Problema arzătoare a omenirii este atașamentul față de tot ce înseamnă materialitate. Dacă vom putea deveni conștienți de periculozitatea acestui atașament, fără a încerca să judecăm sau să ocolim modurile prin care noi, cu bună știință, cândva, am devenit sclavii materialului, atunci cu siguranță vom deveni ființe creatoare, înțelegătoare, tolerante și spirituale, cu o vibrație superioară.

Sigur că procesul de transformare nu va fi ușor deloc, însă este cert faptul că nu avem nevoie de autorități exterioare pentru a crea un tablou propriu, în rezonanță cu Universul, unde genul de lume pe care dorim să o experimentăm să existe.

[box type=”note” align=”aligncenter” class=”40″ width=”40″]Găsești aici rugăciunea pentru invocarea Domnului Dumnezeu și pentru instalarea Energiei Christice.[/box]

Trebuie de asemenea să înțelegem că materialitatea va exista în continuare și nu este nici o problemă atât timp cât noi nu ne identificăm cu ea, și vom înlătura orice posibilitate care poate crea atașamente.

Nu este mai puțin adevărat faptul că sistemele economice se vor prăbuși rând pe rând; cel american; cel european; cel oriental.

Cum Influențeaza Noua Vibrație Procesul de Transformare din Dimensiunea IV

Oamenii  din dimensiunea IV, care uneori se comportă de parcă abia s-au născut, (este lesne de înțeles de ce), vor fi nevoiți să formeze comunități în care să existe, iar pentru a funcționa au nevoie de sisteme economice noi.

Această nouă vibrație a determinat multe teorii legate de Lumina Nouă care pare  a fi una perfectă.

Nimic mai fals- în spațiul planetar nu pot exista Lumi perfecte, pot exista doar Lumi mai bune, incompatibile cu cele din dimensiunea III, în care să găsească posibilitățile necesare prin care să pună capăt neajunsurilor și sărăciei. Toate  acestea se pot realiza prin crearea de locuri de muncă bune plătite, care să nu mai poată de naștere la dezechilibre foarte mari și așezarea pe anumite clase.

procesul de transformare

Însă, să nu-și închipuie cineva că ne vom întoarce la utopia comunistă și toată lumea va purta uniformă, servind masa la colhoz.

Este exclus! Procesul de transformare de conștiință a maselor largi de oameni, va determina nașterea unei societăți cu alte priorități, față de cele existente în prezent.

În loc să se cheltuie sume colosale pe tehnică militară și menținerea industriilor de armanent sau pentru salvarea financiară a tuturor instituțiilor care nu au ca scop decât acumulări în buzunarele unora,(puțini la număr raportat la populația globului) s-ar pune accent pe educație, mediu, sistem nou de sănătate, cercetare în domenii benefice omului, atunci societatea nouă ar putea crea un echilibru între oameni și modul lor de viață, precum și între oameni și funcționalitatea acesteia, pe care practic ei o determină.

Dacă omenirea va beneficia de o educație,în care ego-ul, acest complex de materie, minte, personalitate, nu se va mai identifica cu ființa, atunci percepții precum lăcomia, frica de sărăcie, zgârcenia, nerăbdarea, etc., nu vor mai exista.

Educația reală însemnă o poziționare a ființei pe primul loc și nicidecum a omului, într-o perioadă în care toți suntem prețuiți și respectați în egală măsură, indiferent de ce slujbă avem, ce haine îmbrăcăm sau ce mașină conducem.

Această lume va fi condusă de oameni care au avut acces la cunoștiințele privind evoluția spre Lumină și Iubire, dar și de administrații din care vor face parte toți aceia ce și-au însușit lecțiile de viață și au înțeles însemnătatea nivelului de conștiință pură.

În concluzie pentru prima oară va exista un Cosiliu Spiritual format din cei ce au fost trimiși Aici pentru a ajuta la creșterea nivelului vibrațional al Planetei și odată cu ea, a omenirii. Niciodată nu a existat o astfel de conducere în Plan Planetar și odată cu ea, a omenirii.

În primii opt  ani în procesul de transformare foarte puțini oameni din dimensiunea IV vor avea acces la Planul Planetar.  Acest plan după ce a fost aprobat de ierarhiile Superioare a fost introdus în matricea cosmică, după care s-a elaborat Marele Plan Cosmic, derivat din Planul Divin.

door-672999_1280

Pentru o perioadă de aproximativ 16 ani, administrațiile din dimensiunea IV vor conștientiza prezența și influența acestor Ierarhii, asupra vieții de pe Terra, dar nu vor reuși să existe într-un mod vizibil împreună cu Ele ci doar subtil.

