Plecarea planetei Saturn din acest semn zodiacal la sfârșitul anului 2014, a adus în sfârșit eliberarea pentru Scorpioni.

Revenirea pentru o perioadă de trei luni, adică din iunie până în septembrie, presupune un nou examen pentru nativi, adică constatarea dacă lecțiile au fost învățate și însușite în perioada de ședere Saturniană de 2 ani și 6 luni. Iată în continuare un altfel de horoscop scorpion pentru anul 2015.

Un Altfel de Horoscop Scorpion 2015: Eliberarea pentru Scorpioni

 

Având în vedere că o mare parte dintre Scorpioni găsesc întotdeauna responsabili în altă parte pentru nereușitele lor, de această dată nu au această posibilitate, deoarece drasticul profesor Saturn le va arăta bățul încă din 16 iunie. Pe măsură ce vor realiza că ei sânt singurii responsabili pentru reexaminare, atunci și Saturn le va acorda fără rezerve nota de trecere. Dacă pe casa carierei, Jupiter și-a arătat generozitatea încă din iulie 2014, nu același lucru putem spune despre Saturn, el nu va ieși din cadrul de rigurozitate sub nici o formă, cerând în mod expres o schimbare radicală din partea Scorpionilor, nepermițând nici o scuză sau tendință de a da vina pe cineva pentru încăpățânarea lor de a înțelege regulile astrelor.

Cariera este foarte bine aspectată până în 11 august 2015, dând posibilitatea multor nativi de a accede în funcții de conducere sau de a se bucura de o imagine publică de invidiat. Liber profesioniștii se pot lansa în următorii 2 ani și jumătate, având oportunități la care nici cu gândul nu au gândit.scorpion

Anul 2015 este un an în care investițiile trebuiesc făcute în urma multor studii, chiar dacă anul este formidabil în plan profesional, și vă dă posibilitatea de a atinge un nivel social de invidiat. Nu uitați însă de spiritualitate, lucrul acesta v-ar putea costa foarte mult.

Aveți grijă cum vă drămuiți banii și mai ales nu dați cu împrumut prietenilor, pentru că asta v-ar putea costa chiar valoarea acelui împrumut. Credința este cea ce vă va propulsa în sfere imposibil de bănuit în aceste momente.

Segmentul sănătate vă poate crea probleme până la sfârșitul lunii octombrie, ca să nu mai vorbim și de efectul eclipselor din martie, aprilie și septembrie. Nu treceți la măsuri radicale de genul intervenții chirurgicale sau puncții, pentru că ele nu vă sânt necesare.

Partea afectivă vă poate aduce experiențe karmice, iubiri interesante, dar nimic ce poate desăvârși ceva pe viitor. Relațiile mai vechi pot continua fără probleme. Casa călătoriilor este de asemenea viciată, atenție la posibilitatea producerii unor accidente. Conduceți cu grijă!

Banii vin către dumeavoastră din multe părți, dar asta nu vă dă dreptul să faceți un scop în viață din a-i obține. Gândiți-vă la ei doar ca la un mijloc de trai.

Purtați tot timpul cristalul însoțit de isop.

Consumați alimente bogate în minerale, vitamine și proteine. Evitați dulciurile din comerț, tutunul, băuturile tari, băuturile energizante. Beți sucuri naturale din fructe verzi și ceaiuri din plante medicinale care înfloresc în primele luni de primăvară.

Rugăciunea trebuie spusă după ora 21.00.

Culorile anului: granat, maro, gri, portocaliu, albastru, bleu.

Milostenii– marți, joi și vineri.

Acesta a fost un altfel de horoscop scorpion pentru anul 2015.

zodiac-sign-1015394_1920

 

Horoscop SCORPION în versuri:

In sfârșit, eliberarea pentru Scorpioni sosește

Dar nu vă faceți speranțe, căci Saturn din nou pășește

Aveți lecții de-nvățat, și normal de insușit

Se repetă până când Destinul e mulțumit.

 

Nu-ncercați să mai dați vina, mereu pe altcineva

Doar voi sunteți responsabili de nereușite – DA-

Și profesorul Saturn, după reexaminare

Iți dă ‚’’brio’’, dacă schimbi radical a ta purtare.

 

Cariera este bine aspectată pentru voi

Dând acum posibilitatea unor funcții-nalte, noi

Nu uitați însă de Spirit, lucru care e stringent

Că vă costă mult prea tare și rămâneți repetent.

 

Aveți grijă cu bănuții și nu-i dați cu împrumut

Doar credința vă salvează, hai nu zăboviți prea mult

Sănătatea, știi prea bine, scârțâie și ea acum

Până-n toamnă și-n eclipse se tot ține tare-n drum.

 

Partea afectivă vine cu ceva interesant

Karmic, cu iubiri intense, dar nimic prea relevant

Relațiile cele vechi pot continua așa

Dar călătorii cam slabe, sunt acum în schema ta.

 

Purtați piatra colorată cu isop că-i numai bine

Consumați doar alimente ce conțin și vitamine

Minerale, proteine ca să vă înzdrăveniți

Beți și sucuri naturale, ceaiuri că vă ofiliți.

 

Dă pomană marți și joi, vineri că așa e bine

Să te rogi seara profund, după nouă că te ține

Și să porți hăinuțe dragi cu granat, bleu și albastre

Și maro că-i indicat anul ăsta de la astre.


 

RESURSE

[tie_list type=”checklist”]

 

Un Altfel de Horoscop Scorpion 2015(1)