Luna Martie debutează cu un eveniment astrologic destul de perturbator pentru o serie de nativi din aproape toate zodiile și anume retrogradarea planetei Marte, aflată pe zodia Balanței, începând chiar din data de 2 Martie și până în 20 Mai.

Este cunoscut faptul că această planetă tranzitează fiecare zodie în aproximativ două luni, însă în acest an va avea o ședere destul de lungă în Balanță de aproximativ opt luni mai precis până pe 26 iulie, ședere determinată chiar de această retrogradare. Așadar începând de pe 2 Martie multe conflicte pot degenera, determind dușmănii crâncene, multe provocări de toate nivelurile, accidente, procese, critici, etc., toate acestea vor fi la ordinea zilei.

Un alt aspect care poate crea probleme este intrarea Lunii Negre din zodia Racului în cea a Leului începând cu 5 Martie, tranzit ce-i va afecta într-o anumită măsură pe nativii din această zodie, mai ales că până la data de 16 Iulie ea va locui singură în acest semn.

Dacă tranzitul marțian îi va afecta în mod direct pe nativii din Berbec și Balanță, cel al Lunii Negre va da mari bătăi de cap Leilor pe tot ceea ce înseamnă existență. Retrogradarea lui Saturn va crea de asemenea mari probleme Scorpionilor, dar și Taurilor.
horoscop martie 2014

Aspectul de Lună Plină din data de 16 Martie are și el rolul de a-i trezi pe nativii din Zodia Fecioarei și a-i pune la treabă.

Să nu uităm însă că Soarele va tranzita două semne în această lună, Peștii și Berbecul, fapt ce va determina schimbări în viața acestor nativi, susținuți în această perioadă de chiar Astrul Vieții.

Un alt aspect major al horoscopului din 2014 este schimbarea de domiciliu a nodurilor lunare, din semnele Scorpion-Taur, în Balanță- Berbec începând din data de 22 Martie. Și tot în această lună planeta Jupiter va intra în mers direct, după o retrogradare destul de lungă.

Să nu uităm însă că toate aceste tranzite fac o serie de aspecte ce pot determina uneori tulburări în viețile noastre dar și multe evenimente uluitor de bune. Așadar la ce ne putem aștepta în această lună atât de plină de evenimente astrologice, analizând fiecare zodie în parte?

Berbecii pot avea parte de blocaje, procese, dezamăgiri la nivel partenerial, dușmani noi, dar și de foarte multă energie și putere de muncă.

Taurii sânt de asemenea încercați pe căsătorie, parteneriate, sănătate, dar și posibilitatea de a se perfecționa în anumite domenii.

Gemenii vor avea ceva de furcă cu sănătatea, copii, dragostea dar și posibilitatea de a se elibera de unele tensiuni privind imaginea publică, demnitatea, etc.

Racul este beneficiarul influxurilor pozitive Jupiteriene, fapt ce-i determină să uite de cuvântul ghinion, atenție însă la tot ceea ce înseamnă casă, locuință, etc.

Leul va avea probleme de sănătate, dar ele se pot rezolva cu ajutorul terapiilor blânde.

Fecioara trebuie să aibă grijă la bugetul de familie, deoarece unii dintre membrii și-au propus să-l golească.

Balanțele vor avea  parte de multe încercări, parteneriate, procese, stări de sănătate precare.

Scorpionul are și el probleme de sănătate, dar și la locul de muncă, însă comunicarea bună îi va salva din multe situații.

Săgetătorul poate obține o poziție importantă, dar există și riscul unor accidente.

Capricornul  are noroc de bani, nu mulți dar siguri, dar și ceva probleme cu locuința.

Vărsătorul este destul de norocos datorită tranzitului Venusian, atenție însă la cheltuieli.

Peștii au mult noroc dar și multe tensiuni urmate de o pierdere de energie gratuită.

Horoscop realizat de Maria Ciobanu