[dropcap]Î[/dropcap]n cadrul emisunii Breaking the News de la Absolut TV, Maria Ciobanu a prezentat împreună cu Deborah Profeanu și Colceriu Ioan horoscopul primei perioade din luna martie.

Horoscopul Primei Perioade din Luna Martie

În emisiune a fost invitat Colceriu Ioan un Pește autentic, un Pește cu veleități artistice deosebite.

Nativul Pești este idealist, cu o sensibilitate exagerată, un romantic si un visător, mereu în căutarea unui sfat de la cineva, deoarece îi lipsește încrederea și siguranța în forțele proprii.

Are tendința de a trece prin viața idealizând situațiile, oamenii, împrejurările, dându-le un aspect cu totul diferit decît în realitate.

Temperamentul său variază de la optimism la pesimism intr-o clipă. Il interesează atât de mult poziția sa, încât dorește să își atingă scopurile cu orice preț.

Se simte vulnerabil și nervos când se află pe un teren nesigur. Are o mândrie interioară ascunsă bine, dar care, când îi este în vreun fel atacată, reacționează puternic.

Evenimentul astrologic care se remarcă săptămâna aceasta este aspectul armonios de sextil pe care i-l trimite duminică Soarele din semnul Peștilor lui Pluton aflat în zodia Capricornului.

Așa se face că, spre finele acestei săptămâni, dispunem de creativitatea și intuiția necesare pentru a declanșa schimbările fără de care un sistem aparent stabil din viețile noastre ar fi riscat să se zguduie din temelii.

Fiecare dintre noi știm care e acesta, iar acum știm și cum să-l consolidăm.

Pentru detalii activați horoscopul personal.

Concluzie 

Nativul Pești este sensibil si idealist, un visător atras de planuri și idei nepractice.

Creativ, spiritual, chiar mistic, are o dispoziție introspectivă, încât celor din jur le este foarte greu să îl înțeleagă.