terapie bioenergie

Turismul terapeutic este varianta de a imbina placutul cu utilul in cazul rezolvarii unor probleme de sanatate. Corpurile subtile ale omului se incarca energetic si multe afectiuni dispar doar in urma destinderii in natura. Acest gen de turism combinat cu sedinte de bioenergoterapie este “aur” pentru sanatatea fiziologica si spirituala a organismului uman. Desigur prin acest tip de turism nu se intelege ceea ce multi dintre oameni asociaza cu turismul in ziua de astazi, adica cluburi si petreceri. In cazul in care cineva s-a hotarat sa isi petreaca vacanta sau concediul pentru a se relaxa si a isi rezolva problemele de sanatate trebuie sa aleaga un loc in care influenta antropica este cat mai mica si chiar daca ea exista sa aiba efecte negative cat mai mici sau chiar deloc asupra mediului inconjurator. Tara noastra este perfecta pentru acest lucru din cauza locurilor pe care le detine mai ales in zonele de munte si cele submontane.

Pe langa peisajele cu adevarat pitoresti pe care le gasim aproape peste tot in Romania, mai putin in zonele urbane, se mai pot vizita intr-un astfel de vacanta manastiri, edificii venite din timpuri trecute chiar din antichitate. In astfel de locuri organismul uman se acordeaza vibrational cu ceea ce ne inconjoara, centrii de energie se deblocheaza si fluxul energetic care curge prin reteaua formata de meridiane incepe sa curga asa cum ar trebui. Natura este in stare sa devina cel mai bun medic si nu trebuie sa faci altceva decat sa profiti de acest lucru si binenteles sa o respecti

Natura iti ofera tot ce ai nevoie pentru a trata orice afectiune, de la plantele medicinale, aerul curat care energezieaza organismul, ape cu proprietati tamaduitoare si nu in ultimul rand peisaje de care sa se bucure si sa se incarce corpul emotional si mentalul. Cred ca oricine ar prefera un astfel de loc pentru a rezolva problemele de santate in locul spitalelor care in marea lor majoritate sunt incarcate cu energie negativa  si chiar daca te vindeca din punct de vedere fizic, latura spirituala este distrusa si astfel boala recidiveaza sau chia apar alte probleme de sanatate.

Bioenergoterapia combinata cu turismul terapeutic este o alternativa care trebuie sa fie luata in considerare de oricine chiar daca nu are probleme de sanatate. Orice om in urma unei simple plimbari prin natura se simte mult mai bine psihic din cauza incarcarii cu energie si fizic din cauza miscarii facute mai ales in ziua de azi cand sedentarismul creste din ce in ce mai mult.

O zona perfecta pentru oricine care vrea un concediu placut si in acelasi timp sa isi rezolve problemele legate de sanatate este zona Arges – Muscel, unde poate profita si de peisajele unice si deosebite, dar si tratamentele bioenergetice la Centrul de Terapii Alternative localizat in orasul Pitesti.