[dropcap]Ș[/dropcap]i acest an stă tot sub semnul dreptății imanente, diferit de cel ce a trecut prin faptul că este inamicul rutinei, al indiferenței, al negației, al poticnelilor, precum și al orgoliului. Plictiseala și lentoarea vor lăsa loc vieții active, uneori chiar tumultoasă, dar nu lipsită de acea armonie ce se naște din liniștea sufletească.

Horoscopul spune că există însă riscul unor conflicte armate, dar și economice între națiunile ce ridică pretenții pentru rolul de jandarmi în anumite zone geografice sau chiar pe scena principală a lumii. Dacă liderii mondiali vor învăța ce înseamnă compromisul, pentru a instaura o stare de armonie generală, atunci pacea are șanse mari pentru a se așterne pe o perioadă nedeterminată, dacă nu, conflictele la nivel global se vor înmulți în așa fel încât lumea întreagă va fi antrenată în cel mai scurt, dar dezastruos război mondial, în toate planurile.

Evoluția spirituală, toleranța, dezvoltarea personală, cunoașterea sinelui, sânt factorii determinanți la nivel de mase ai acestui an.

[highlight color=”blue”]Foarte mulți nativi din aproape tot zodiacul vor avea parte de redresare în plan financiar.[/highlight] Vor apărea multe locuri de muncă, chiar dacă marea majoritate în industriile de tehnologie și echipament militar, dar vor rezolva problema șomajului, destul de extinsă în plan mondial.

Segmentul sănătate va fi de asemenea destul de senzibilizat de riscul apariției unor pandemii, precum și de toate dezechilibrele provocate de stres.

Dacă se va opta pentru o soluție pașnică, armonioasă, de redresare și dezvoltare a economiei mondiale, înlăturând astfel orice posibilitate de acțiune prin violență, atunci vor apărea multe posibilități de viețuire în armonie, afecțiune, iubire necondiționată. Sper că intuiția va funcționa în acest sens și acolo unde până acum cu siguranță nu a existat.

Riscul unor dezastre naturale încă planează asupra planetei, dar și a zonei geografice în care ne aflăm.

Perioada dintre 15 februarie și 4-5 aprilie va fi marcată de aspecte astrologice care pot favoriza mișcări telurice de intensitate mare, erupții vulcanice, fenomene meteorogice neobișnuite, precum și escaladarea sau izbucnirea unor noi conflicte armate.

Dumnezeu ne este speranța, iar credința în El reprezintă soluția unei vieți liniștite, plină de armonie și iubire.

 

horoscope-639126_1280

Un altfel de Horoscop Berbec

După grele încercări, după ani de cursă lun
Provocările din viață nu intârzie s-ajungă
Vor muncii in prima parte, până-n august tot așa
Iar apoi o perioadă bună va veni și ea
 
Dacă noua viziune i-a făcut mai înțelepți
După ani cu greu renume vor fi spirituali si drepți
Dacă un copil vor vrea – fapt ce nu l-i s-a permis
Este o perioadă-n care visul să fie atins.
 
Dacă-i singur ’’Berbecuțul’’-jumătatea-și va găsi
Sau dacă s-a săturat, tot el rupe orice-ar fi.
Să-și calmeze acțiunea, căci segmentul sănătate
Suferă intern și ochii sunt sensibili cam la toate
 
În concluzie ei pot, ca acest an susținut
Să-l transforme pentru viață într-un frumos început
Să mănânce doar lactate și legume, fructe verzi
Pâine pot pe săturate, ca de obicei nu crezi?
 
Ceai din flori de primăvară si cărniță de trei ori
Iar cafeaua și alcoolul mai puțin că dau erori
Iară floarea de isop cu tămâie și-un cristal
Lângă haine verzi să poarte, ca-așa-i bine-n acest an.

 

Versuri realizate de Deborah Costache

 

A venit vremea ca berbecii să se pregătească pentru marile provocări ale vieții lor, după ce câțiva ani au fost supuși unor grele încercări sau chiar teste de viață.

