Tranzitul planetei Jupiter prin zodia Leului, dar și cel al lui Venus, prin aceeași zodie, adică casa a VI-a a Balanțelor, a prietenilor și a apartenenței la grupuri sau grupări, îi va face pe nativii acestei zodii extrem de fermecători și plini de magnetism, fapt ce va determina dorința multora de a se afla în preajma lor. Așadar, iată un horoscop balanță pentru anul 2015.

Horoscop Balanță 2015: Rampa de Lansare spre un Viitor Strălucit

Este bine de știut că anul 2015 reprezintă pentru Balanțe, rampa de lansare spre un viitor strălucit, depinde însă de ei cum vor ști să gestioneze aspectele atât de favorabile ale astrelor. Dar cum nimic frumos și bun în această lume nu vine fără pic de efort și pentru acești nativi este valabilă întâmpinarea energiei astrale cu schimbări radicale la nivel de conștiință și conștiență.

Destinul va mai sta ceva timp pe casa I, încercând să-i ajute ca să-și schimbe viața, chiar dacă mulți dintre ei și-au pierdut speranța. Toți cei ce vor alege să meargă împotriva Destinului, vor experimenta tot felul de situații limită din care vor putea ieși sau nu. Greșelile săvârșite în ultimii 18 sau 19 ani, mai pot fi plătite până în luna septembrie, obligând astfel la o eliberare karmică, printr-un lung și dur proces de purificare prin care au conștietizat că trec o parte din acești nativi.horoscope-644863_1280

Astrele vă arată că de undeva se dorește ca dumneavoastră șă vă așezați pe linia de Destin, pentru a vă convinge cine sânteți, ce faceți, pe cine iubiți, în cine credeți. De când Destinul a intrat în zodia dumneavoastră ar fi trebuit să vă analizați și să vă găsiți răspunsuri pentru toate câte vi s-au întâmplat, bune sau mai puțin bune în ultimii ani, și dacă ele erau menite să fie așa sau nu.

Prin evoluție spirituală se pot depăși momentele de aceset fel, iar odată depășite vă puteți bucura de partea plină și frumoasă a acestui an. Viața personală, iubirea, eliberarea din relații sau legături nefuncționale, sânt câteva dintre segmentele bine aspectate la nivel de individ ale acestui an.

Martie, aprilie și septembrie sunt lunile care nu favorizează deciziile majore, de aceea este bine să fiți răbdători și înțelepți în ceea ce privește hotărârea vizavi de ceva sau cineva. Casa prietenilor vă poate rezerva surpriza de a cunoaște persoane ce vă pot schimba destinul. Anul acesta vă va deschide noi orizonturi spre cunoaștere, spre perfecționare profesională sau spre dezvoltare spirituală.

Perioada în care Saturn se va afla din nou în Scorpion, vă dă posibilitatea recuperării unei investiții sau reluarea a ceva ce a fost început și neterminat, ori începerea unor proiecte promițătoare.

Sănătatea vă crează ceva probleme până în luna august, după care perspectivele vindecării se întrevăd mai ales acolo unde bolile nu s-au cronicizat. Aspectul benefic pe acest segment se va prelungi până la jumătatea anului 2017.

Cristalul însoțit de puțin busuioc trebuie purtat tot timpul.

Hrana va fi formată dintr-o gamă foarte variată de alimente, excepție făcând carnea grasă consumată în exces și fructele foarte bogate în zaharuri. Consumați lactate mai sărace în grăsimi, pâine cu moderație, sucuri naturale din legume și fructe românești, ceaiuri din fructe de pădure.

Rugăciunea trebuie spusă oricând după ora 21.00.

Culorile anului: roșu granat, albastru, verde, mov, roz.

Milostenii- vineri și duminică.

Sunteti chiar fermecatori, plini de magnetism sa stiti

Si de-aceea-n preajma voastra multa lume-o sa gasiti

Anu-i rampa de lansare pentru un mare viitor

Deschide-ti inima bine – far’ efort nu e usor

 

De va bateti cu Destinul, veti mai experimenta

Dar alegeti calea odata, calea care-o stiti deja

Veti plati pana in toamna ce-ati facut in opspe ani

Iar apoi purificarea va va duce-n alt liman

 

Si acum veti intelege tot ce-n viata ati facut

Intamplari bune si rele – ce trebuiau de trecut

Evolutia in spirit tot va cheama neincetat

Lasati alte chestiuni – asta este important

 

Aveti de luat decizii, decizii hotaratoare

Fiti mai intelepti si bine judecati orice miscare

Poti cunoaste oamneni care sa-ti schimbe destinul tot

Orizonturi spre lumina – sustinut doar cu efort

 

Si prin zona sanatatii pot fi cateva probleme

Pana-n august si de-acolo vindecari pot fi si ele

Dar sa porti un mic cristal, insotit de busuioc

Sa mananci cam tot ce vrei, carne grasa niciun strop

 

Fara zahar si grasimi, paine nu prea cum voiesti

Dar legume, fructe, ceaiuri din acelea romanesti

Rugaciunea trebui spusa dupa noua, dar pios

Sa porti rosu, albastru, verde, roz si mov ca-i prea frumos.

 

 

RESURSE

[tie_list type=”checklist”]

[/tie_list]
Dacă ți-a plăcut articolul, sau dacă ești balanță și te regăsești în aspectele de mai sus, sau nu ai înțeles ce ți-au pregătit astrele pentru anul 2015, aștept întrebările tale în rubrica comentarii a acestui articol.

 

Information provided by _(2)

 

Și pentru voi balanțele, am pregătit un bonus. Detalii despre acest bonus găsești mai jos.
[sociallocker id=”6214″]http://www.slideshare.net/MariusVilcu1/altfel-de-horoscop-balanta-versuri [/sociallocker]