Dezvoltare și evoluție

Exercițiu de Gândire Pozitivă pentru Schimbarea Vieții

Review Overview

Criteria Title

Amazing!

Review Summary here

User Rating: 4.88 ( 2 votes)

După ce avem o viziune frumoasă în legătură cu viața noastră ne punem întrebarea dacă ea se poate transforma în realitate. Toată lumea care a citit vreodată o carte de dezvoltare de sine știe acest lucru.
Trebuie să înțelegem că gândurile noastre sunt reale și au energie.
Gândește-te la ceea ce faci în fiecare dimineață pentru a merge la locul de muncă. Te-ai trezit, imaginează-ți  locul de muncă și, sau ce obiective trebuie sa îndeplinești  în ziua respectivă. Vă imaginați, în mintea voastră , ceea ce trebuie să faceți pentru a doua zi, sau ce trebuie să îndepliniți in viitorul apropiat, toate acestea să decurgă fără teamă sau nerăbdarea de care de regulă dăm dovadă. In funcție de starea în care suntem când proiectăm sau  vizualizăm acest lucru, se va repercuta și imaginea si activitatea noastră de peste zi. Poți face acest lucru cu aproape tot ceea ce faci zilnic.

Probleme sunt  atunci când avem imagini  negative  în mintea noastră și nu ne eliberăm de  gânduri negative pentru a avea  o zi bună, lăsându-ne zilele  în mâinile destinului. Dacă am avea timp doar câteva minute în fiecare zi să gândim că avem o zi mare, cu realizări, aceste energii se vor perpetua exponențial și vom avea și o săptămână bună, chiar și o lună bună, asta depinzând numai de abordarea gândurilor noastre.

Făcând proiecții pozitive în mod repetat , acțiunea gândurilor noastre va deveni mai agresivă dar și pozitivă, influențând comportamentul nostru mental si fizic. Atât timp cât emitem energii pozitive, influența acestora la nivelul sinelui este benefică, iar unificarea energiilor pozitive emise de un număr de persoane influențează pozitiv  din punct de vedere energetic vibrația pământului, ceea ce nu poate duce decât la un echilibru mult dorit.

Exercițiu

Așadar cum funcționează v-am spus, acum să trecem și la partea practică. Vizualizați prin mintea voastră și creați energia ca o minge care o puteți manevra și îndrepta în orice direcție doriți. Atunci când mingea este manevrată cu ușurință atunci energia voastră este pozitivă și ușor de manevrat. Faceți atunci următorul exercițiu- stați în picioare cu ele apropiate și drepte, încercați să vă aplecați și să atingeți degetele de la picioare fără să îndoiți genunchii. Vedeți cât de departe puteți ajunge.

După asta, închideți ochii și imaginați-vă cu puterea minții aceeași miscare pe care ați făcut-o înainte pentru a vă atinge degetele de la picioare. După acest exercițiu mental faceți din nou exercițiul fizic, veți vedea că o să realizați mai mult decât ați reușit prima dată.

Dacă repetați apoi experimentul mental și alternați din nou cu cel fizic o să observați un progres important în ceea ce privește ce v-ați propus în legătură cu reușita exercițiului fizic. Asta înseamnă că puterea dumneavoastră de vizualizare acționează asupra fiziologiei corpului, sau mai precis gândurile dumneavoastră provin dintr-o energie mentală care se transformă într-o energie fizică care se întoarce la dumneavoastră, impunându-vă reușita exercițiului mai sus menționat.

Acest proces funcționează pentru orice și este procesul vizualizării. Dacă setezi ceea ce-ți dorești, vizualizezi acel lucru, iar apoi te concentrezi și te asiguri că în acele momente gândurile tale vor fi numai pozitive și nu le vei amesteca cu lucruri negative, reușita este garantată.

Dacă repeți acest proces de mai multe ori pe zi, vei avea numai de câștigat. Sigur funcționează.

Gândirea pozitivă 

Acesta este rezultatul gândirii pozitive. Nu vei atrage lucruri pozitive în viața ta dacă în mare parte gândești negativ. Nu poți avea bani dacă tu te gândești tot timpul la lipsa lor, nu poți avea un grup de prieteni dacă te gândești tot timpul la faptul că ești o persoană dificilă. Dacă ai grijă ca persoanele din viața ta sau cele care vin în contact cu tine să fie pozitive, atunci vei atrage în preajma ta  numai persoane pozitive. Dacă faci proiecții pozitive, atunci ele îți vor influența în mod pozitiv viața.

Gandirea pozitiva (1)

La final vă propun un clip deosebit, un exercițiu minunat de gândire pozitivă. Dacă ai alte exemple de gândire pozitivă aștept să mi-i le trimiți și aștept comentariile tale aici pe acest subiect.

Bioenergoterapeut

In urma experiențelor paranormale trăite de-a lungul vieții am scris șase cărti: Mesagerii Luminii, Alternanța , Dimensiunea IV, Bioenergia-Terapie blândă, Miriam și Chipul Fericirii. Abonează-te

Articole similare

8 Comments

 1. Un articol foarte reusit si unic in acelasi timp.E bine de stiut ca ne putem face viata mai frumoasa prin gandire pozitiva.
  Alte metode de gandire pozitiva…
  -Eu imi mentin gandirea pozitiva urmarind filmulete ca cel de mai sus.Am pus un link cu cateva dintre cele care-mi plac https://www.youtube.com/user/Laryboss/videos
  -Ca la orice om, muzica poate induce rapid o stare de bine,de gandire pozitiva.
  -Carti motivationale
  -Imaginatia.Cateva minute in care sa visez si sa-mi imaginez lucruri placute.
  -Exercitii gen:Piatra Recunostintei :)) cred ca multi o stiu
  O piatra oarecare, pusa in bucunar,de cate ori o scoti din buzunar te face sa te simti recunoscator.
  Mie imi place sa aplic metoda cu o bratara sau orice accesoriu pe care-l port zi de zi.Ma uit la ea si zic ceva de genul "De cate ori ma uit la tine ma bucur de … un anumit lucru" sau "De cate ori te vad ma simt fericita si recunoscatoare pentru viata mea"

 2. Ai perfecta dreptate Georgiana si iti multumesc pentru link-ul trimis cu filmuletele motivationale
  , este foarte interesant , si-l recomand tuturor prietenilor mei.

 3. Superb! Multumesc pt sfaturile si mail trimis care au fost si sunt de mare ajutor! ( si acum sunt unde sunt).

 4. Am primit un link cu trimitere la saitul http://WWW.bioenergoterapeut.ro și câteva informații despre D-na Maria Ciobanu,sun incantat de ce a descoperit cu ajutorul prietenului meu Bogdan,fac o paranteza și pun aceasta întâmplare în baza dorinței mele d a afla lucruri noi,alteledecât informațiile venit din media…multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button