Dacă în prima parte a anului în plan profesional se va realiza totul cu muncă susținută, începând din august încolo vor intra în una dintre cele mai bune perioade ale existenței lor. Satisfacțiile finaciare nu vor întârzia să apară. Ofertele de lucru pot veni și dincolo de granițele tării și vor fi cât se poate de generoase. Dacă până pe 11 august mai există animozități acolo unde nativii acestei zodii își desfășoară activitatea, fie din cauza unui program încărcat, fie din cauza șefilor sau colegilor ostili, începând cu acea dată lucrurile se vor limpezi în așa fel încât, ei singuri să poată demara anumite activități, ce pot aduce satisfacții mari în plan profesional și un important profit în cel financiar.

Încercările din ultimii ani să sperăm că i-a plasat într-o nouă viziune spirituală, fapt ce va duce la înțelegerea funcționării liberului arbitru, reușind astfel să dea o interpretare comportamentului exploziv din primele luni ale acestui an, determinând reprimarea lui.

Până la ieșirea lui Jupiter din zodia Leului, adică 11 august, toți cei ce și-au dorit de mult timp un copil și au avut probleme zodiacmedicale, vor avea parte de împlinirea acestui deziderat.

Retrogadarea planetei Saturn din luna iunie și șederea acestuia în Scorpion până la mijlocul lunii septembrie, îi va face pe Berbeci să se achite de toate restanțele vieții. Nimic din ceea ce se considera a nu fi funcțional nu va mai rămâne așa, ci dimpotrivă, totul va merge ca și cum ar fi întors la cheiță. Indiferent la ce segment vom face referire, este bine să eliminați tiparele, lăsând loc noului format din pozitiv să se instaleze.

Pentru Berbecii singuri există șansa apariției persoanei potrivite sau destinate relației de lungă durată, poate chiar căsătorie. Pentru cei ce au fost antrenați în relații nocive, ostile, care i-au măcinat în ultimii ani, există șansa ruperii definitive, dar cu un soi de manifestări nu tocmai plăcute, până în luna octombrie.

Eclipsele din acest an pot influența în mod negativ relațiile berbecilor, de aceea este bine ca ei să nu acționeze sub impulsul momentului și să adopte o atitudine pacifistă, plină de înțelegere față de foști sau actuali parteneri. De aceea căsătoriile cu parteneri Berbeci se pot încheia sub auspicii bune până la mijlocul lunii iunie, iar mai apoi începând cu luna octombrie a acestui an.

Segmentul sănătate este și el destul de viciat până la începutul lunii august, după care lucrurile se vor mai simplifica. Începând din 11 august problemele medicale mai vechi legate de organele interne, cele genitale, precum și O.R.L., vor dispărea sau în cel mai rău caz se vor îmbunătăți, în așa fel încât să nu mai creeze dezechilibre majore.

Concluzia este că atât Jupiter cât și Venus, vă vor susține în calitate de Mare și Mic benefic, în așa fel încât să aveți cel mai bun, generos, și coercitiv (în privința orgoliului) an din viața dumneavoastră.

În acest an hrana Berbecilor trebuie să fie compusă obligatoriu din produse lactate, legume și fructe verzi, pâine într-o cantitate mai mare (ca de obicei), carne de trei ori pe săptămână, ceaiuri din plante medicinale care înfloresc primăvara și în luna iulie.

Fără excese de cafea sau băuturi alcoolice. Nu vă expuneți la soare, decât la sfârșitul primăverii.

Purtați în permanență câteva flori de isop, un bob de tămâie și un cristal energizat.

Din vestimentație să nu lipsească culoarea verde.

Rugăciunile trebuiesc spuse înainte de ora 10.00.

Faceți milostenii în zilele de marți și vineri.

În speranța că articolul meu ți-a plăcut, dar și interpretarea horoscopului din zodia Berbec într-un mod original al Deborei, te rog să comentezi articolul mai jos și aștept întrebări legate de această zodie.

Acum poți să beneficiezi de un bonus și anume documentul tău PDF cu zodia Berbec, așadar apasă pe unul din butoanele de mai jos pentru a beneficia de cadou.

[sociallocker id=”5250″][button color=”blue” size=”medium” link=”https://www.bioenergoterapeut.ro/wp-content/uploads/Un-atfel-de-horoscop-pentru-anul-2015-berbec.pdf” icon=”” target=”true”]Click aici pentru varianta tipărită PDF[/button][/sociallocker]