În acest episod al podcast-ului  vă prezint pe profesorul universitar doctor Dumitru Constantin Dulcan care este medic neurolog şi psihiatru, autorul unui număr mare de monografii, tratate, lucrări şi cărţi de o mare valoare ştiinţifică, dar şi de eseistică. Acest episod podcast este o înregistrare a emisiunii „Tainele Cunoașterii” realizate cu domnul profesor în urmă cu patru ani.

Volumul său „Inteligenţa materiei“, un best-seller căutat şi astăzi, a fost distins cu premiul pentru filosofie „Vasile Conta“ al Academiei Române în 1992.

Am dedus că eu nu am fost decât mâna care a scris. Destinul i-a fost hotărât de altă instanţă, situată dincolo de mine.

După Revoluţie, au apărut „Somnul raţiunii“, „În căutarea sensului pierdut“ şi „Mintea de dincolo“. Este membru al unor prestigioase societăţi ştiintifice naţionale şi internaţionale, autorul unor brevete de invenţii, titular al unor importante cursuri universitare, precum şi deţinător a numeroase premii ştiinţifice şi literare obţinute în ţară şi în străinătate.

[divider style=”normal” top=”20″ bottom=”20″]

Cărți Constantin Dumitru Dulcan

[divider style=”normal” top=”20″ bottom=”20″]

 

Abonează-te la podcast

Poți asculta acest episod direct pe iTunes. Dacă ți-a plăcut nu uita să lași un rating și review al podcastului pe iTunes. Dacă nu ai cont pe iTunes poți  să îți faci unul, e gratis și ai acces imediat la toate episoadele podcastului.