[dropcap]Î[/dropcap]n cadrul emisunii Ediție Specială de la Absolut TV, Maria Ciobanu a prezentat împreună cu Deborah Profeanu horoscopul acestei perioade din luna martie, ultimul decan din zodia Pești.

 

Ultimul Decan din Zodia Pești

Nativul Pești este idealist, cu o sensibilitate exagerată, un romantic si un visător, mereu în căutarea unui sfat de la cineva, deoarece îi lipsește încrederea și siguranța în forțele proprii.

Nativul din zodia Pești are tendința de a trece prin viața idealizând situațiile, oamenii, împrejurările, dându-le un aspect cu totul diferit decît în realitate.

Temperamentul său variază de la optimism la pesimism intr-o clipă. Il interesează atât de mult poziția sa, încât dorește să își atingă scopurile cu orice preț.

Se simte vulnerabil și nervos când se află pe un teren nesigur. Are o mândrie interioară ascunsă bine, dar care, când îi este în vreun fel atacată, reacționează puternic.

Evenimentul astrologic care se remarcă săptămâna aceasta este aspectul armonios de sextil pe care i-l trimite duminică Soarele din semnul Peștilor lui Pluton aflat în zodia Capricornului.

Așa se face că, spre finele acestei săptămâni, dispunem de creativitatea și intuiția necesare pentru a declanșa schimbările fără de care un sistem aparent stabil din viețile noastre ar fi riscat să se zguduie din temelii.

Fiecare dintre noi știm care e acesta, iar acum știm și cum să-l consolidăm.

Peştii vor dori să ştie, cu orice preţ, adică chiar cu preţul dezamăgirii, adevărul.

Vor să știe esenţa lucrurilor despre ei, în primul rând, şi, apoi, despre univers; fiecare, după puterile lui.

Impulsurile puternice îi fac pe unii Peşti să-şi construiască cu mare entuziasm un drum al succesului.

Benefice vor fi  debutul, afirmarea, notorietatea, în funcţie de vârstă şi vocaţie.

Pentru detalii activați horoscopul personal.

Concluzie 

Nativul Pești este sensibil si idealist, un visător atras de planuri și idei nepractice.

Creativ, spiritual, chiar mistic, are o dispoziție introspectivă, încât celor din jur le este foarte greu să îl înțeleagă.