echilibrare energetica

Executarea exercitiului propriuzis

Toata atentia trebuiea indreptata asupra inimii. Va imaginati ca in zona unde se afla situata inima se afla o lumina puternica de culoare rosie. Lasati lumina sa umple tot corpul si fara sa va grabiti contemplati corpul ca fiind pur, stralucitor si luminos. In acelasi timp trebuie sa va ganditi la cea mai buna stare de sanatate pe care ati avut-o vreodata.

In urmatoarea faza  va ganditi la interiorul abdomenului inferior care este cuprins de o lumina foarte puternica., Ganditi-va ca in interiorul lui se afla o sfera de energie si lumina.

Inchipuiti-va corpul ca fiind un tub gol pe dinauntru. In timpul inspiratiei palmele trebuie mutate din partile laterale ale coapselor si rasucite in asa fel incat centrul palmelor sa fie intors catre corp. Ridicati palmele prin fata corpului, a abdomenului, a pieptului, a gatului – pana la nivelul capului. (Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala isi ridica palmele doar pana la nivelul gatului). In timp ce ridicati palmele trebuie sa va imaginati ca sfera de lumina si energie urca si ea odata cu palmele pana ajunge la nivelul gatului sau al capului.

In timpul expiratiei trebuie sa coborati usor palmele prin fata corpului odata cu sfera de lumina si energie din interiorul corpului. La sfarsit palmele ajung in fata abdomenului inferior, la baza corpului si sfera trebuie adusa si ea odata cu palmele in interiorul abdomenului inferior.

Acest exercitiu trebuie repetat de zece ori si de fiecare data ascensiunea si coborarea energiei si a luminii trebuie coordonata cu miscarea palmelor si cu respiratia.

In ultima faza a exercitiului trebuie sa asezati palmele in dreptul abdomenului inferior in urmatoarrea pozitie: centrul palmelor trebuie sa fie indreptat spre corp si lipit de corp. La barbati trebuie sa fie palma stanga in interior si dreapta in exterior si la femei palma dreapta trebuie sa fie in interior si cea stanga in exterior. Atentia trebuie sa fie concentrata pe abdomenul inferior.

Acest gen de bioenergoterapie face ca in timp sa deprindeti abilitatea de a purta energia si lumina prin toate partile corpului. Aceasta metoda o puteti folosi in mod preventiv dar si pentru tratarea anumitor afectiuni de care suferiti. In cazul in care nu reusiti sa va descurcati de unul singur, aveti posibilitatea de a apela la un bioenergoterapeut care stie exact ce trebuie facut pentru a va rezolva problemele.

Exemplu:

Daca aveti probleme (senzatie de disconfort, durere etc) in zona vezicii biliare, trebuie sa duceti palma dreapta langa partea dreapta a corpului, in zona care se afla sub cea biliara, centrul palmei fiind indreptat in sus. Ganditi-va ca zona in care aveti probleme este goala pe dinauntru ca un cilindru. Inspirati si ridicati palma prin fata corpului pana ajungeti deasupra ficatului, tot acest timp imaginindu-va sfera de lumina si energie care se misca odata cu palmele. Expirati si intoarceti palma in asa fel incat centrul ei sa fie indreptat in jos si coborati palma pana in zona aflata sub cea biliara. In tot acest timp trebuie sa mutati si globul de energie si lumina. Aceste miscari trebuie repetate de cateva ori si de fiecare data trebuie coordonate cu respiratia. Inspiratia si expiratia trebuie sa fie cat mai profunde iar corpul trebuie sa fie cat mai relaxat in timpul efectuarii exercitiului.

Aceste exercitii pot folosite pentru orice afectiune a organismului dar pot fi folosite si preventiv sau pentru reechilibrarea energiilor organismului uman.