Anul 2016, ultimul dintre anii Dreptății Imanente, se va remarca atât prin dezvăluirile unor secrete bine păzite, cât și prin schimbările radicale ce se vor produce în plan economic, militar, financiar, social, sau descoperirile științifice, ce vor plasa lumea într-o altă lumină decât cea existentă.

Rolul de autocunoaştere și dezvoltare personală în clădirea personalităţii este majoră în acest an, având influenţe pozitive în ceea ce priveşte: optimizarea performanţelor individuale, relaţionale, îmbunătăţirea creativităţii, a capacităţii decizionale şi de iniţiativă.

Tranzitul Jupiteranian prin cele două semne – al Fecioarei meticuloase și organizate și al Balanței – cea plăcută, ospitalieră și cu mult simț îndatoritor, va aduce multe oportunități în privința locurilor de muncă, posibilității de reprofilare profesională, descoperiri noi în industria medicamentelor, remedii sigure pentru o serie de boli, precum și noi alianțe politice și militare, noi grupări sau parteneriate în segmentul economic-bancar.

[box type=”info” align=”aligncenter” class=”” width=”0.2″]Pentru nativii Vărsători am pregătit interpretarea zodiei lor în versuri. Poți descărca varianta în versuri a zodiei Vărsătorului.[/box]

Posibilități de Autocunoaștere și Dezvoltare Personală

#1.Generalități

Vărsătorul este ultimul dintre semnele fixe și tot ultimul dintre cele de aer.

Dacă anul 2015 a fost un an al echilibrului, 2016 va veni cu multă șansă și destul noroc.

Marele Benefic se va afla în casa a VIII-a a veniturilor comune și a banilor obținuți din alte surse, până la data de 9 septembrie când va intra în zodia Balanței.

astrology-102-aquarius-the-water-carrier

Acest aspect presupune că banii vor reprezenta cuvântul de ordine în viețile Vărsătorilor, chiar dacă ei nu vor veni sub forma unor moșteniri, donații sau pur și simplu datorită hazardului.

Câștigurile financiare vă pot ajuta și după 9 septembrie când Jupiter vă poate crea o relație armonioasă cu străinătatea, călătoriile, cunoșterea.

Așadar această planetă vă dă posibilitatea să vă lărgiți orizonturile, să vă depășiți limitele, dincolo de posibilitățile actuale de autocunoaștere și dezvoltare personală.

Casa a II-a a banilor din muncă proprie va fi locuită de Neptun pe tot parcursul anului.

Pentru cei născuți între 27 ianuarie și 2 februarie, Neptun și Soarele natal vor face un sextil cu efecte suficiente pentru a strica o situație financiară a unor nativi.

Recomandarea ar fi să nu cheltuiți mai mult decât vă ține plapuma, dar aveți grijă și la posibiliatea unor furturi.

Patronul dumneavoastră Uranus se va afla și el tot anul în Zodia Berbecului, fapt ce poate genera situații extrem de surprinzătoare în viețile Vărsătorilor, de aceea este necesar să vă asumați responsabilitatea unor schimbări acolo unde este cazul, chiar dacă acest lucru nu le convine sau le strică planurile anumitor persoane.

45b04e1800827161ac153eabf5fe187f

Casa a X-a a carierei și renumelui va fi locuită în două rânduri de către furtunosul și războinicul Marte. Prima dată va intra în Scorpion pe 3 ianuarie și va sta până pe 6 martie, determinând tot felul de situații, de la relații romantice cu superiorii sau colegii până la proiecte de viitor alături de parteneri potențiali deoarece aceștia nu vor fi consultați ci puși doar în fața faptului împlinit.

Casa a XI-a va fi tranzitată tot de Marte în mers direct în lunile august și septembrie care le va permite Vărsătorilor să facă o invitație de călătorie, unei persoane din trecutul lor despre care nu mai știu nimic de mult timp.

Dar să-l lăsăm pe Marte și să ne ocupăm de Saturn în casa a XI-a, care nu va rata ocazia de a vă aduce responsabilități suplimentare, poate chiar conducerea unui grup sau a unei mase mai mari de oameni în vederea atingerii unui scop.

Există șansa să accedeți unde vă doriți, dar gândiți-vă bine înainte de a o face, dacă oamenii respectivi rezonează cu dumneavoastră, împărtășindu-vă sistemul de valori sau se exprimă în același fel și pe aceeași lungime de undă cu autoritarul și uneori dificilul Vărsător.

A XII-a casă este locuită de Pluton din 2008, iar aspectul acesta este menit să explice o serie de lucruri, cum ar fi atitudinea fermă, tonusul categoric, libertatea de opinie și intransigența alegerii drumului spre spiritele înrudite.