Nu același lucru putem spune despre cei din dimensiunea III care vor funcționa din ce în ce mai greoi, având în vedere viteza de evoluție Pământ-Omenire.

Aceștia fiind pe cale de dispariție se vor strădui să lase cât mai multe rămășițe în urma lor, ca nu cumva să uităm vibrația tridimensională atît de încolțurată, greoaie și încețoșată.

De asemenea vor încerca să perturbe pe cât posibil, în această perioadă de tranziție, instalarea unor secțiuni dedicate explorării difertitelor paradigme specifice noilor vremuri.

Toți aceștia cu o vibrație joasă vor fi din ce în ce mai izolați și mai puțini, și chiar și ei în plan subtil vor conștientiza prezența acelor Ierarhii menite să vegheze la evoluția Lumii și a Planetei având în vedere chinul infinit la care a fost supusă până acum ceva timp amenințându-i supraviețuirea.

Cert este că nimeni nu-și va mai face de cap, așa cum se întâmplă acum, totul va fi monitorizat, iar cei ce se abat de la DRUMUL ALB vor fi siliți să-l părăsească  dacă nu doresc să se corecteze. Nimeni nu va mai ruga pe nimeni, va trebui ca noi toți, dar și individual să ne menținem pe această fantă de Lumină destul de firavă în acest moment, dar infinită.

Comunicările extrasenzoriale îi vor ajuta pe cei din dimensiunea IV să-și rezolve unele probleme interioare care îi împiedică încă să urmeze drumul lin și fără obstacole.

Nu trebuie să se mai facă etichetări sau judecăți de valoare, nu trebuie să mai vedem în cei din dimensiunea III potențialii dușmani, chiar dacă au concepții și comportamente diferite față de noi, chiar dacă vibrația lor corespunde lumii întunecate, trebuie trimisă Lumină și Iubire, compasiune și milă contractându-se astfel acțiunile forțelor răului menite să-i țină în întuneric și confuzie.

Poate vă puneți întrebarea care sânt aceste forțe? Simpu: cele la vedere sunt mass-media, ce ispitește zi de zi, omenirea din dimensiunea III să ia parte la problemele cu care se confruntă lumea și care sunt generate de așa zisele puteri polarizate în funcție de interesele proprii.

Cei ce vor conștientiza câtuși de puțin acest pericol este bine să nu se implice emoțional, ocolind toate mijloacele ce pot determina o astfel de implicare.

Nu va exista eficiență în ceea ce facem decât atunci când o cauză este prezentată cu sinceritate, toleranță și iubire, nicidecum cu dorința de răzbunare sau ipocrizie. Pe măsură ce vom conștientiza ce înseamnă nivelul de conștiință vom întelege care este locul nostru și menirea în acest Univers.

Vibrația Terrei crește simțitor de la o zi la alta și odată cu ea și a noastră, iar în paralel cu această creștere și noile tehnologii potrivite intereselor planetei(de această dată) vor putea fi implementate și aplicate în toate domeniile de activitate.

arrow-945259_1280

Mulți oameni vor primi pe căi neobișnuite informații senzaționale cu privire la sănătate, astronomie, fizică, matematică, etc. necesare evoluției rapide sectorului de cercetare.

Pe măsură ce dimensiunea IV se va așeza din ce în ce mai bine, mulți dintre oamenii cu un anumit grad de evoluție vor interacționa cu spiritele de înaltă vibrație dispuse să ajute la reconstrucția planetei, prin împărtășirea tehnologiilor avansate, existente în toate Sferele de Lumină.

Din păcate aceste accesări  sunt destul de rare acum din cauza funcționării karmei și liberului arbitru. Pe măsură ce procesul educațional va avansa, oamenii își vor descoperii scopul în viață și adevărata menire.

Dacă fiecare dintre noi am avea un loc de muncă cu adevărat potrivit, am contribui la crearea unui echilibru perfect de capacități și talente asigurînd astfel uniunea dintre fiecare „noi’’ și TOT.

Vom observa că în orașele sau localitățile cu o densitate a populației foarte mare se vor produce foarte multe dezastre naturale, rata mortalității va depășii orice imaginație, faptele reprobabile se vor înmulți, oamenii cu probleme psihice majore vor depăși statisticile, gradul de poluare nu va avea precedent.

În aceste condiții populația de dimensiune IV se va retrage tot mai mult în zonele cu potențial agricol ridicat. Pământul de pe „Pământ’’ va fi cel ce va rezolva multe nevoi de care omenirea se va lovi în următorii ani.

