Ai avut vreodată sentimentul că bolile pot controla viața ta? Poate nu e vorba chiar de o boală cronică. Aveti sentimente de furie? Resentimente? Frustrare?
Poate e vorba doar de mine și mă refer la mine, dar am lăsat toate aceste reguli din viața mea la un anumit moment al vietii mele. Prin urmare, în acest scurt articol, vom arunca o privire la cei „Patru pași creativi de vindecare.” De aici, sper că veți obține o perspectivă , comportamentul și, probabil, modul în care va ve-ti reconsidera grija pentru sanatatea voastra.

Pasul unu: Înțelegerea propriei energii
Cu totii am auzit despre aura care înconjoară corpul, dar ce -ar putea avea acest lucru de a face cu sănătatea noastră?  Aceste cicluri sau valuri de energie care înconjoară corpul nostru sunt in funcție de gândurile noastre. Gandurile sunt valuri de energie, si ne afectează sănătatea într-un mod pozitiv sau negativ. Haideti sa ne uitam un pic mai aproape pentru a vedea de ce se întâmplă acest lucru.

Cele ce au contribuit la aceasta energie din jurul corpului sunt cele 7 chakre majore  (chakra în sanscrită înseamnă „roată sau vortex”).  Fiecare roată de energie este ca un „calculator”, unul care colectează și interpretează informațiile . Sa demonstrat științific că fiecare din aceste sapte roti de energie corespunde unei anumite glande endocrină din organism.  Având în vedere zicala, „esti ceea ce mananci”, am putea încheia  cu un anumit grad de certitudine ca „esti ceea ce crezi.”

Pasul doi: Să mergem la” răni „vechi

Rănile noastre ne dau putere!

Intreaba-te: Ești raspunzator de rănile tale? Veți ști dacă ați făcut oricare dintre următoarele:

1. Foloseste ranile pentru a manipula o situație sau o persoană.
Să presupunem că vom găsi o situație dezgustătoare, înfricoșătoare sau inflamarea unui „buton fierbinte.” Ați evitat vreodată o situație, atunci când într-adevăr aveati nevoie pentru a face față pana la cap? Sau, ce zici de asta: „Eu pur și simplu nu pot intra în această relație – M-am mai ars înainte!” Bine, poate eu vorbesc doar de mine aici, dar eu recunosc, am folosit” rănile” mele (ori mai mult decât am grijă să recunosc) .

2. Foloseste-le pentru a atrage alte suflete rănite cu care doriți să faceți schimbi de „rani” .
Sunt de acord, există o diferență între vindecarea de la o rană și „lider cu o rană”, dar, în opinia mea umila, aș fi dispus să pariez că știm diferența dintre a fi sănătos și a nu fi. De exemplu, eu știu când voi fi sănătos atunci când pot asculta cu empatie.

Pasul trei: Învață să te ierti si iarta si pe ceilalti
Ultimele două etape sunt remedii care pot ajuta la vindecarea mâniei, resentimentului si frustrarii. Pasul trei, atunci, este pur și simplu iertarea. Pentru a ierta ,ia energia din investiția emoțională din trecut.  Crede-mă, veți ști ce este iertarea autentică atunci când ai trait tu aceasta experienta. Corpul literalmente „dă drumul” din greutatea trecutului.

Pasul patru: Iubeste-te! -propria bioenergoterapie 
Ultimul pas creativ pentru vindecare? Iubeste-te, desigur! Acesta este conceptul cel mai dificil, în opinia mea. De ce? Pentru a începe trebuie să stim unde suntem, sa iubim și să acceptam pentru cine suntem, azi. Cum ne poate ajuta acest lucru la sanatatea noastra? Este simplu, atunci când ne dăm seama că sfidam creșterea noastră personală in sănătate prin intermediul unei gandiri de sine negativă, putem apoi începe să ne iubim pe noiinsine la un moment dat.

În fiecare zi, stati 15 minute în oglindă si transmiteti dragostea pentru dumneavoastra! Incepe  intai prin a găsi o parte din tine, unde poti găsi perfecțiunea. În fiecare zi, sau o săptămână, o lună alege parti noi de te a iubi. Dupa un timp, vei găsi o imagine de perfecțiune în fața ochilor tăi. Și veți avea purificata energia.

În încheiere, am putea face toate aceste etape foarte simplu, într-adevăr. Pentru asta există doar un singur pas aici, care te va face sănătos și fericit. Amintiți-vă: Este atunci când am învățat să ne iubim si că putem fi cu adevărat vindecati.

CE PARERE AVETI DE CEI PATRU PASI PENTRU VINDECARE? Astept parerea ta cu nerabdare?