Piteşteanca Doina Balaur a scăpat de toate problemele de sănătate cu ajutorul bioenergiei. Femeia are şi doi nepoţei născuţi cu ajutorul parapsihologului Maria Ciobanu
E o poveste general valabilă, potrivit căreia, o dată ce ai trecut de vârsta de 50 de ani, încep şi problemele de sănătate. Încep durerile de oase, primele semne de reumatism, probleme cu stomacul, cu ficatul… Piteşteanca Doina Balaur este însă dovada vie că poţi să te simţi perfect sănătos şi la 55 de ani. După mai bine de cinci decenii în care a suferit de afecţiuni ale coloanei, hernie de disc şi dureri insuportabile de cap, femeia a reuşit să se pună pe picioare cu ajutorul şedinţelor de bioenergie. Merge de şase ani la cabinetul parapsihologului Maria Ciobanu şi tot de atâta timp simte că întinereşte de la o zi la alta.
Are doi nepoţei născuţi prin bioenergie
Doina Balaur este mama a doi băieţi şi bunică pentru patru nepoţi. Lucrează de 12 ani ca şi vânzătoare de ziare la una dintre tonetele din centrul Piteştiului. Încă de la 30 de ani, femeia a suferit din pricina problemelor de sănătate. A avut mai multe probleme cu coloana, un cheag de sânge la cap care îi provoca dureri cumplite, probleme cu stomacul şi cu ficatul, dar şi mai multe crize de hernie de disc, crize care o ţineau ţintuită la pat săptămâni în şir. Prin intermediul fiului său, Paul Patraş, Doina a ajuns la bioenergoterapeutul Maria Ciobanu în 2005. La scurt timp, femeia a uitat de durere, iar astăzi spune că se simte tot mai bine o dată cu înaintarea în vârstă. „Eram foarte bolnavă înainte să o cunosc pe doamna Maria. Nu ştiu dacă există părticică din corpul meu care să nu mă fi durut. Nora şi fiul meu au apelat la bioenergie ca să aibă şi ei un copil şi doamna i-a ajutat. Au deja o fetiţă care s-a născut prin bioener­gie, dar şi un băieţel. Toate problemele de sănătate au dispărut mulţumită harului divin cu care e înzestrată doamna. M-am chinuit ani de zile cu dureri de cap, de coloană, de încheieturi şi după câteva şedinţe de bioenergie, toată suferinţa a dispărut ca prin farmec”, ne povesteşte Doina Balaur.
„Mă simt mai bine înaintând în vârstă”
Piteşteanca susţine că cei şase ani în care a venit aproape săptămânal la şedinţele de grup de la cabinetul Mariei Ciobanu au schimbat-o definitiv şi ca om, ca gândire. Deşi o fire impulsivă, femeia a învăţat să îşi păstreze calmul indiferent de situaţie, să-i înţeleagă pe cei din jur şi să îi trateze cu căldură. Mulţumită parapsihologului, Doina Balaur a descoperit puterea şi iubirea cu care Dumnezeu i-a înzestrat pe oameni. „Maria Ciobanu este un om bun, deosebit, care îşi transmite foarte multă iubire prin simpla ei prezenţă. Sunt mărturia vie a minunilor pe care a reuşit să le înfăptuiască cu puterea mâinilor şi a credinţei. Gândiţi-vă că, mulţumită ei, fiul şi nora mea au doi copilaşi!”, explică piteşteanca zâmbind. Aceasta completează, spunând că în cei şase ani de când merge la cabinetul bioener­goterapeutului a văzut sute de cazuri de oameni suferinzi, care au reuşit să îşi găsească alinarea şi însănătoşirea cu ajutorul Mariei Ciobanu.
Vine cu fotografiile la şedinţele de bioenergie
Ca să transmită şi celuilalt fiu al său starea de bine pe care o capătă în timpul şedinţelor de bioenergie, Doina Balaur aduce de fiecare dată cu ea şi două fotografii: una cu fiul şi o alta cu ceilalţi doi nepoţi ai ei. Crede cu tărie în miracole şi în puterea Mariei Ciobanu, ba chiar susţine că a observat cum celălat băiat al ei a devenit, încet-încet, un om mai cald, mai liniştit. De altfel, Maria a tratat-o o dată şi prin telefon de o criză puternică de rinichi. Parapsihologul a rugat-o să se întindă în pat şi în numai câteva minute, i-a luat durerea fără să fie nevoie de vreun medicament.