În ultimii şase ani de zile, existenţa Marianei Arsureanu a fost atât de zbuciumată încât aceasta a avut  două căderi psihice extrem de puternice, cu pierderi de echilibru şi depresii foarte adânci. De două ori în viaţă, argeşeanca a trăit câte o lună ca şi o legumă, fără să mai cunoască  literele şi cifrele, fără să îşi mai amintească trecutul. De două ori în viaţă, femeia de 41 de ani a ajuns în pragul nebuniei… Niciun doctor, niciun preot, nimeni nu a reuşit să înţeşeagă ce se întâmplă cu Mariana Arsureanu, până la Maria Ciobanu, bioenergoterapeutul care a readus-o pe linia de plutire şi care i-a redat liniştea şi echilibrul interior.

Soţul său a fost la un pas de moarte

Femeia despre care vă povestim în cele ce urmează locuieşte în comuna Pietroşani, localitate în care şi-a dezvoltat alături de şoţ şi două afaceri destul de profitabile. La cei 41 de ani ai săi, Mariana Arsureanu este o femeie activă, o mamă iubitoare şi acre a pus întotdeauna pe primul loc bunăstarea familiei sale. În urmă cu şapte ani de zile însă, Mariana a primit o lovitură extrem de puternică din partea sorţii: soţul ei a fost depistat cu o tumoră la colon. Au urmat luni întregi de tratamente la Clinica Fundeni, nopţi nedormite, disperare, griji  şi stări de panică. Medicii îi spusesetă Marianei că soţul său va muri în mai puţin de un an de zile, astfel că femeia s-a văzut în postura de prelua afacerea fără a avea măcar idée despre cum se manageriază. De la o viaţă linistită şi comodă, Mariana s-a văzut în postura de a lua tot greul asupra ei.

Nu mai eram om, eram o legumă!

După numai câteva luni de suprasolicitare, de stres şi de nelinişti, Mariana a Clacat. “A fost un an de coşmar. Când a trecut anul şi  el s-a făcut mai bine, am cedat eu. Într-o dimineaţă m-am trezit şi nu mai aveam echilibru. Nu puteam să îmi amintesc prezentul, dar  nu îmi mai aminteam prezentul”, îşi începe povestea. Ne spune cu zâmbetul pe buze că medicii nu au reuşit să înţeleagă ce s-a întâmplat, că boala de care suferea depăşea cu mult resursele medicale. Deşi a umblat din doctor în doctor, pela diferite clinici atât din judeţ, cât şi din Capitală, niciun psihiatru sau neurology nu a putut depista concret care este afecţiunea care o adusese pe Mariana în pragul nebuniei. “Prima cădere, de acum şase ani, a durat o lună şi jumătate. Aveam stări de vomă, oboseam foarte tare. Mă ridicam din pat şi, ca să ajung din dormitor până la bucătărie, care este la distanţă de circa 20 de metri, oboseam de parcă aş fi muncit toată ziua. Toată criza asta şi faptul că medicii nu puteau să îmi spună ce  am mi-au provocat şi depresii foarte puternice, mă temeam foarte tare să nu înnebunesc! Nu mai eram om, eram o legumă. Ca să pot să merg, trebuia să îmi fixez un punct la care să ajung”.

Criza s-a repetat în urmă cu un an şi jumătate

Mariana a trecut de prima cădere nervoasă cu ajutorul unor şedinţe de bioenergie pe care le-a făcut la Bucureşti. A fost ultima ei şansă, în condiţiile în care niciun tratament medicamentos nu dăduse rezultate. Din păcate însă, acum un an şi jumătate, criza femeii s-a repetat. Femeia strânsese în suflet foarte multe supărări şi continu a să se consume psihic din pricina faptului că firma nu mai mergea, fiica era la facultate, iar soţul avea din nou probleme. “După mai multe şocuri, am suferit şi cea de-a doua cădere. Simţeam o presiune foarte mare pe creier. În rest, stările au fost exact aceleaşi. Iar medicii mi-au spus acelaşi lucru: cauză necunoscută. Noroc că am primit vizita unei cunoştinţe, care m-a îndrumat spre parapsihologul Maria Ciobanu. Am venit la cabinet, iar după primele şedinţe m-am simţit foarte rău. Abia după câteva zile am început să mă simt mai bine”, explică Mariana Arsureanu.

Parapsihologul a vindecat-o şi de alte afecţiuni

Maria Ciobanu a tratat-o pe Mariana nu doar de problemele pe care le avea cu cîmpurile energetice, fapt ce i-a creat ambele căderi. A vindecat-o, prin putearea harului divin pe care-l are, şi de pneumonie, şi de un microb localizat în zona bronhiilor. “Tot doamna Maria m-a scăpat anul trecut de pneumonie. Când trecea cu mâna peste zona plămânilor, pur şi simplu simţeam ca un magnet care îmi atrage răceala din organism. Acum am altă afecţiune, un microb în bronhii şi după prima şedinţă cu dumneaei, am ajuns să nu mai simt arsura aceea în gât”, completează argeşeanca.