Dezvoltare și evoluțiePodcast

Podcast Atena Jilavu și Mihaela Ivașcu: Am putut să ne Deschidem Sufletul

În acest episod al podcast-ului,  Atena Jilavu  și Mihaela Ivașcu ne-au vorbit despre drumul lor în viață și carieră, despre familie, despre dedicarea lor meseriei de ziarist, dar și despre cum a fost influențată cariera și viața lor de întâlnirea cu Maria Ciobanu.

Atena Jilavu  și Mihaela Ivașcu sunt ziariste și editează împreună ziarul „Ziarul din Muscel” o publicație argeșeană de mare succes. Ele ne povestesc despre momentele importante din viața și cariera lor dar și despre cum ajută comunitatea locală prin munca lor la ziar. Interesantă este partea ezoterică și de parapsihologie prezentă în ziar care au parte de o frumoasă promovare.

 


Cărți preferate


 Resurse


Abonează-te la podcast

Poți asculta acest episod direct pe iTunes. Dacă ți-a plăcut nu uita să lași un rating și review al podcastului pe iTunes. 

Dacă nu ai cont pe iTunes poți  să îți faci unul, e gratis și ai acces imediat la toate episoadele podcastului.

Bioenergoterapeut

In urma experiențelor paranormale trăite de-a lungul vieții am scris șase cărti: Mesagerii Luminii, Alternanța , Dimensiunea IV, Bioenergia-Terapie blândă, Miriam și Chipul Fericirii. Abonează-te

Articole similare

One Comment

  1. Apreciez podcast-ul,
    Si felicit fetele, cele doua prietene, pentru implicarea si dedicarea privind aspectele laturii nevazute a existentei oamenilor, acordandu-i cel putin aceeasi consideratie precum celei materiale – la care nu putem renunta, probabil ca nici macar in timp, in totalitate – avand in vedere ca activitatea desfasurata de Atena si Mihaela este una dintre cele care, prin documentare si argumentare, sunt realmente ancorate in lumea vazuta/palpabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button