[dropcap]D[/dropcap]upă ce avem o viziune frumoasă în legătură cu viața noastră ne punem întrebarea dacă ea se poate transforma în realitate. Toată lumea care a citit vreodată o carte de dezvoltare de sine știe acest lucru.
Trebuie să înțelegem că gândurile noastre sunt reale și au energie.
Gândește-te la ceea ce faci în fiecare dimineață pentru a merge la locul de muncă. Te-ai trezit, imaginează-ți  locul de muncă și, sau ce obiective trebuie sa îndeplinești  în ziua respectivă. Vă imaginați, în mintea voastră , ceea ce trebuie să faceți pentru a doua zi, sau ce trebuie să îndepliniți in viitorul apropiat, toate acestea să decurgă fără teamă sau nerăbdarea de care de regulă dăm dovadă. In funcție de starea în care suntem când proiectăm sau  vizualizăm acest lucru, se va repercuta și imaginea si activitatea noastră de peste zi. Poți face acest lucru cu aproape tot ceea ce faci zilnic.

Probleme sunt  atunci când avem imagini  negative  în mintea noastră și nu ne eliberăm de  gânduri negative pentru a avea  o zi bună, lăsându-ne zilele  în mâinile destinului. Dacă am avea timp doar câteva minute în fiecare zi să gândim că avem o zi mare, cu realizări, aceste energii se vor perpetua exponențial și vom avea și o săptămână bună, chiar și o lună bună, asta depinzând numai de abordarea gândurilor noastre.

Făcând proiecții pozitive în mod repetat , acțiunea gândurilor noastre va deveni mai agresivă dar și pozitivă, influențând comportamentul nostru mental si fizic. Atât timp cât emitem energii pozitive, influența acestora la nivelul sinelui este benefică, iar unificarea energiilor pozitive emise de un număr de persoane influențează pozitiv  din punct de vedere energetic vibrația pământului, ceea ce nu poate duce decât la un echilibru mult dorit.

Exercițiu

Așadar cum funcționează v-am spus, acum să trecem și la partea practică. Vizualizați prin mintea voastră și creați energia ca o minge care o puteți manevra și îndrepta în orice direcție doriți. Atunci când mingea este manevrată cu ușurință atunci energia voastră este pozitivă și ușor de manevrat. Faceți atunci următorul exercițiu- stați în picioare cu ele apropiate și drepte, încercați să vă aplecați și să atingeți degetele de la picioare fără să îndoiți genunchii. Vedeți cât de departe puteți ajunge.

După asta, închideți ochii și imaginați-vă cu puterea minții aceeași miscare pe care ați făcut-o înainte pentru a vă atinge degetele de la picioare. După acest exercițiu mental faceți din nou exercițiul fizic, veți vedea că o să realizați mai mult decât ați reușit prima dată.

Dacă repetați apoi experimentul mental și alternați din nou cu cel fizic o să observați un progres important în ceea ce privește ce v-ați propus în legătură cu reușita exercițiului fizic. Asta înseamnă că puterea dumneavoastră de vizualizare acționează asupra fiziologiei corpului, sau mai precis gândurile dumneavoastră provin dintr-o energie mentală care se transformă într-o energie fizică care se întoarce la dumneavoastră, impunându-vă reușita exercițiului mai sus menționat.

Acest proces funcționează pentru orice și este procesul vizualizării. Dacă setezi ceea ce-ți dorești, vizualizezi acel lucru, iar apoi te concentrezi și te asiguri că în acele momente gândurile tale vor fi numai pozitive și nu le vei amesteca cu lucruri negative, reușita este garantată. [box type=”warning” align=”aligncenter” ]Dacă repeți acest proces de mai multe ori pe zi, vei avea numai de câștigat. Sigur funcționează.[/box]

Gândirea pozitivă 

Acesta este rezultatul gândirii pozitive. Nu vei atrage lucruri pozitive în viața ta dacă în mare parte gândești negativ. Nu poți avea bani dacă tu te gândești tot timpul la lipsa lor, nu poți avea un grup de prieteni dacă te gândești tot timpul la faptul că ești o persoană dificilă. Dacă ai grijă ca persoanele din viața ta sau cele care vin în contact cu tine să fie pozitive, atunci vei atrage în preajma ta  numai persoane pozitive. Dacă faci proiecții pozitive, atunci ele îți vor influența în mod pozitiv viața.

Gandirea pozitiva (1)

La final vă propun un clip deosebit, un exercițiu minunat de gândire pozitivă. Dacă ai alte exemple de gândire pozitivă aștept să mi-i le trimiți și aștept comentariile tale aici pe acest subiect.