Timp de 3 ani, Nostradamus a scris peste 900 de catrene și centurii despre prezicerea viitorului. În aceste lucrări, Nostradamus prevestește despre viitorul lumii, 70% din ele fiind împlinite până în prezent. Prevestește despre domnia lui Napoleon, despre Al doilea război mondial, despre ascesiunea lui Hitler, despre asasinarea președintelui american John F. Kennedy, despre aselenizare. Într-un catren prezicătorul ne vorbește despre “cerul în flăcări”, “noul oraș”, “trăznet uriaș” și “doi frați răpuși”. Mulți care au analizat acest catren au concluzionat că ar fi vorba chiar despre atentatele din 11 septembrie 2001.

El mai relatează că va fi și cel de-al Treilea Război Mondial, care va dura 27 de ani, menționând și venirea antichristului din Orientul Mijlociu. Se crede că cel de-al Treilea Război Mondial va începe după moartea ultimului Papă (cel ce va urma după moartea Papei Benedict al XVI-lea), care va fi asasinat de anticrist.

Iată în continuare

7 Catrene ale lui Nostradamus despre Anii nostradamus2014-2017

Despre acești ani din punct de vedere spiritual și al transformărilor am mai discutat, acum încerc doar să fac o interpretare a acestor catrene.

2014

”Moartea subită a celui dintâi om
Va aduce schimbarea, și un alt conducător
Devreme sau târziu, un tânăr va conduce lumea
Pe ape sau pe uscat, de el trebuie temut”.

Este vorba de moartea celui ce conduce lumea din umbră. El se consideră atât conducătorul spiritual cât și cel militar și nu numai, ne putem gândi la un conducător suprem(că doar noi știm ce înseamnă).
Vă informam prin intermediul primei mele cărți cu privire la existența a două organizații secrete care conduc lumea (mai demult din umbră, acum la vedere chiar) și care au mai multe sedii, pe toate continentele, poate chiar și în Antarctica, dar cel principal se află de ceva timp la Oslo, adică cel în care viețuiește în acest moment și “Cel dintâi om”. Din informațiile pe care le dețin, acest personaj are probleme mari de sănătate, dar care nu-l împiedică să acționeze pupitrul de comandă al întregii lumi.  Dumnezeu va pune lucrurile în ordine și în aproximativ 3 ani, conducătorul cel tânăr își va intra în drepturi, numai că nu va duce mai departe planul predecesorului său, ci dimpotrivă. Termenul temut din catren face referire strict la spiritualitate, astfel se exprimă Nostradamus în aproape toată opera sa, când este vorba de Dumnezeu.

2015
Femeia masculină se va îndrepta spre nord
Va supăra aproape întreaga Europă și restul lumii
Două eșecuri o vor pune în dezechilibru
Viața și moartea vor întări Europa de Est.
În opinia mea aici este vorba de Rusia care va agresa teritoriile țărilor baltice, iar intervenția NATO va fi iminentă.

2015
De unde se credea că vine foametea
A venit ușurarea
Ochii mării sânt ca ochii lacomi ai unui câine
Un ochi va da ulei și altul grâne”.

Aici face referire nu strict la foamea organică, ci la o foame spirituală, având în vedere migrarea atâtor creștini spre alte religii sau secte, din dorința de a cunoaște adevărul religios. Este vorba de foamea de spiritualitate. Marea de oameni se va hotărâ spre religia creștină. Ortodoxismul are ca element-uleiul iar catolicismul-pâinea. Apocalipsa 6.6- care descrie despre ultima dintre fiare așezate în fața lui Dumnezeu. Măsura de grâu un dinar și măsura de orez 3 dinari, de untdelemn nu te atingi și de pâinea nedospită.

2016
Lamele secerilor se unesc spre Săgetător
În exaltarea ce a cuprins măcinarea grânelor
Vor apărea ciumă, foamete și moarte prin război
Secolul se apropie de reînnoire”.
După confruntarea rece sau armată între puterile lumii, din care vor muri mulți oameni, planeta va respira, procesul de cernere se va încheia, se va așeza perioada de vibrație nouă.

2016
În locul în care a jelit Hieron
Se va naște un potop atât de mare
Încât nu va mai rămâne limbă de pământ
Și valurile vor crește peste Muntele Olimp”.
În acest catren face trimitere la legenda lui Hero, una din preotesele Afroditei, care era îndrăgostită de Leandru și s-a înecat undeva în strâmtoarea Dardanele tocmai din dragoste pentru acesta. Dar este posibil să fie și ceva legat de Muntele Hermon, pe care asirienii îl numeau Hieron.

2017
”Timp de 40 de ani irisul nu va fi văzut
Pentru încă 40 se va arăta în fiecare zi
Pământul deja secat va fi și mai arid
Mari potopuri vor veni când irisul va reapărea”.
Irisul înseamnă cele 7 frecvențe ce alcătuiesc Energia Cristică, energie care dăinuiește în Univers din 21 decembrie 2012, dar care nu poate fi accesată decât în momentele în care se creează armonia perfectă între noi și Univers sau prin intermediul anumitor inițiați.

2017
Muntele Aventin va fi văzut noaptea în flăcări
Cerul va- ntuneca pe neștiute Flandra
Când conducătorul își va alunga nepotul
Oamenii bisericii vor începe certuri.

Aici poate face referire la Sfântul Aventin fiind considerat  protectorul nebunilor, dar și la a șaptea colină a Romei cea aventină. Tot atunci va fi și eclipsa de soare (totală) din 21 august 2017, care este posibil să marcheze începutul  dezastrului din biserica catolică, dar și din celelalte biserici ale religiei creștine.

Alte resurse despre acest subiect găsești în continuare, iar dacă mai știi și alți prezicători trimite-mi informații.

  1. – filmul Nostradamus
  2. – predicțiile făcute de Baba Vanga.