[dropcap]Î[/dropcap]n cadrul emisunii Breaking the News de la Absolut TV, Maria Ciobanu a prezentat împreună cu Deborah Profeanu horoscopul anului 2018.

PREVIZIUNI GENERALE: HOROSCOPUL ANULUI 2018

Planeta Mercur va retrograda pe semnele de Foc, în anul 2018, influențând percepția, înțelegerea, interpretarea și modul de expresie.

Nu trebuie să te fi născut în vreuna dintre zodiile patronate de această planetă ca să fi afectat în vreun fel de retrogradarea lui, deoarece aceste mișcări influențează într-o anumită măsură tot zodiacul.

Când orientarea sa nu este tocmai favorabilă, ne putem lovi de manifestări ostile, de tendința către o nervozitate excesivă, atât la nivel fizic cât și mintal,

Singurul mod de contracarare a acestei influențe este prin cultivarea răbdării, concentrare și deliberare.

Următoarea planetă care poate influența horoscopul anului minut cu minut este Venus, considerată Micul Benefic, și care va sta o perioadă de cinci săptămâni în zodia Balanței.

Începând din 6 august și până în 9 septembrie, când va porni spre implacabila zodie a Scorpionului. Având o ședere mai lungă într-o zodie orientată spre parteneriate, Venus va influența relația cu natura, legăturile de dragoste, dar și sectorul financiar, de cele mai multe ori într-un mod pozitiv.

Marele Războinic Marte va influența horoscopul anului  și va petrece și el aproximativ cinci luni în zodia Vărsătorului, zodie ce patronează țara.

Această ședere va avea loc în două etape, prima din 16 mai până în 12 august, iar următoarea din 10 septembrie până în 15 noiembrie.

Influența acestui amplasament astrologic se va manifesta în medicină, literatură, filosofie, dar și în ceea ce determină reformele privind bunăstarea publică.

Marele Benefic Jupiter va petrece unsprezece luni în zodia implacabilă a Scorpionului, de unde va transmite emoții profunde, entuziasm, pasiune, perseverență, ambiție și generozitate.

Și planeta Saturn va sta un an în propriul domiciliu, preocupată de măsurile de securitate și securizare, prin trasarea unor linii sigure de demarcație.

O altă planetă care-și schimbă domiciliu în acest an este Uranus, dar înainte să pătrundă în zodia de pământ a Taurului, la ultimele grade Berbec ar putea schimba multe pe piața monetară și bursieră.

Din 16 mai, Uranus își va vedea de smuciturile lui timp de șapte ani, într-o zodie încăpățânată și robustă.

Neptun se află și el în domiciliu tot de aproximativ șapte ani, de unde transmite vibrații destul de puternice.

Această planetă este responsabilă cu resursele de apă, cu fluidele în general, gazele, dar și zonele mai puțin vizibile.

Enigmaticul Pluton va continua să favorizeze scurgerea de informații din sursele bine păzite.

Concluzie

Dezvăluirile senzaționale vor continua, secretele ținute bine sub cheie vor ieși la iveală, natura se va dezlănțui.

Temerile se vor transforma în angoase, și cu toate acestea credința în Dumnezeu va dăinui.