<O fată își dorea un inel. Dar prietenul ei i-a dăruit un ursuleț de pluș în schimb. De supărare, fata a aruncat ursulețul în stradă. Băiatul a vrut să-l ia, dar a fost lovit de o mașină care venea cu viteză și a murit. La înmormântare, fata a îmbrățișat ursulețul, iar soneria din el a spus: „Vrei să te căsătorești cu mine?”. Ghiciți ce-a găsit in interiorul ursulețului? Un inel.> Să învățăm să prețuim ce avem, indiferent de valoarea lui!

Iubirea- sentimentul cel mai sublim, cel mai de preț și cel mai intens ce poate fi trăit de o ființă în acest Univers, și asta pentru că este sentimentul primordial extras din legile Cosmice. Da, iubirea este sentimentul cel mai de preț, prin iubire exiști, prin iubire trăiești, prin iubire te hrănești. Dacă nu ar exista iubirea, nu ar exista tot ce este frumos, tot ce este Lumină, nu ar exista viața, nu ar exista apa, munții, păsările, animalele.Tot ce face parte din Creație are și scânteia iubirii, pentru că atunci când iubim fiecare dintre noi simțim acea scânteie divină din noi, devenim mult mai buni, mai puternici, mai devotați. Sentimentele trăite sunt atât de mărețe și indestructibile precum Universul, pentru că atunci chiar relaționăm cu Universul și cu legile universice. De aceea este bine ca iubirea să dăinuie, odată atinsă, învățată, nu trebuie lăsată, pentru că de iubire avem parte toți. Important este să nu ne debarasăm de iubire, pentru că unii asta fac, au nevoie numai de iubiri condiționate, ori iubirea nu se condiționează, iubirea merge doar într-un sens, ea este veșnică.

Ceea ce vă recomand eu este să iubiți veșnic și să faceți trei exerciții de iubire- dimineața salutați Soarele și spuneți-i că îl iubiți, uitați-vă în oglindă și vedeți ce ființă frumoasă v-a făcut Dumnezeu, multumiți-I lui Dumnezeu pentru ziua minunată pe care v-a oferit-o .

De aceea vă recomand cu căldură:

3 Citate, 3 Cărți, 3 Filme Motivaționale despre Iubire ce Trebuie Adăugate la Favorite

bifa „Nimeni n-a iubit cum am  iubit eu. Nimeni n-a suferit cum am suferit eu.Toți spunem așa, și toți avem dreptate”- Alexandru Macedonski.

 E usor sa te iubesce-usor-sa-te-iubesc_1_produs– o carte pe care o recomand, o poveste frumoasă de dragoste – Atracția dintre ei e incontestabilă. Totuși trecutul pe care el s-a străduit atât de mult să-l depășească și viitorul în care ea-și pune atât de mari speranțe amenința să-i despartă. Numai împreună ar putea să lupte cu durerea și vinovăția, să înfrunte adevărul și să găsească neașteptata putere a dragostei.

indexÎn filmul P.S. I love you – Unii dintre noi așteaptă toată viața pentru a-și descoperi sufletele-pereche, dar nu si Holly (Hilary Swank) si Gerry (Gerard Butler), protagoniștii poveștii P.S. I love you. Apropiați încă din copilărie, ei își terminau propozițiile unul altuia și păstrau un zâmbet pe buze chiar și atunci când se certau. Nimeni nu și-l putea imagina pe unul dintre ei în lipsa celuilalt. Dar intr-o zi inimaginabilul se produce, iar moartea lui Gerry o devastează pe Holly. Însă, odată cu cea de-a 30-a zi de aniversare a sa, Gerry revine la viață, nu material, ci prin intermediul a 12 scrisori, câte una pentru fiecare lună a anului, care să o ghideze pe Holly în noua sa viață; fiecare scrisoare purtând epilogul „P.S., I love you„.   descriere cinemagia / trailer youtube.


bifa „Iubirea nu e târg: te iubesc pentru că mă iubești. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc!”- Liviu Rebreanu

Fericirea mea esti tufericirea-mea-esti-tu_1_produsTravis Maddox a învățat două lucruri de la mama sa înainte ca aceasta să moară: Iubeste mult! Luptă și mai mult pentru iubirea ta! În Fericirea mea ești tu, viața lui Travis e plină de femei care vin și pleacă, de jocuri de noroc ilicite și de violență. Însă tocmai când Travis se considera invincibil, Abby Abernathy îl pune la pământ.

 

indexIn filmul The Notebook– Allie Hamilton şi Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval şi se îndrăgostesc. Părinţii ei nu consimt legătura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată şi cunoscută, şi hotărăsc să se mute departe, cât mai departe de Noah. Allie a aşteptat mult timp ca Noah să îi răspundă la scrisori, dar după mai mulţi ani hotărăşte să se logodească cu Lon, un chipeş soldat american.
Măcinată încă de dragostea pe care o nutreşte faţă de Noah, Allie decide să îi facă o vizită acestuia şi constată că sentimentele lor sunt încă vii. Acum este momentul ca Allie să aleagă între Noah şi proaspătul ei  logodnic. descriere cinemagia/ trailer youtube.

bifa „A iubi nu inseamnă a ne privi unul pe celălalt, ci a privi amandoi în aceeași direcție.” Antoine de Saint Exupery

Salvează-măsalveaza-ma_1_produs -Nimic nu anunța întâlnirea dintre Juliette și Sam. Cu atât mai putin faptul ca urmau sa se îndrăgostească nebunește. Pe durata unui weekend la New York își trăiesc și devorează pasiunea simțind o magie pe care nu o cunoscuseră până atunci. Dar fiecare îi ascunde adevărul celuilalt. Sam pretinde că este căsătorit iar Juliette că este avocat. Cum Juliette trebuie să se întoarcă la Paris, Sam o însoțește la aeroport. Nici unul nu își dă seama că acesta ar putea fi momentul care le hotărăște destinele. După o jumătate de oră vestea cade ca un trăsnet, avionul în care se afla tânăra femeie a explodat în zbor, dar Sam nu poate accepta ideea că totul s-a terminat în acel moment.
indexMessage in a Bottle– După un divorţ deloc uşor, Theresa Osborne (Wright Penn) îşi face de lucru încercând să-şi crească cât mai bine fiul şi lucrând ca documentarist la ziarul Chicago Tribune. Îşi construieşte imaginea unei femei pe care sa te poţi baza, hotărâtă, calmă, încercând să ascundă dezamăgirea pe care i-a produs-o relaţia nereuşită cu soţul ei şi se hotărăşte să nu se mai lase niciodată rănită. Într-o scurtă perioadă de singurătate, când fiul ei era plecat în vacanţă la tatăl său, Theresa descoperă, în timpul unei plimbări pe plajă, o sticlă în care se afla o frumoasă scrisoare de dragoste, semnată „G”. Emoţionată, Theresa se hotărăşte să îl caute pe autor. Îl descoperă departe, în Carolina de Nord, în persoana unui constructor de iahturi, Garret Blake evin Costner). descriere cinemagia / trailer youtube/ cumpără dvd.

Îți recomand să vezi și filme inspiraționale despre spiritualitate, asta pentru a regăsi cât mai profund sentimentul iubirii. Dacă ai văzut un film  bun de acest gen trimite-mi un link cu informații despre acesta.