Pierderea în greutate este unul dintre cele mai urmărite subiecte în mass-media, pe canalele de televiziune, în restul presei scrise și a chanellingului.  În timp ce navigați prin posturile de nișă , veți vedea mai multe reclame pentru pastile de slăbit si suplimente de dietă, fiecare cu promisiunea de a vă ajuta să renunțați la acele kilograme nedorite si de a elimina grăsimea abdominală.

Există tipuri de medicină alternativă, care vă pot ajuta să pierdeți in greutate, și cu rezultate foarte bune. În timp ce nici o medicină alternativă nu este o soluție magică, practicarea acestor principii vă pot ajuta să deveniți mai flexibili, să vă simțiți mai energici, iar rezultatul final sau efectul secundar este pierderea în greutate.

Acupunctura are puncte de presiune exacte în ureche, care ajuta la reducerea poftei de mâncare și detoxifiere, ceaiurile și ierburile te pot ajuta să te simți mai sănătoasă, iar efectul secundar ar fi cel de a te gândi de două ori înainte de a decide ce alimente să consumi, alimente uleioase și grase. În acest sens, medicina alternativă este minunată pentru pierderea în greutate.

Bioenergia și metodele la care un bioenergoterapeut recurge, adică prin activarea și echilibrarea centrilor energetici, face ca pierderea în greutate a dumneavoastră să fie un motiv important în tratarea aspectului fizic, emoțional și energetic al vostru.

pierderea in greutate

Cele mai multe medicamente alternative pentru pierderea în greutate sunt sub formă de ceaiuri detoxifiante, suplimente de energie și vitamine.  Exercițiile fizice și dieta sunt planurile de bază, așa cum ar trebui să fie pentru pierderea sigură și eficientă în greutate pe termen lung. Nu există nici o poțiune magică pentru a pierde în greutate. Pentru scăderea cu adevărat în greutate și menținerea acesteia într-o formă optimă este necesar exercițiul fizic zilnic și o schimbare în obiceiurile alimentare pentru o perioadă.
Cu toate acestea, dacă ești hotărât pentru pierderea în greutate, îți recomand mai jos unele tratamente alternative de detoxifiere, ceaiuri și suplimente interesante.

Ia turmeric, ghimbir și lămâie-aproximativ o jumătate de linguriță fiecare și sucul de la o jumătate de lămâie, și fierbe totul în două căni de apă. Bea în fiecare dimineață ca un detoxifiant înainte de a începe dieta ta.

Toate dietele ar trebui să constea din fructe și legume proaspete, și cumpărarea unui storcător este o modalitate foarte bună de a vă face un obicei din a mânca sănătos. Important este să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe orice fel de plan de dietă. Omega trei este o sursă importantă de nutrienți și poate fi adăugată pe orice periuță de dinți sau suc pe care îl bei.

Vizitați farmacia naturistă locală cu alimente sau plante medicinale și puteți obține tot felul de rețete cu tot felul de ceaiuri alternative și sfaturi de nutriție, sau puteți merge la un doctor bun homeopat care vă va evalua cu privire la nevoile dumneavoastră individuale de nutriție .
Cartilagiul de rechin și de bovine sunt două suplimente alimentare care au dat lovitura pe piața medicamentelor alternative.

Cea mai populară formă de medicină alternativă pentru pierderea în greutate nu este cu adevărat o medicină alternativă, ci este vorba mai degrabă de modificarea comportamentului prin hipnoză. Hipnoza nu face decât să se bazeze pe voința de putere, și este unul dintre motivele pentru care este atât de popular. Este cunoscută și practicată în Statele Unite ale Americii, în Marea Britanie.

Hipnoza funcționează prin  faptul că investighează ceea ce este în subconștientul exploatației în gândire și a obiceiurilor alimentare pe care le ține excesul de greutate. Hipnotizatorii cred că în cazul în care cauza principală a obezității poate fi atenuată, pacientul va începe în mod natural să piardă în greutate. Aceasta este de fapt o formă foarte eficientă de medicină alternativă și, în ansamblu poate costa mult mai puțin decât excursii la spa-uri în fiecare zi și achiziționarea de pastile de slăbit. Prin hipnoză, puteți da drumul la temerile pe care le păstrează  o alimentație sănătoasă, și să începeți să permiteți tranzitul unui flux de energie pozitivă prin voi, care să provoace noul mod de a vă alimenta.