mondial.

Segmentul sănătate va fi de asemenea destul de senzibilizat de riscul apariției unor pandemii, precum și de toate dezechilibrele provocate de stres.

Dacă se va opta pentru o soluție pașnică, armonioasă, de redresare și dezvoltare a economiei mondiale, înlăturând astfel orice posibilitate de acțiune prin violență, atunci vor apărea multe posibilități de viețuire în armonie, afecțiune, iubire necondiționată. Sper că intuiția va funcționa în acest sens și acolo unde până acum cu siguranță nu a existat.

Riscul unor dezastre naturale încă planează asupra planetei, dar și a zonei geografice în care ne aflăm.

Dumnezeu ne este speranța, iar credința în El reprezintă soluția unei vieți liniștite, plină de armonie și iubire.

Să vedem ce prevăd astrele pentru nativii Taur, pentru început o descriere ale aspectelor în versuri, o realizare deosebită a Deborei, colaboratoarea noastră cu veleități poetice deosebite:

Un altfel de Horoscop- Taur

 

E un an provocator cu schimbări neapărate

Ce vor pune capăt azi formelor nerezolvate

Doi benefici vor aduce o încărcătură-aparte

Iară casa și famlia, sunt un pic dezordonate

 

Însă întâmplări frumoase, inedite, fericire

Vor veni tot cam atunci să te-ntâmpine cu bine…

Este multă acțiune, ori te muți, ori construiești

Ori să cumperi într-o zonă, dară să nu investești.

 

Să nu dai cu împrumut, cel puțin în prima parte

Și să te gândești profund, că poți să le faci pe toate.

Cei sensibili să-aibe grijă, că munca e foarte bună

Dar să își acorde-o clipă, să le facă cu măsură…

 

Afectiv se poate chiar, să cunoști pe cineva…

Potrvit nu știu prea bine, însă poate doar așa…

Nu vă implicați prea tare, că se pot ivi minciuni

Situații neplăcute și să poți să te aduni.

 

Copilașii fac probeme, pentru cei care-i aveți

Iar segmentul sănătate e puțin cam îndrăzneț

Pe sistemul tău nervos, tiroida și coloana

Se cam plimbă fără fes, dând o gripă cam babană.

 

Dacă ești o tăuriță și copii tu iți dorești

Ai acum o breșă-n viață, să poți să ți-o împlinești.

Cu iubirea însă bine, cască ochii că-i riscant

Iară vechile probleme, ori se rup, ori se țin lant.

 

Accidente pot să fie pentru doi ani si jumate

Iulie e cel mai cel, așa fi cu ochii-n șapte

Să mănânci încetișor și de poți mai degresat

Iară fructe și legume, ce răsar la noi în sat.

Rădăcinile-ți priesc, ceaiuri de la deal si șes

Și să fi mai cumpătat că de nu dai in exces.

 

Să te rogi chiar după nouă, și să dai și de pomană

Vinerea e ziua-n care poți s-o faci chiar fără teamă

Busuioc și smirnă, poate, lăngă un cristal să ții

Să te-braci frumos și-n toate

Să ai grena, negru si gri.

Așadar…

Pentru nativii acestei zodii anul 2015 este un an al provocărilor, blocajele din anii anteriori vor lăsa loc schimbărilor inevitabile, ce vor pune capăt disfuncțiunilor ce păreau fără sfârșit.

Cei doi benefici, din care unul, guvernator, vor da o încărcătură aparte acestei zodii, Jupiter până pe 11 august, iar Venus între 5 și 18 iulie vor asigura o notă puțin dramatică a casei a IV-a, a căminului și problemelor familiale. Întâmplări inedite, precum și multe evenimente fericite se vor petrece în perioadele respective.

