Mulţi dintre noi avem propriile noastre concepţii despre cum putem să-L venerăm pe Dumnezeu şi multe din religiile existente au la rândul lor propriile lor idei despre cum pot adepţii lor să îndeplinească acest lucru. Există atât de multe idei şi opinii în această privinţă câte religii există.

Respectarea Legilor Divine – Succesul Evoluției Tale Spirituale

[tie_list type=”checklist”]

1.Iubește-l pe Dumnezeu!
2.Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți!

[/tie_list]

 

Motivul pentru această confuzie este pur şi simplu faptul că omenirea s-a rătăcit şi nu mai ştie cum este să se aproprie de Creatorul său. Cum ar fi putut să apară fie şi o singură confuzie dacă omenirea ar fi fost deschisă spiritual şi drept urmare în legătură cu Dumnezeu? Această confuzie este dovada flagrantă a înstrăinării noastre de Dumnezeu.
Răspunsul la această întrebare este într-adevăr foarte simplu, la fel ca fiecare lucru în Creaţie. Ceea ce cu adevărat constituie venerarea lui Dumnezeu, în mod ciudat nu este de găsit în niciuna din practicile care predomină la numeroasele secte ale timpului actual. Nu este de găsit nici în îngenuncheri repetate, nici în nopţi de veghe, nici în zeciuială, nici în cântece de laudă şi nici în alte lucruri asemănătoare.

Venerarea lui Dumnezeu se află pur şi simplu în respectarea Legilor Divine. Deoarece fiecare ştim cumva, parţial, că în aceasta constă adevărata venerare a lui Dumnezeu, mulţi dintre noi evităm să fim interesati de o împlinire a adevăratei venerări şi preferăm să urmăm drumul uşor pe care ni l-am creat pentru noi înşine şi care de fapt nu există deloc. A respecta Legile Divine nu este ceva uşor pentru omenirea de astăzi, în primul rând pentru că nu avem nici cea mai vagă idee despre ce sunt de fapt Legile Divine, iar în al doilea rând pentru că viaţa noastră comfortabilă şi uşoară face dificilă posibilitatea de a le respecta.

Abonează-te la podcast

Poți asculta acest episod direct pe iTunes. Dacă ți-a plăcut nu uita să lași un rating și review al podcastului pe iTunes. 

Dacă nu ai cont pe iTunes poți  să îți faci unul, e gratis și ai acces imediat la toate episoadele podcastului.