manastirea Namaiesti

Romania este o tara care este binecuvantata cu multe lacase sfinte care au in spate o istorie de sute de ani. Pe langa faptul ca aceste locuri merita vizitate din scop turistic din cauza frumuseti arhitecturale a manastirilor si a bisericilor, ele au si darul de a energiza pozitiv organismul omului. Linistea si frumusetea locurilor in care sunt amplasate  majoritatea obiectivelor turistice de acest fel imbie la relaxare si la meditatie. Este o adevarata sursa de incarcare energetica si  implicit de sanatate atat fizica cat mai ales spirituala din cauza energiei Cristice care actioneaza in toate aceste locuri binecuvantate de Dumnezeu.

 

Zona Muscelului are multe obiective turistice ecumenice care trebuie vizitate cel putin o data de fiecare om din tara noastra. Incarcarea energetica dobandita in aceste locuri este amplificata atat din cauza reliefului format din munti, dealuri si podisuri inalte, cat si din cauza sfinteniei locurilor. Dintre locurile care trebuie vizitate in cadrul unei vacante profilate pe turismul ecumenic, in aceasta zona, amintim: Ansamblul feudal Negru Voda, Ansamblul Baratia, Manastirea Argesului, Biserica Episcopala, Biserica Domneasca Sfantul Nicolae din sec al XII – lea, Schitul monahal Cetatuia lui Negru Voda, Manastirea Negru Voda, Biserica Domneasca din Pitesti, Manastirea Cotmeana si multe altele.

 

In toate lacasele sfinte se poate simti cum curge energia prin meridiane, de multe ori un fior strabatand intreg corpul. Nu este altceva decat fluxul energetic amplificat de binecuvantarea adusa de domnul nostru Iisus Christos care isi face astfel simtita prezenta. Sedintele de bioenergoterapie combinate cu vizitarea lacaselor sfinte sunt in acest fel amplificate si toate afectiunile de care corpul omului le are incep sa regreseze pana la disparitia totala a lor.

 

Agentia de turism ECOtravel, cu sediul in Campulung Muscel, pune la dispozitia celor care vor sa imbine terapia cu placerea de a vedea locuri pitoresti si incarcate energetic pozitiv, posibilitatea unui sejur relaxant si terapeutic in locurile muscelene si in imprejurimi. Pe toata durata sejurului, pe langa pelerinajele la diverse lacasuri de cult, se vor efectua sedinte de bioenergie in prezenta unui bioenergoterapeut.

 

Tratamentele cu bioenergie sunt mult mai prolifice in cazul in care sunt combinate cu turismul terapeutic, deoarece in acest fel pacientii se acordeaza vibrational cu natura inconjuratoare si cu divinitatea. Chiar daca nu suferiti de vreo afectiune vizibila, un concediu petrecut intr-un asemenea mediu si combinat cu sedintele de bioenergoterapie, va aduce pacea si linistea pentru orice om si va avea si un rol de prevenire al eventualelor probleme de sanatate care pot aparea sau care sunt inca latente.