Din punct de vedere geografic, agricol, climateric, spiritual, țara noastră va îndeplini toate condițțile, ca peste aproximativ opt ani să fie gazda multor oameni Luminați.

În Europa mai sunt puține locuri cu un potențial de acest fel. Este vorba de o mică parte din centrul Germaniei, vestul și sud-vestul Rusiei, vestul și nord-vestul Ucrainei, centrul Serbiei, nordul Austriei, sudul Franței, nordul Bulgariei.

De asemenea va mai fi o oază de bunăstare într-o mică parte din America de Nord, adică ce va mai rămâne din ea, la fel și în Australia, precum și o parte din centrul Africii.

Nu trebuie să uităm că în următorii 40 de ani Africa se va transforma într-un loc râvnit de multă lume.

În aceea perioadă nu vor mai exista granițe între popoarele lumii, nici din punct de vedere geografic, nici bazate pe rasă, nici politice, nici economice, nici spirituale. Lumea Nouă va înlocui religia cu credința, descoperind drumul către Domnul Dumnezeu, odată cu instalarea definitivă a Energiei Christice, corespunzătoare dimensiunii IV.

Se va crea o punte de legătură între lumile Galactice și cea prezentă pe Terra prin care se vor crea oportunități pentru exprimarea libertății spirituale, încurajându-i pe oameni în construcția de temple, biserici, centre de vindecare, spații pentru terapii holistice, în măsura în care aceștia să-șim reflecte adevărul interior într-un mediu exterior adecvat.

În comunitățiile dimensiunii noi, cu o structurăm bazată pe Lumină și iubire, dacă vor mai exista indivizi(și vor exista) care comit injustiții împotiva semenilor lor, individual sau în grup, vor beneficia de consiliere din partea unor reprezentanți ai Consiliului, preoți sau inițiați, până își vor recăpăta echilibrul.

În caz contrarei vor fi deferiți reprezentanților structurilor administrative pentru a fi judecați și înlăturați din comunitate, fără a produce turbulențe majore, dezechilibrând inclusiv mediul.

Dacă din societatea în care trăim acum lipsește puterea de înțelegere și metoda de abordare într-un mod adecvat a cauzei comprtamentului infracțional, precum și a modului în care acesta ar putea fi prevenit, în structura nouă vor exista responsabili care vor asigura siguranța tuturor membrilor în  mod egal, precum și eradicarea cauzelor ce duc la un comporatment negativ, prin terapii sau vindecări ale celor ce au suflete încă măcinate de tiparele vechi pline de resentimente, invidie, ură, etc.

Dar pentru a junge să atingem „performanțe’’ extrasenzoriale, este nevoie acută să înfruntâm ungherele întunecate din interiorul nostru(acolo unde ele mai sunt) precum și din familiile noastre, comunitățiile sau societatea în care trăim, făcându-le să vibreze, ca mai apoi să se transforme în Lumină.

Pe măsură ce fiecare zonă din interiorul nostru este adusă în Lumină, întunericul nu are cum să mai răzbată, și va dispărea în nimicnicia ce a însemnat întotdeauna.

Energia Christică va cuprinde încet, încet toată Terra, risipind frica și întărind iubirea și compasiunea, iar pentru a ajuta este necesar să-L invocăm pe DOMNUL DUMNEZEU după cum urmează:

  • Mă rog ȚIE DOAMNE, SPIRIT INFINIT AL COSMOSULUI, TATĂ CERESC ȘI CREATOR; CEL CE SE MANIFESTĂ PRIN CELE DOUĂ VIBRAȚII: IISUS HRISTOS FIUL ȘI DUHUL SFÂNT; CEL CE EȘTI LUMINĂ ȘI IUBIRE; CEL CE EȘTI DREPTATE ȘI ADEVĂR; CEL CE EȘTI ÎN TOT ȘI TOATE; mă rog ȚIE CEL CE EȘTI!
  • Deschide drumul meu cel nou, drum dat de tine prin drept DIVIN, marcat de destin, cu blocaje ale sorții determinate de mine, reconfigurează-l conform noii vibrații, ca eu, Suflet și Spirit, să pot înainta pe el, călăuzit doar de LUMINA și IUBIREA TA infinită.
  • Fă ca tot ceea ce TU mi-ai dat, prin DAT să se împlinească fără nici un fel de opreliști și suferințe.
  • Fă ca SCÂNTEIA TA, să lumineze tot sufletul meu, eliminând răul din mine.
  • Fă ca tot ceea ce eu sunt să fie recunoscut ca fiind parte din TINE.