Podcast

Care este Rolul Muzicii în Evoluția Spirituală

Absolut…TOT este titlul noii emisiuni realizate la Absolut TV de Maria Ciobanu.

Emisiunea are ca scop dezbaterea unor subiecte despre rolul muzicii în evoluția spirituală, evoluție legată și de acea latură nevăzută a vieților noastre. O latură extrem de prezentă, și anume ce însemnăm „noi” din punct de vedere energetic, și nu numai.

La această emisiune a fost invitată Marta Cristina Sandu, soprană la Opera Națională din București, pentru a discuta pe această temă:

 Rolul muzicii în evoluția spirituală

Aici regăsiți înregistrarea audio (podcast) a emisiunii. Este un podcast, îl puteți descărca și să îl asculțați când doriți!

  • Nu e întotdeauna simplu să privești în interiorul tău cu acuratețe în același timp în care ești și actor și spectator, pentru că sunt mari șanse ca spectacolul să fie influențat de conștiința noastră egocentrică și să nu se vadă dincolo de ea.
  • Procesul acesta presupune multă perseverență, efort, și o călăuzire a cuiva care este familiarizat cu aceste procese, și care încet, încet înlătură pânzele acelea aparent invizibile.
  • Aceasta îți dă posibilitatea să vezi cu limpezime ce este în cavitățile mai puțin conștientizate, asumându-ți ce ești, cine ești, de unde vi și spre ce te îndrepți.
  • Astfel poți deveni tu însuți, conștient de alegerile pe care le vei face, de emoțiile pe care le trăiești și bineînțeles de gândurile pe care le generezi.
  • Pentru a reuși în drumul nostru spre evoluția spirituală în toate acestea este nevoie de exercițiu de meditație. Mediul propice meditației include muzica, a cărei percepție antrenează atât inima cât și creierul deoarece evocă și comunică ceea ce este dificil de spus în cuvinte.

Rolul muzicii în evoluția spirituală

Podcast „Care este rolul muzicii în evoluția spiirtuală”- Marta Cristina Sandu:

„Eu nu știu să mă raportez la momentul în care cânt decât la iubire.

Orice încercare a mea de a transmite iubire a avut un ecou pozitiv în inimile celor care m-am adresat.

Orice corp din univers, planetă, corp astral, emite un sunet și aceste sunete fac o simfonie ideală, aproape cel mai frumos lucru ce se poate auzi.

Sper că mă îndrept spre o desăvârșire. Îmi doresc să pot să-mi port cu merit acest har pe care Dumnezeu mi L-a dat. Încerc să mă cunosc și prin intermediul vocii mele pentru a putea fi un canal cât mai apropiat de Univers”.

Abonează-te la podcast

Poți asculta acest episod podcast de evoluție spirituală direct pe iTunes.

Bioenergoterapeut

In urma experiențelor paranormale trăite de-a lungul vieții am scris șase cărti: Mesagerii Luminii, Alternanța , Dimensiunea IV, Bioenergia-Terapie blândă, Miriam și Chipul Fericirii. Abonează-te

Articole similare

2 Comments

  1. O noua editie – ce nu ofera momente previzibile – a emisiunii care face legatura intre ceea ce suntem si ceea ce nu vedem; interesanta cu precadere pentru cei care, in masura in care obisnuiesc a citi si printre randuri, proportional vor percepe mai lesne mesajul discutiei Parapsiholog – Soprana. Prin urmare nu constituie o emisiune a specialistilor in cuvinte, ci a specialistilor in perceptii extinse ale unei realitati construite din proiectiile propriilor ganduri si ale unei constiinte extinse.
    Important este a se fi inteles cel putin faptul ca muzica s-a nascut dincolo de natura umana, careia i-a fost doar inspirata; si daca ne intrebam cine ne inspira sau de unde vine inspiratia, vom descoperi o noua dovada a existentei spiritelor din care noi facem parte si nicidecum invers.

  2. Duetul florilor-Lakme de Delibes ;la acest fragment m-am gandit in timp ce ascultam emisiunea ,din sectrul culorilor se detasaza verde si violet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button