turism terapeutic arges 

Turismul in natura combinat cu bioenergoterapia este unul dintre cele mai bune metode de tratament si in acelasi timp este si o metoda de a iti petrece in mod placut vacantele sau concediile. Agentia ECOtravel pune la dispozitia doritorilor un astfel de program care imbina metodele de terapie prin bioenergie cu turismul. Acest program ajuta persoanele care sufera de diferite afectiuni sa se vindece si in acelasi timp sa isi petreaca timpul vizitand mai multe obiective din tara noastra.

Aceasta metoda este cea mai placuta metoda de a te trata de boli din cauza ca nu se poate compara cu metodele clasice de tratament care cer pacientilor internarea intr-un spital in care vibratiile sunt negative si chiar daca tratamentul este bun, de cele mai multe ori persoanele care sunt nevoite sa fie internate mai mult timp, la externare prezinta traume sau se trezesc ca au alte probleme de sanatate. In programul pus la dispozitie de ECOtravel fiecare zi debuteaza cu metode de tratament prin bioenergie, dupa care urmeaza vizitarea zonelor cu interes turistic din zona Muscel si nu numai. Tratamentele cu bioenergie sunt realizate de un specialist bioenergoterapeut si in urma acestor sedinte de terapie pacientii isi recapata sanatatea fizica, spirituala si psihica. Programul nu se adreseaza neaparat celor care sunt bolnavi, la acest program pot lua parte si persoane sanatoase care in acest mod pot sa previna aparitia afectiunilor sau sa se scape de stresul cotidian prezent peste tot in ziua de astazi.

Avantajele date de combinarea turismului terapeutic cu sedintele de bioenergoterapie sunt foarte mari din cauza vibratiilor inalte date de catre natura si de aerul curat. In acest program este inclusa cazarea, masa si vizitarea a numeroase obiective turistice din zona ( Manastirea Argesului, Lacul de acumulare de la Vidraru, Manastirea Namaiesti, Cetatea Poenari  – ctitorie a lui Vlad Tepes, excursii pe Transfagarasan si pe Muntii Fagaras, Manastirea Namaiesti etc). Aceasta metoda de combinare a bioenergoterapiei cu turismul are rezultate foarte bune in tratarea pacientilor deoarece pacientul raspunde mult mai bine la terapie din cauza mediului natural care are o influenta benefica asupra organismului uman. Turismul efectuat in natura este de fapt terapie pentru orice om din cauza efectului de a elimina stresul si a tonifia organismul atat din punct de vedere fizic cat si psihic. Aerul curat de munte are si el efecte terapeutice, mai ales ca in ziua de astazi ducem lipsa de acest lucru deoarece marea majoritatea a oamenilor traiesc intr-un mediu foarte poluat.

Nu ezitati sa va inscrieti la acest program pus la dispozitie de ECOtravel prin care va puteti petrece concediul intr-un mod placut si in acelasi timp sa va scapati de problemele de sanatate.