Dezvoltare și evoluție

7 Sfaturi pentru a Menține Moralul Ridicat în Condițiile Actuale

M-am întâlnit cu mai mulți oameni de afaceri, dar și cu oameni care fac parte din clasa muncitoare, funcționari și angajați, în ultimele câteva săptămâni. Pentru aceștia cea mai mare provocare este supraviețuirea, spun ei, supraviețuirea pe această criză economică ce se manifestă la nivel local și mondial. Cu economia la pământ așa cum este, dar și cu mediul actual politic și social, este dificil pentru acești oameni să rămână optimiști.
Dar acest lucru a fost întotdeauna o provocare a acestei lumi. Ne-am confruntat de-a lungul timpului cu astfel de perioade mai nefaste, important este să rămâi optimist, să poți să treci peste problemele materiale care dintr-o anumită direcție sunt impuse, pentru a ne îndepărta de la problemele esențiale ale persoanei noastre. Tot ce trebuie să faci în astfel de situații este să poți transmite celor din jur optimism, prin afirmatii existențiale pozitive. Este atât de simplu. Dacă reușești să faci asta, mai ales să tramsmiți asta oamenilor care lucrează în acest mediu, înseamnă că ai dezvoltat o abilitate care va fi benefică toată viața.
Cum vă puteți păstra moralul într-o societate de așa natură, care politic, social și economic se află în cădere liberă? Aici sunt șapte sfaturi:

1. Spune NU mass-mediei!

Interziceți orice informație mass-media să vă copleșească. Renunțați la vizionarea TV, a radioului,etc. Ele nu mai sunt niște mijloace informaționale sănătoase, fiind controlabile, manipulabile și arme moderne în atmosfera politică și economică; ele sunt problema. Cauza stărilor noastre interne și gândirii noastre sunt aceste mijloace care sunt ele însele cauza îmbolnăvirii noastre, dar și a influențării viitorului nostru. Informațiile care sunt majoritatea negative, nu pot să influențeze o stare pozitivă care vrem să o impunem, așadar stați cât mai departe de aceste surse.

2. Citiți cărți motivaționale!

Nu este de ajuns numai să oprim fluxul de mizerii în creier, trebuie să-l înlocuim cu ceva pozitiv. Trebuie să te informezi despre viață, despre ce înseamnă cu adevărat viața, despre oamenii care au trecut prin vremuri dificile înainte. Ei nu numai că au supraviețuit, dar au și prosperat. Dacă nu știți cum să începeți, citiți o carte bună dintr-un top făcut de mine în care găsiți nu numai cărți de motivație dar și cărți în care lecția vieții se îmbină cu ezoterismul, dar și cu partea noastră cea mai de preț, cea spirituală, sau o carte buna de inspirație ( Mâinile tale te pot vindeca de Sthepen Co.).

3. Stați în mediul în care oamenii au reacții pozitive!

Este important acest lucru, însă dacă intrați în contact cu oameni care nu împărtășesc din idealurile dumneavoastră este bine să ieșiți ușor, ușor din aceste cercuri, pentru că energiile emise de aceste cercuri nu sunt benefice persoanelor care sunt pline de energie, lumină și pozitivism. Este bine să le împărtășiți și lor din filozofia vieții care trebuie impusă în aceste vremuri, dar dacă ei nu acceptă această schimbare este bine să renunțați. Dacă o să găsiți grupuri de oameni pozitivi o să vedeți cât de benefic și contagios este  mediul lor.

4. Pune presiune pe tine în mod regulat!

Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru a ține pasul cu spiritul tău curat. Nu poți vorbi despre o viață frumoasă atunci când tu te simti prost în acestă viață. Când persoana ta este importantă și gândirea ta este importantă, poți evolua ca atare într-un mod pozitiv. Trebuie să iei tot timpul inițiativa. Trebuie să fii activ. Atunci când dezvolți o relație bună cu sinele tău, atunci starea ta de pozitivism se transmite energetic și la nivelul corpului, deci putem dezvolta o relație corp, minte, spirit foarte sănătoasă, ceea ce este definitoriu pentru atitudinea noastră. Viața este plină de posibilități!

5. Încercați să vă odihniți mai mult!

Este aproape imposibil să rămâi optimist, dacă ești obosit. Starea de oboseală influențează în mod negativ gândirea, așadar eliberați-vă de probleme și încercați să dormiți noaptea. Este foarte importantă starea de spirit care o abordezi dimineața pentru toată desfășurarea forțelor energetice din timpul zilei. Nu uita că o minte limpede este limpede după un somn liniștitor.

