În 2015, atât Jupiter cât și Venus vor petrece mult timp în casa a XII-a a nativilor din Fecioară, casă patronată de Leu. Chiar dacă în privința sănătății anul va debuta cu ceva probleme, planeta Jupiter se va comporta ca un înger păzitor în casa lucrurilor neștiute, surprizelor, secretelor și intimității.

Horoscop- Fecioara pentru 2015

Astfel perioada de timp până în 11 august va fi extrem de benefică pentru vindecare, echilibrare energetică și emoțională, înlăturarea fricilor și panicilor, reechilibrarea sufletească, redescoperirea Sinelui. Începând cu 11 august, Jupiter va marca o nouă etapă în existența dummneavoastră. Prezența planetei Venus între 5 și 18 iulie, iar mai apoi între 31 iulie și 8 octombrie în aceeași casă a XII-a, poate potența la modul cel mai pozitiv cu putință, sentimemtele. Dacă dumneavosatră sau partenerul sânteți implicați în alte relații, iar idila se consumă în spatele ușilor închise, este bine să vă gândiți la asumarea consecințelor. În aceeași notă este bine de știut și evitat afacerile promițătoare, dar oneroase.

În horoscop fecioară Rigurosul Saturn va sta doi ani și jumătate în casa Casei, a emoțiilor și problemelor familiale, determinându-vă să vă duceți sarcinile la bun sfârșit și în condiții bune. Pentru tot ce înseamnă documente oficiale, există șansa ca sub supravegherea Saturniană, să fie încheiate, sau prelungite, sau stinse, în favoarea dumneavoastră.horoscop fecioara

Cuadratura dintre Uranus în Berbec și Pluton în Capricorn, va genera un conflict între casa a VIII-a a resurselor comune și prietenilor intimi și casa a V-a a îndrăgostiților. Este posibil ca o cunoștință veche să pretindă ceva mai mult de la dumneavoastră, iar dacă o eventuală implicare angrenează și probleme bănești, este bine să luați distanță. E bine știut că partea bănească nu trebuie amestecată cu cea sentimentală sau afectivă. Nu vă implicați în relații cu persoane nestatornice, instabile și nesincere, deoarece aceste profiluri umane sânt imposibil de remediat. Dacă unii dintre nativi sânt interesați mai mult de relații pasagere, fără implicare emoțională, în contextul în care s-au săturat pur și simplu de singurătate, recomandarea este să mai aștepte până în luna august când cel destinat sau hărăzit își va face simțită prezența. Nu este bine să vă consumați energia, dojenind, criticând sau făcând analize gratuite, vizavi de toți oamenii care vă ies în cale. Fiți prevăzători și ponderați. Așa spune zodia horoscop fecioara pe anul în curs.

Perioadele de eclipsă (martie, aprilie, septembrie) vă pot îndemna la cheltuieli neprevăzute și fără necesitate. Investițiile într-un imobil sau o nouă locuință e bine să le faceți spre sfârșitul anului 2016, deoarece există posibilitatea ca printr-un concurs de împrejurări să vă schimbați radical viața. Cei necăsătoriți se pot căsători și să schimbe zona geografică, alții pot primi propuneri tentante de seviciu și să plece din țară, iar cei mai mulți pot face investiții atractive, dar atunci când este cazul.

Tinerii care nu au loc de muncă pot obține atestate de liberă practică și să-și desfășoarea activitatea la domiciliu, iar în perioada de retrogradare Saturniană (iunie-septembrie) pot face tot felul de cursuri care mai apoi să le asigure un loc de muncă. Și în planul sănătății nativii acestei zodii pot trece prin stări de nervozitate accentuată, dar asta va fi până la începutul lunii august, după care lucrurile se vor tempera. Pot apărea soluții pentru toate afecțiunile dumneavoastră indiferent din ce sector al medicinii, ele vor apărea iar vindecarea va fi sigură chiar dacă va fi vorba de boli cronice. Cei ce vor deveni complexați în urma unor defecte fizice, ar fi bine să se gândească de 2 ori dacă vor apela la chirurgia estetică sau nu. Sfatul astrologului este să nu se opteze pentru așa ceva.

horoscop fecioara

 Horoscop FECIOARA

 

Chiar de sănătatea ta, lasă un pic de dorit

Jupiter va avea grijă să nu se-ntâmple nimic

Până-n august mai ‚ ’’fecioară’’ poți să te echilibrezi

Și să-nlături orice frică, dar să și cooperezi

 

Dacă-ți place ,,dragostea’’, ar fi bine să gândești

Consecințele vor vrea, să le cam suporți, nu crezi?

Nu include afectivul în problemele bănești

Ia aminte, ia distantă, ca altfel o s-o pățești

În relații pasagere, nu e bine de intrat

Ai răbdare de ești singur, cel urzit s-apropiat

 

Nu vă consumați degeaba, criticând și dojenind

Omul ce trece prin viață, fiecare e la rând

Fiți un pic mai ponderați și poate prevăzători

Că vă enervați degeaba și pierdeți susținători

 

Sfatul astrologului: e să nu vă operați

Chirurgia plastică este bine s-o uitați

După multă așteptare, poți să te eliberezi

Cu efort, o știi prea bine, și chiar să evoluezi

Pietricica fermecată, cu flori de isop s-o ți

Să mănânci de-acasă frate, hrana pe care o știi

Fructe pește și legume, ceai din plante minunate

Să te rogi, ca și tot omul, seara ziua că se poate

Poți să porți negru, albastru, galben, roșu că-i frumos

Miercuri, vineri fă pomană pentru cei ce n-au un rost.

 

Astfel anul 2015 va aduce multe împliniri în viețile Fecioarelor, realizări spectaculoase, venite în urma unor eforturi, dar care vor încununa o lungă perioadă de așteptare și eliberare de blocaje.

Cristalul și câteva flori de isop sânt obligatorii.

Hrana va fi formată din alimente autohtone. Consumați carne de 3-4 ori pe săptămână, ouă, lactate, pește, legume și fructe proaspete, sucuri din rădăcinoase, ceaiuri din plante medicinale din ținuturile colinare. Fără excese!

Rugăciunea – dimineața și seara- până în ora 9.00 și după ora 21.00.

Culorile anului: negru, albastru, galben, roșu.

Milostenii- miercuri și vineri.

[tie_list type=”checklist”][/tie_list]

RESURSE

[tie_list type=”checklist”]

[/tie_list]
Dacă ți-a plăcut articolul, sau dacă ești fecioară și te regăsești în aspectele de mai sus, sau nu ai înțeles ce ți-au pregătit astrele pentru anul 2015, aștept întrebările tale în rubrica comentarii a acestui articol.
Și pentru fecioare și nu numai pentru ele, am pregătit un bonus. Detalii despre acest bonus găsești mai jos.

[sociallocker id=”6116″][button color=”orange” size=”medium” link=”https://www.bioenergoterapeut.ro/wp-content/uploads/fecioara.pdf” icon=”” target=”false”]Click aici pentru versuri Fecioara PDF[/button] [/sociallocker]