Site icon

7 Căi Esențiale în Procesul de Vindecare

procesul de vindecare

 

[dropcap]P[/dropcap]entru a beneficia cât mai mult de pe urma procesului de vindecare sunt necesare două elemente principale pe durata vindecării.

Primul element este reîncadrarea procesului de vindecare personală într-o lecție de viață personală, iar cel de-al doilea constă în corectitudinea față de noi înșine, acordând o atenție nevoilor personale.

Este foarte important să facem deosebirea între ideile vechi despre boală, pline de negativism, idei cu care am crescut, și experiența internă prin care trecem în timpul unei boli. [highlight]Dacă boala respectivă este privită ca un mijloc de a învăța și a ne însuși ceva[/highlight], atunci experiența ei ne va aduce multe imagini ale trecutului menite să ne amintească în permanență de noul cadru pe care încercăm să-l creăm pentru a exista.

Să ne imaginăm că ceva din străfundul nostru a încercat o dezmembrare a ființei din noi, îmbolnăvind omul, iar noi vom încerca să reconstruim eul profund când trecem prin procesul de vindecare. Refacerea ființei presupune aducerea în acelaşi loc, fel și formă a părților lipsă pentru a redeveni noi înșine, ca și când am aduna și pune la loc părțile mai mici ale plăcii holografice, pentru a crea o imagine mai clară și mai bine conturată.

Pe măsură ce străbatem fiecare nivel al procesului de vindecare suntem tentați să ne întoarcem la ”vechiul” mod de a fi, la vechile judecăți, la vechea viziune îngustă. Vindecarea în sine ne obligă să ne păstrăm mereu calea noului cadru, indiferent cât de tare strigă, avertizând pericolul, vechile voci din interiorul nostru.

[highlight]În ceea ce privește al doilea element al procesului de vindecare[/highlight], ne obligă să înțelegem și să recunoaștem că avem nevoi și că este normal să le avem și să devenim conștienți de ele. Lucrul acesta presupune căutarea a tot ceea ce înseamnă aceste nevoi și gruparea lor în mod prioritar.

[box type=”warning” align=”alignleft” ]Este importantă descoperirea lor și împlinirea la toate nivelurile, dar pentru aceasta sunt necesare răbdare și căutare de sine pentru descoperirea adevăratelor nevoi.[/box]

Satisfacerea acestora la fiecare nivel al ființei este un lucru deosebit de important pe parcursul procesului de vindecare, întrucât nevoile rămase neîmplinite sunt direct legate de ceea ce a determinat boala, deci cauza principală a tuturor dezechilibrelor- uitarea a ceea ce suntem cu adevărat și comportamentul nostru în concordanță cu uitarea.

Faptul că nu împlinim ceea ce ar trebui să conteze cu adevărat în viețile noastre este consecința faptului că nu trăim în conformitate cu ceea ce suntem cu adevărat.

Parcurgerea procesului de vindecare reprezintă posibilitatea de a intra în legătură cu adevăratele nevoi care nu au fost împlinite, luând act de existența lor, indiferent câtă durere ar produce această identificare și găsirea unei modalități de a le împlini acum. Atunci când procesul nostru creator este oprit, vor rezulta nevoi neîmplinite și durere.

[box type=”success” align=”aligncenter” ]Îndeplinirea intenției creatoare pozitive originare, care își are izvorul în miezul ființei noastre, înseamnă vindecarea. Procesul în sine dizolvă ceața din jurul miezului esenței ființei noastre, iar noi vom trăi în adevărul a ceea ce suntem.[/box]

[divider]

Schimbă-ți stilul de viață și vei simți că ești în fluxul puternic al Luminii, al vindecării. Cum? Prin cele opt căi pe care vi le prezint în continuare și care sunt un exercițiu bun în găsirea căii spre vindecare.

[starlist]

Toate aceste opt căi sunt menite să ne facă sănătoși fizic, mental, emoțional și spiritual, astfel încât să funcționăm perfect.

Dacă v-a plăcut articolul și infograficul de mai jos pe acest subiect, dați share  prietenilor dumneavoastră pentru a afla aceste utile informații, și aștept comentariile dumneavoastră.

[divider]

Exit mobile version