Există posibilitatea ca acești nativi să-și mute domiciliul în altă zonă geografică, să construiască sau să renoveze o casă, să achiziționeze terenuri, să pună bazele unor afaceri noi, să-și găsească un loc de muncă bine plătit. Nu sânt favorizate împrumuturi, cel puțin în prima parte a anului, de aceea recomand prudență maximă în ceea ce privește contractarea unor credite ce necesită gajuri sau ipoteci. Investițiile în domeniul financiar (burse, titluri, depozite bancare) sânt încă viciate, de aceea este bine să gândiți de două ori înainte de a face ceva. Astrele vă împing spre anumite gesturi, analizați însă pe toate părțile, iar mai apoi faceți un pas în acest sens.

Lunile martie, aprilie și septembrie vă pot aduce false speranțe cu privire la câștigurile financiare spre care tindeți. Nu intrați în asocieri care vă pot costa pe lângă pierderi financiare și echilibrul pe segmentul sănătate. Foarte mulți tauri și mai ales cei mai sensibili s-au confruntat cu probleme de sănătate încă din anul 2013, de aceea este bine să înțelegă că munca este „brățară de aur”, doar atunci când efortul în ceea ce o privește nu depășește limitele admise de organism, astfel că s-ar putea să se transforme în golul din brățară.

Partea afectivă în ceea ce vă privește este influențată de chiar patronul Venus, care vă va scoate în cale pe cineva (nu știu cât de potrivit), dar destul de interesat de partea creativă, cât și de celelalte farmece ale dumneavoastră. Atenție ce vă doriți și implicați-vă atât cât este necesar, căci din luna august Jupiter vă va ajuta să faceți alegerile corecte, până atunci însă, legăturile extraconjugale pot genera minciuni ce vă vor arunca în situații dezastruoase fără posibilități de ieșire.

Și copiii (pentru cei ce au), vă pot crea mari dureri de cap, fie printr-un comportament ce lasă de dorit, fie din cauza unor probleme de sănătate induse.

Segementul sănătate poate fi destul de afectat mai ales la pesroanele mai în vârstă. Eclipsele acestui an vă pot crea probleme de sănătate care pot tulbura și viața afectivă și invers. Astfel sistemul nervos, tiroida, aparatul respirator, aparatul renal și coloana vertrebrală, precum și răceli cu manifestare severă, vă pot scoate din programul zilnic.

Lunile februarie și martie pot aduce riscul unor intervenții chirurgicale, iar luna septembrie, o diagnosticare greșită cu privire la manifestarea unei boli mai vechi. De asemenea pentru femeile din această zodie care nu au copii, din august încolo, există această posibilitate. Și tot luna august vă poate aduce pe cei singuri în fața unei mari și importante iubiri, cântăriți bine însă și riscurile.

Pentru cei cu probleme conjugale mai vechi, termenul dintre jumătatea lui iunie și cea a lui septembrie, le poate reactiva, generând despărțiri sau poate doar o separare. De asemenea în această perioadă o serie de tauri pot fi implicați în tot felul de procese sau litigii, indiferent de statutul social sau vârstă. Riscul unor accidente există pe o perioadă de doi ani și jumătate începând din iunie, iar luna iulie va fi cea mai critică din acest an.

Planeta Neptun în casa prietenilor vă poate apropia de grupuri spirituale cu preocupări metafizice, care să vă ajute să înțelegeți, că următoarea etapă a vieții dumneavosatră nu înseamnă doar risc și necunoscut, ea înseamnă evoluție, siguranță, armonie, și se așează atunci când ceva urât din trecut se dizolvă, dispare, și trece dincolo, în compartimentul uitare.

[tie_list type=”checklist”]

[/tie_list]

În speranța că articolul meu ți-a plăcut, dar și interpretarea horoscopului din zodiaTaur într-un mod original al Deborei, te rog să comentezi articolul mai jos și aștept întrebări legate de această zodie.

Acum poți să beneficiezi de un bonus și anume documentul tău PDF cu zodia Taur, așadar apasă pe unul din butoanele de mai jos pentru a beneficia de cadou.

[sociallocker id=”5353″][button color=”blue” size=”medium” link=”https://www.bioenergoterapeut.ro/wp-content/uploads/TAUR.docx” icon=”” target=”true”]Click aici pentru varianta tipărită PDF[/button][/sociallocker]


Exit mobile version