Ultimul semn mutabil, ultimul semn de Apă, ultimul semn al zodiacului, Peștii sunt caracterizați printr-un imens sentiment de milă și dorință de evoluție.

Dacă anul 2015 a fost un an al schimbărilor pentru Pești, 2016 le va aduce norocul Jupiterian, călătorii, multe și lungi, prietenii noi, parteneriate solide, căsătorii pentru unii și divorțuri pentru alții, și multă preocupare în plan spiritual.

Până în data de 9 septembrie, Jupiter își va petrece timpul în casa a VII-a a parteneriatelor, aspect ce presupune noi relații parteneriale, noi prietenii și suficient noroc pentru nativii acestei zodii.

[box type=”info” align=”aligncenter” class=”” width=””]Descarcă zodia Pești pentru anul 2016 și în varianta PDF(versuri+articol)[/box]

Viața de cuplu va reprezenta multe prilejuri de fericire, dar trebuie reținut faptul că Jupiter amplifică tot ce este în raza lui de acțiune, iar dacă vor exista și momente tensionate este bine ca ele să dispară la fel de repede cum au apărut.

Dezideratul principal pentru Pești trebuie să-l constituie utilizarea laturii pozitive, optimiste și generoase a energiei Jupiteriene, în toate relațiile, și de a veghea ca și ceilalți să împărtășească același lucru.

Preocupare în Plan Spiritual și Noroc Jupiterian pentru Pești în anul 2016

Dar dincolo de Marele Benefic să analizăm prezența planetei guvernatoare în casa I-a, însuși Neptun, care poate genera aptitudini psihice dintre cele mai puternice, mai ales pentru nativii născuți între 24 februarie – 4 martie, al căror Soare natal este poziționat sub Neptun.

Aspectul spiritual(plan spiritual) sau metafizic al muncii Peștilor reprezintă calea cea mai potrivită din spectrul profesional pentru aceștia, mai ales dacă vor da dovadă de intuiție și maximă sinceritate vizavi de propria persoană.

Cei ce sunt mulțumiți de ceea ce au sau de ceea ce au dobândit pot avea prilejul să renunțe pentru că nu este momentul propice unei schimbări.

pesti

sursa:www.kudika.ro

Atunci când o relație sau un parteneriat are asupra dumneavoastră o influență negativă, renunțați definitiv sau retrăgeți-vă încet, detreminându-vă partenerul, soțul (soția) sau iubitul (iubita) să înțeleagă că nu mai puteți avea același drum.

Ar fi minunat dacă ați evita anturajele zgomotoase, oamenii irascibili, locurile foarte aglomerate, cunoștințele sau prietenii canalizați spre vicii, care v-ar putea întuneca viziunea și în același timp să vă abată de la misiunea primită de Sus și urmărită îndeaproape de însuși Neptun.

Imprevizibilul Uranus sălăsluiește în continuare în casa a II-a a banilor din muncă proprie, și nu va fi deloc încântat dacă veți face angajamente de plată nesăbuite în urma unor achiziții care nu vă erau necesare, sau nu în aceste momente, pentru că s-ar putea ca într-o fracțiune de secundă să deveniți proprietari sau falimentari, este la fel de posibilă ruina cum este și abundența.

Tot Uranus vă crează posibilitatea să începeți o afacere proprie mai ales dacă v-ați născut între 6 și 17 martie, dar pentru acest lucru va trebui să fiți siguri că ceea ce veți întreprinde este în concordanță cu valorile proprii, cu aspirațiile și convingerile dumneavoastră.

O altă casă importantă, cea de-a IX-a va fi tranzitată de Marte în 2016, în două etape: prima începând din 3 ianuarie – 6 martie, iar a doua din 27 mai – 29 iunie, retrogradă.

Marte în Scorpion  favorizează studiile în scopul unei schimbări profesionale sau în vederea ocupării unui loc de muncă în concordanță cu energia Marțiană furnizată din semnul de apă pe care-l parcurge.

Dar iată că tot incandescentul Marte va petrece o perioadă destul de lungă (4 luni și jumătate) în casa a X-a patronată de Săgetător, casa carierei, a numelui și renumelui, a poziției sociale și a problemelor profesionale.

De aceea puteți conta pe o bună mobilizare la locul de muncă, mai ales dacă ceea ce faceți reflectă convingerile proprii și generează o atmosferă pozitivă.

Și tot în casa a X-a, dar pentru tot anul se află și seriosul Saturn, care datorită Săgetătorului este mai puțin exigent, drept pentru care o parte din nativi, foarte curând vor avea parte de o mărire de salariu, o recompensă sau o primă și de ce nu chiar o promovare.

Cei nemulțumiți de ceea ce fac au ocazia de a schimba ceva dar tot în acord cu vibrația riguros de corectă Saturniană.

Trulia-Horoscope-2016-12-18-PISCES

Aveți șansa de a vă relua studiile, de a accesa discipline noi, de a preda într-un cadru organizat, de a face orice este în armonie cu energia transmisă de acest profesor dur, dar foarte drept.

Casa prietenilor (a XI-a) va fi locuită de Pluton tot anul 2016, aspect ce va determina o mai selectivă alegere în acest sens.

Când veți avea certitudinea că sunteți manipulați sau trădați de cineva este bine să puneți punctul pe „i” și să eliminați persoana din viața dumneavoastră.

Aspirațiile dumneavoastră pe plan spiritual de acum încolo se vor schimba, iar cei din imediata proximitate trebuie să fie persoane care au ceva în comun cu viața pe care v-o doriți.

Pluton vă dă putere de regenerare, revigoarare și conștiență că totul devine posibil când ești dispus să faci schimbările majore necesare.