6. Mergeți la biserică!

Când suntem descurajați, suntem tentați să ne izolăm și să ne retragem din lume. Dar acest lucru este exact opusul a ceea ce trebuie să facem. Acum mai mult ca oricând avem nevoie de prieteni, de relații, de o comunitate care să ne sprijine. Avem nevoie să aflăm despre scopul vieții noastre aici, poate despre misiunile pe care le avem aici pe Pământ. Avem nevoie să știm cine suntem, de unde venim, și mai mult ca oricând să ni se întărească relația noastră pe care o avem cu Divinitatea. Acest lucru îl găsim la bioenergoterapeut și la biserică.

7.Conectează-te cu Divinitatea!

Sigur nu ai fost creat să funcționezi fără o conexiune cu Dumnezeu. El este Creația și răspunzător de ce se întâmplă acum. A încerca să treci prin viață fără El este ca și cum ai merge pe o bicicletă dar fără să pedalezi, asta reușești să o faci numai la vale. Deci, din păcate ducându-te în jos, înseamnă resemnare, renunțare. Piramida Divinității este o piramidă din punct de vedere geometric, vârful se află sus, viața noastră se desfășoară numai în sensul acesta. Fără Dumnezeu nu ar exista viața.

7 sfaturi

Acestea ar fi câteva sfaturi care te-ar menține pe linia de plutire în această viață, iar dacă le consideri benefice participă și la votul nostru în legătură cu cele mai bune sfaturi sau comentează despre acest articol.
[polldaddy poll=”8252208″]

Bioenergoterapeut

In urma experiențelor paranormale trăite de-a lungul vieții am scris șase cărti: Mesagerii Luminii, Alternanța , Dimensiunea IV, Bioenergia-Terapie blândă, Miriam și Chipul Fericirii. Abonează-te

Articole similare

8 Comments

  1. Intr-adevar, simt cum influenta mass-mediei este una nefasta si de aceea nu citesc niciun ziar, nu vizionez la TV decat emisiuni care ma atrag cu informatii utile si intesante legate de sfera activitatii sau profesiei mele.

  2. Sunt multi dintre Noi care vad, simt si inteleg suficient de mult incat sa se resimta, sa perceapa in profunzime „greutatea” acestor vremuri, uneori pana la pragul suportabilitatii! Intr-un fel sau altul asa a fost dintotdeauna pe Pamant si nu pentru ca asa a fost Voia lui Dumnezeu, ci pentru ca asta a fost rezultatul exercitarii liberului arbitru de catre oameni. Sunt foarte utile sfaturile din acest articol. Viitorul apropiat se vede intunecat. Trebuie sa mentinem vie Lumina din Noi. Nu suntem primii care trecem si care vom trece prin incercari complicate. De-a lungul istoriei au fost oameni care au reusit, in conditii si circumstante chiar mai grele, din multe puncte de vedere! Depinde foarte mult de Noi! Dumnezeu ne iubeste, sa-L iubim si Noi! NIHIL SINE DEO !

  3. Oamenii sunt egoisti,se gandesc doar la ei,cred ca numai lor le e rau,judeca,blesteama ,fara sa arunce o privire in jurul lor sau in trecut.Intotdeauna au fost momente,ani,secole,epoci,in care omenirea a dus-o mai greu decat acum.Multi nu stiu ca fiecare a contribuit la dezastrul in care ne aflam astazi.Dumnezeu nu ne vrea raul,El este in noi si pretutindeni.Fara sa vrem facem parte din intreg si trebuie sa-i ajutam si sa-i acceptam pe cei de langa noi.Se spune „Fii tu schimbarea pe care o vrei in jurul tau” . Cat de greu ar fi sa incercam sa ne schimbam :sa judecam mai putin,sa-i iubim in mod egal pe toti ,sa daruim…
    Articolul este foarte interesant si sugereaza nevoia de detasare fata de partea neagra a lumii si ascultarea propriului suflet cat mai des posibil.Toti AU dreptul sa „consumE” un anumit gen de informatie.Dupa cum scria intr-un articol precedent, noi suntem manipulati.As vrea o zi sau doua pe saptamana in care televizorul,masina,telefonul sa dispara si sa le inlocuim cu o plimbare in natura cu bicicleta,pe jos,un mic picnic cu prietenii,putina muzica,orice care sa ne faca sa ne simtim bine,sa ne ridicam vibratia si dispozitia.

  4. Mii de multumiri pentru tot ceee ce ne oferiti toate articolele sunt foarte interesante si educative chiar initiatice mii de multumiri

  5. mULTUMESC, AM CITIT LUCRURI MINUNATE.INTRADEVAR GREU DE PUS IN PRACTICA CAND IN JURUL TAU SUNT NUMAI OAMENI CARE GANDESC NEGATIV. O SA INCERC SA APLIC LA INCEPUT CEL PUTIN O PARTE DIN ACESTEA. TV L-AM SCOS DIN FUNCTIUNE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button