Podcast

Cum ne Orientăm pe Drumul Nostru către Spiritualitate-Podcast

Despre Absolut…TOT se discută la emisiunea realizată la Absolut TV de Maria Ciobanu.

Emisiunea are ca scop dezbaterea unui subiect despre drumul nostru către spiritualitate, dar și ce rol are acest drum în evoluția spirituală, evoluție legată și de acea latură nevăzută a vieților noastre. O latură extrem de prezentă, și anume ce însemnăm „noi” din punct de vedere energetic, și nu numai.

La această emisiune(podcast) a fost invitată Ana Maria Radu,  funcționar public, pentru a discuta pe această temă de spiritualitate:

Aici regăsiți înregistrarea audio a emisiunii. Este un podcast, îl puteți descărca și să îl asculțați când doriți!

 • Este adevărat că cele mai prețioase lucruri nu se pot vedea cu ochiul liber? De ce oamenii închid ochii când dorm, când se
  concentrează, când se îmbrățișează?
 • Fiul lui Dumnezeu a dăruit și a sacrificat totul fără speranța că va primi vreo răsplată, nici măcar compasiune, iar toate acestea
  dintr-un imens sentiment de iubire față de noi. Cunoști oameni care sunt mai bucuroși să ofere decât să primească?
 •  Ceea ce iubim ne ajută să trăim. Întotdeauna există oameni dispuși să rănească. Cum te descurci?
 • Te văd zâmbind adesea și se spune că zâmbetele sunt sărutările sufletului. Se confirmă în cazul tău?
 • Oamenii de regulă complică lucrurile, deși totul este foarte simplu. Cum se poate menține simplitatea considerând-o una
  dintre limitele extreme ale vieții?

Cum ne Orientăm pe Drumul Nostru către Spiritualitate

 

„Orice om trebuie să aibă șansa să ajungă la o conduită cât mai pozitivă, și cât mai în folosul lui și a celor de lângă ei.

De fapt credința adevărată este că, conștientizând-o, atignem un anumit grad de spiritualitate.  

Oamenii trebuie să își traiască viața de zi cu zi cât mai natural și cât mai simplu posibil, mergând numai pe intenții pozitive.

Nu aș vrea să schimb poziția în fața adevărului, poziția în fața a tot ceea ce este adevăr. Mi se pare cel mai importamt lucru pentru un om.”

Abonează-te la podcast

Poți asculta acest episod de evoluție spirituală direct pe iTunes.

Bioenergoterapeut

In urma experiențelor paranormale trăite de-a lungul vieții am scris șase cărti: Mesagerii Luminii, Alternanța , Dimensiunea IV, Bioenergia-Terapie blândă, Miriam și Chipul Fericirii. Abonează-te

Articole similare

One Comment

 1. Forma emisiunii nu este a unor oameni de televiziune, insa fondul, prin subiectele dezbatute ar trebui sa strabata mult mai departe decat ecranul televizorului; iar amprenta lui va fi resimtita, acolo unde oamenii vor dori a face diferenta.
  “Cea mai mare pieredere a lumii este diferenta intre ceea ce suntem si ceea ce am fi putut deveni.” Aceasta diferenta poate fi diminuata prin gestionarea gandurilor constructiv.

  Informatiile la care ma refer deseori in emisiune, sunt cele care descriu ceea ce sunt oamenii dincolo de vizibil. Aceste informatii se regasesc – intr-un anumit fel – in cartile doamnei Maria – moderatoarea emisiunii, precum si in alte scrieri de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button