terapie bioenergie

Turismul terapeutic combinat cu tratamentele cu bionergie sunt alternativa cea mai buna pentru tratarea afectiunilor pe care le are organismul uman. Firma ECOtravel pune la dispozitia doritorilor un program care imbina placerea data de drumetii montane si pelerinaje cu metodele de terapie prin bioenergie sub supravegherea unui specialist bioenergoterapeut. In acest program aveti posibilitatea de a vedea zone superbe din tara noastra si de a va trata sau de a preveni diferite boli. Avantajul acestei alternative consta in faptul ca puteti imbina utilul cu placutul si sa transformati tratarea afectiunilor intr-o adevarata placere.

Agentia de turism ECOtravel are un program care include sedinte zilnice de terapie prin bioenergie cu drumetii montane si pelerinaje la mai multe manastiri din zona Muscelului si din imprejurimi. Sedintele de bioenergoterapie sunt zilnice iar programul are minim sapte astfel de sedinte. In acest program sunt incluse cazarea, micul dejun, pranzul, cina si sedintele cu bioenergie, atat cele de grup cat si cele individuale. Este un program unic in tara care promoveaza frumustile fara de egal ale tarii noastre si care in mod sigur va aduce rezultatele dorite si din punct de vedere al tratarii diferitelor boli. Acest program se adreseaza atat persoanelor care sufera de diferite afectiuni cat si celor care le plac excursiile si vor sa isi echilibreze energiile si sa previna apartia bolilor in organsim.

In acest program, cu ajutorul agentiei de turism ECOtravel puteti vizita mai multe puncte cu interes turistic din tara noastra, printre care amintim: Manastirea de la Curtea de Arges, Ansamblul feudal Negru Voda, Ansamblul Baratia, Schitul monahal Cetatuia lui Negru Voda, Pestera Dambovicioara, Cetatea Oratia, Manastirea Namaiesti, Transfagarasanul si Barajul Vidraru. De asemenea se poate participa la tot felul de obiceiuri pastrate din batrani care duc vizitatorul acestor locuri in alt timp. La cerere se pot efectua drumetii si vizite in mai multe locuri importante din punct de vedere turistic, din tara noastra.

Avantajele acestui gen de tratament constau in faptul ca pe langa priceperea specialistului bioenergoterapeut, isi aduce aportul in tratarea si prevenerea bolilor si aerul curat si miscarea in natura. Tratamentele cu bioenergie nu au efecte secundare adverse si nici contraindicatii si se bazeaza pe echilibrarea energiilor subtile ale organsimului uman, ajutandu-l astfel sa se insanatoseasca singur. Marea majoritate a bolilor sunt dereglari ale energiilor care curg prin corpul omului. Specialistii in bioenergoterapie au capacitatea ca prin diferite proceduri sa poata reechilbra aceste energii si astfel sa ajute la vindecare si prevenirea afectiunilor. Turismul in zone in care poluarea nu a ajuns combinat cu acest tip de terapie este ceea ce trebuie pentru fiecare om chiar daca nu sufera de vreo afectiune majora. Un concediu sau o vacanta, chiar de numai o saptamana pe an, petrecuta in acest program oferit de ECOtravel va incarca beteriile energetice oricarei persoane, chiar daca nu are probleme majore de sanatate.

 

Ce parere ai de produsul nostru? Te rog trimite-mi un feed-back cu parerea ta despre turismul terapeutic.