Pe lângă filmele documentare care obișnuim să le vedem la televizor, mai există o mare parte care nu se difuzează, filme foarte interesante din punct de vedere educațional, social, spiritual. Acestea le poți găsi online, de aceea considerând că filmele documentare au un rol aparte în dezvoltarea noastră la fel ca și filmele artistice sau chiar muzica de relaxare și vindecare am selectat o parte din ele care consider că vă vor ajuta în abordarea viitoare a viețiilor dumneavoastră. Este vorba despre adevărul despre Creație, despre scânteia divină ce o deținem fiecare dintre noi dar și despre adevărurile ascunse mii de ani în ceea ce privește religia noastră, credința noastră. Așadar vizionare plăcută la:

20 de Filme Documentare ce Trebuiesc Văzute pentru Împlinirea Spirituală

 

1. Evanghelia după Iuda Trailer
2. Viata după moarte viata-dupa-moarte-„Ce se întâmplă când murim?” – aceasta este una din întrebările esențiale care macină omenirea încă de la începuturile ei. Există Viața de Apoi?  Dacă da, cum arată ea?  Mulți oameni relatează cum urcă într-un tunel și văd trupuri celeste învăluite într-o lumină strălucitoare și destul de mulți își revăd viața trecându-le prin fața ochilor. Există multe reprezentări ale experiențelor de moarte clinică, inclusiv în artă. Toate poveștile au, însă, ceva în comun: viața de după moarte.
3. Iuda: trădător sau prieten
4. DMT – Molecula spiritului
5. Dumnezeul minunilor Trailer
6. Conversații cu Dumnezeu-“Conversații cu Dumnezeu” este povestea reală a lui Neale Donald Walsch care a inspirat și schimbat viețile a milioane de oameni din întreaga lume. Călătoria începe după ce acesta își Conversatii-cu-Dumnezeufracturează gâtul într-un accident de mașină, iar apoi își pierde locul de muncă. Imediat după aceea, este martorul propriei transformări dintr-o persoană obișnuită într-un om al străzii, fără acoperiș deasupra capului, care se luptă să supraviețuiască.- Trailer
7. Dedublarea astrală – desprinderea sufletului de trup
8. Infinitul – Călătoria supremă-Ce se întâmplă după ce plecăm din aceasta lume? Există viață după moarte sau dispărem pentru totdeauna? Acestea sunt întrebările la care încearcă să răspundă acest documentar, cu titlul original Infinity: The Ultimate Trip.
9. Royal Rife și tratamentul pentru cancer
10. Manuscrisele de la Marea Moartă-Manuscrisele de la Marea Moartă sunt o colecție de 972 de texte din Biblia ebraică, dar și texte extra-biblice descoperite între 1947 și 1956 în Nord-Vestul manuscrise-marea-moartaMării Moarte. Mai exact, ele au fost găsite în Cisiordania, în mai multe grote de lângă Khirbet. Textele au o importantă semnificație istorică și religioasă și au fost scrise în ebraică, aramaică și greacă, pe pergament sau pe papirus.
11. Familia secretă a lui Isus
12. Părintele Arsenie Boca -“Creştinismul nu e numai o afacere de Duminică, ci e o strădanie de toate zilele”, spunea Părintele Arsenie Boca, cel căruia îi este dedicat acest film documentar. Arsenie Boca a fost unul din cele mai proeminente şi iubite feţe bisericeşti ale Bisericii Ortodoxe Române, unul din cei mai mari duhovnici români.
13. Legea rezonanţei sau cum să ne facem viaţa mai bună film
14. Amazon Trailer
15. Biblia secretă – Rivalii lui Isus Biblia-secreta-Rivalii-lui-IsusIsus nu era nicidecum singurul profet din spaţiul mediteranean de acum două milenii. Însă, cum istoria este scrisă de învingători, biserica creştină a avut grijă mai apoi să reducă, să înfiereze sau să-i bagatelizeze pe rivalii lui Iisus din acea perioadă de început, când acestă religie nu era nici pe departe aşa de răspândită şi influentă ca acum. Cum au fost eliminați din istoria creștinismului Ioan Botezătorul și ceilalți rivali ai lui Isus? – Trailer
16. Secretul de dincolo de materie –  Trailer
17. Codul lui Moise –   Acum 3.500 de ani, tehnologia despre care se vorbește în acest film documentar era folosită la crearea celor mai incredibile miracole pe care lumea le văzuse până atunci. Aceeași tehnologie poate fi folosită acum pentru a produce o nouă lume. Codul lui Moise este un alt film al regizorului care a realizat și filmul Secretul. Este un film îndelung așteptat de toată lumea. Documentarul te învață cum să folosești legea atracției, pentru a-ți aduce atât foloase în propria viață, cât și bunătate în lume.
18. Secretul
19. Cine a scris Biblia?– Robert Beckford a învățat Biblia pe genunchii mamei sale și a crescut crezând că este adevărată cuvânt cu cuvânt. Dar, la 20 de ani de la botezul său ca baptist, Beckford  nu mai este la fel de sigur că în “cartea cea bună” se regăsește cuvântul pur al lui Dumnezeu, nealterat de mâna omului. Pentru Beckford, cine anume a scris Biblia contează mai mult acum decât oricând.index
20. Trezirea la punctul zero

Iți recomand să citești si carțile:

Dacă știi și tu alte filme documentare de acest fel  pe care le consideri că sunt de văzut poți să le trimiți aici în comentariu la acest articol.