Axa Nodurilor Lunare – Pești – Fecioară, va aduce pe tapet rezolvarea unor lucruri lăsate în…coadă de pește.

#Bani

    Cele două eclipse (9 martie și 16 septembrie) una solară și una lunară, le pot aduce Peștilor multă creativitate, de unde pot obține rezultate recompensate.

Anul va începe pentru acești nativi cu destule probleme în plan finaciar, abia din 23 ianuarie, Luna Plină va face puțină lumină în acest sector.

Februarie vine și el cu probleme legate de moșteniri, împrumuturi, resurse comune, iar martie sub energia benefică a lui Jupiter în Fecioară, vă aduce un binevoitor pentru o mână de ajutor, mai ales că eclipsa lunară din 23 martie vă poate forța mâna la plata unei datorii care nu avea scadența în aceste zile.

După așezarea lui Venus în domiciliu pe 30 aprilie, sectorul financiar va fi mai ușor de abordat, mai ales că există șansa unor investiții între 10 și 14 mai.

Iunie poate aduce o sursă suplimentară de venit, iar iulie sub auspiciile lui Venus și Saturn vă poate ajuta să obțineți ce doriți la un preț convenabil.

Veștile financiare satisfăcătoare pot apărea pe 27 august și după aceea.

Septembrie cu Venus în Săgetător vă îndeamnă să faceţi cheltuieli haotice, iar octombrie cu Luna Plină în Berbec vă ajută să elucidați o stare confuză legată de bani.

Decembrie va veni cu o schimbare îmbucurătoare a sectorului financiar.

In segmentul financiar, anu’-cepe cam sarac

Si februarie continua, banii parca nu te plac!

Dara Martie-ti intinde o mana de ajutor

Si-ti trimite sa plateasca, un biet binevoitor.

Spre sfarsitul lui april’ mai poti respira nitel

Investitii in mai, poate, dar asa, mai subtirel

Iunie poate veni cu un supliment de sursa

Iar in iulie sa-ti cumperi, ce doresti, la pret de bursa

Vestile mai pozitive, vin din august si apoi

In septembrie te-apuca cheltuiala fara ’’soi’’

Dar decembrie soseste c-o schimbare foarte mare

Banii, in sfarsit sosesc – veste imbucuratoare!

#Dragoste

    Trigonul dintre Marte și Venus pe semne de apă din 7 februarie vă îndeamnă să vă implicați într-o relație cu o persoană de care vă simțiți atrași.

Pentru cei singuri Venus din Pești din 12 martie poate aduce o persoană romantică în calea unui Pește, dar nu de astru depinde dacă dumneavoastră o veţi vedea în lumina reală mai ales că vă aflați după eclipsă.

2016-pisces-love-horoscope

Aceeși planetă va intra în casa dragostei pe 17 iunie și vă poate determina să oficializați o relație.

Iulie aduce romantism pentru toți Peștii, indiferent dacă sunt implicați în relații sau nu.

August și septembrie vă pot aduce schimbări serioase prin prisma aspectelor astrale, și în bine dar și…în rău.

Toamna nu vă găsește singuri, asigurați-vă  totuși că ați ales bine, mai ales că decembrie vine cu insistențele unei persoane de a vă arăta ce mult însemnă prezența dumneavoastră în viața sa.

Astrele acum va-ndeamna, la o dulce implicare

C-o persoana ce va place si-atrage foarte tare

Iar daca esti singurel, Venus poate-ti pregateste

O romantica persoana, drept in calea unui ’’peste’’!

De voi va depinde insa, in ce lunina vedeti

Mai ales dupa eclipsa, pune mana sa inveti!

Tot Venus poate surprinde relatia s-oficializati

Iunie e luna-n care ati putea sa profitati

Romantismul e din plin , chiar de nu esti implicat

Iulie e luna-n care poti sa ’’zbori’’, ca nu-i pacat

Dar din august si septembrie, astrele-ti aduc schimbari

Poti fi bune, pot fi rele ai grija cum le ’’digeri’’

Toamna nu te lasa singur, insa chibzuieste bine

Iar decembrie soseste cu cineva pentru tine.

#Sănătate

    Anul 2016 va aduce mai multe doze de stres în viața Peștilor, fapt ce va determina îmbolnăviri ale sistemului nervos.

Controlați-vă așadar emoțiile, nervii și sursele de stres eliminați-le.

Riscul unor probleme ale plexului solar există, dar și al axei cardiovasculare și al aparatului gastric.

Consumați alimente bogate în săruri minerale, vitamine. Carne de 2 ori pe săptămână, ouă, lactate puține, ceaiuri, sucuri și siropuri naturale.

[highlight color=”yellow”]Rugăciunea între orele 21.00 și 24.00.

Cristalul energizat, isop, și câteva granule de sare.

Culorile anului: mov, alb, roșu, verde, albastru, violet, galben, negru.

Milostenii: joi.[/highlight]

 

Anul asta te stresezi, si bietul sistem nervos

Poate sa se-mbolnaveasca, fapt ce nu-ti e cu folos

Controleaza-ti asadar, nervii si emotiile

Ca de nu, o sa observi ca-ti scartie ’’rotile’’

Risc pot fi: plexul solar, axa ’’vascocardiaca’’…

Si de nu te-echilibrezi, probleme gastrice te-asteapta

Consumati doar alimente ce-s bogate-n vitamine

Carne, oua si lactate, ceaiuri si siropuri ’’line’’

Sa te rogi seara pios, dupa ora de culcare

Sa ai un cristal frumos, isop si putina sare

Joia s-aduci o ofranda, cerului sa-i multumesti

Sa porti mov, rosu, verde, culori care le doresti.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

 Resurse

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]