Deși hiposensibiliatea dumneavoastră produce o adevărată explozie emotivă, lăuntrică la suprafață, gestionați destul de bine și cu mult calm trăirile din interior, bazați-vă pe autocunoștere.

Pentru cei născuți între 4 și 7 februarie emoțiile interioare sunt mult mai evidente, aspect ce obligă la o mai mare atenție la atenționări, semnale și avertismente cerești.

Încercați să deveniți empatici și atunci când mantia triumfului vi se revarsă pe umeri. Este un exemplu de dezvoltare personală.

#2. Bani

Casa banilor va fi luminată pe 9 martie în timpul eclipsei solare, dar în așa fel încât există riscul să pierdeți bani, plasându-vă într-un aranjament financiar păgubos.

Horoscop-Varsator-2016-Bani

Dacă v-ați hotărât să faceți o achiziție de anvergură asigurați-vă că nu vă va destabiliza bugetul în următoarea perioadă.

În data de 1 septembrie a doua eclipsă solară vă poate pune în fața încheierii unui parteneriat sau a deschiderii unei afaceri noi, pe cont propriu.

Retrogradarea lui Jupiter din 8 ianuarie vă împiedică să obțineți împrumuturi avantajoase sau să faceți achiziții convenabile. Așteptați tranzitele de după 25 ianuarie când Mercur și el retrograd va intra în mers direct.

Data de 29 februarie poate fi foarte norocoasă în plan financiar, numai că va trebui să aveți grijă să nu pierdeți tot în 9 martie sau poate doar…portofelul.

În jurul datei de 14 aprilie puteți face demersuri pentru achiziționarea unei case, în urma unui pont de la un prieten.

Iunie vine cu o Lună Nouă pe 5, care vă îndeamnă la cheltuieli pentru copii, iar iulie cu posibilitatea rotunjirii bugetului, în urma sextilului Venus – Jupiter.

În tabel găsiți fazele lunii din 2016.(www.astro-urseanu.ro)Untitled

August vă dă șansa să faceți împrumuturi, dar toate înainte de 30 când Mercur intră în mișcare retrogradă.

Septembrie ne prezintă o axă a banilor activată de cele două eclipse – în 1 septembrie și 16 septembrie, care pot aduce sume mici, dar…multe.

Tranzitul dintre Venus și Uranus (4 noiembrie) vă poate aduce câștiguri însemnate, poate chiar la loterie.

Sfârșitul anului vă determină să cheltuiți peste măsură. Opriți-vă!

#3. Dragoste

    Pentru cei singuri Venus în casa a XI-a, vă poate aduce un partener, fie el și din altă țară, până pe 23 ianuarie. Pe 16 februarie va intra în semnul dumneavoastră și nu singură ci cu…câțiva admiratori.

Eclipsa din 23 martie vă poate crea ocazia să vă revedeți unul dintre foștii iubiți sau iubite, iar dacă sunteți singuri, Venus din 24 mai vă poate aduce unul dintre aceste suflete înrudite care vă poate atrage din multe puncte de vedere, mai ales în plan intelectual.

Iunie și iulie vă pot aduce de multe ori în pragul de a face o mărturisire în legătură cu sentimentele cuiva sau…ale dumneavoastră pentru cineva.dezvoltare personala

August, sub imperiul planetelor din Leu vă deschide apetitul pentru distracții, iar septembrie vă ajută să continuați lângă o persoană încântătoare.

Venus în Săgetător din 18 octombrie, vă incită la aventuri, singuri sau alături de un grup vesel și dinamic, iar mai apoi din 7 decembrie în chiar semnul dumneavoastră, vă va aduce lângă oameni care împărtășesc lucruri de dezvoltare personală, au aceleași opinii și aceleași convingeri asupra vieții și de autocunoaștere, plini de energie, iubire și optimism.

#4. Sănătate

    Bolile anului 2016 vor avea în mare măsură legătură cu sistemul nervos. Eforturile depuse în plan profesional vă pot aduce în pragul depresiei.

Având în vedere că sistemul nervos are o legătură strânsă cu aparatul digestiv, este necesar să vă relaxați în timpul meselor, pentru a nu declanșa vreun ulcer sau gastrită datorită stresului.

il_570xN.746429226_gch4

De asemenea 2016 poate veni cu accidente grave.

Consumați alimente bogate în clorură de sodiu, minerale și vitamine, pește, carne de 2 ori pe săptămână, fără dulciuri și paste făinoase, dar cu multe legume, fructe, sucuri naturale și ceaiuri din  plante aromate.

Rugăciunea se face după ora 21.00.

Cristalul energizat și cruciuliță.

Culorile anului: mov, albastru, belumarin, alb, roșu, verde, gri.

Milostenii: sâmbăta.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

 Resurse

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]