Spiritualitate
Trending

Credința între Dogmă și Progresul Științific

Repere Importante
  • Relația cu Dumnezeu este ea însăși procesul de iluminare care risipește întunericul ignoranței și frica din sufletul omului.

 

În cadrul  emisiunii „Breaking the News” de la Absolut TV,  având ca subiect -Credința între Dogmă și Progresul Științific, realizatoarea Maria Ciobanu l-a avut ca invitat pe Oliver Nicolai-psiholog și parapsiholog.

Metafora luminii este o imagină comună în toate religiile importante și anume: iubire, înțelepciune și cunoaștere.

Întunericul este asociat cu ignoranța și o stare de înțelegere greșită.

Totul depinde de credința noastră.

Credința între Dogmă și Progresul Științific

 

În viitorul apropiat sperăm că lumea se va schimba suficient de mult încât ceea ce dogma numește iadul să se diminueze sau chiar să dispăară din percepția religioasă.

Domnul Iisus se descrie pe sine ca fiind lumina venită în lume pentru  a împrăștia întunericul.

Prin urmare credința în El înseamnă mai mult decât o convingere dogmatică, înseamnă o relație personală cu El, precum și cu realitatea cu care s-a aflat în comuniune.

Credinţa în Hristos, ca Fiu al lui Dumnezeu, este şi credinţa în Sfânta Treime.

 

Bioenergoterapeut

In urma experiențelor paranormale trăite de-a lungul vieții am scris șase cărti: Mesagerii Luminii, Alternanța , Dimensiunea IV, Bioenergia-Terapie blândă, Miriam și Chipul Fericirii. Abonează-te

One Comment

  1. Doamna Maria Ciobanu, vă felicit că ați reușit să-l convingeți pe Dl. Oliver Nicolai să vă dea un interviu. Energia lui înaltă și binefăcătoare am simțit-o pe calea on-line ca și cum aș fi fost în Templu de la Arad.
    Astfel, avem ocazia să-l vedem pe Dl. Oliver și să-i însușim gândirea profundă chiar și atunci când nu putem ajunge la Arad. Îi urez fericire alături de noua sa familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button