Spiritualitate

5 Motive Principale pentru a Citi Cartea Dimensiunea IV-TYMM

Sâmbătă 27 septembrie a fost o zi specială pentru mine, o zi „oferită”, pe care am așteptat-o de ceva vreme, la care am tânjit  de atâta timp. A fost o încununare a tot ce am scris și în cărțile de până acum, a fost un vis împlinit, a fost o certitudine a ceea ce am primit, am acumulat, și am îndrăgit toată această perioadă. A fost lansarea cărții Dimensiunea IV-TYMM.

Nu fac acum recenzia cărții, ci vă introduc în atmosfera cărții și încerc să vă împărtășesc câteva motive de a citi această carte, mesaj din care trebuie să învățăm, din care trebuie să extragem tot ceea ce este frumos, constructiv și ideal pentru existența noastră de acum și cea care va urma.

 •  Această carte este o Eliberare din labirintul Lumii de azi, labirint creat și intreținut, desigur, în mod artificial, de oamenii Lumii de azi, preponderent aparținând dimensiunii III, Labirint în care ne rătăcim, disperăm, uneori abandonăm și ne remontăm în fiecare zi.
 •  Această carte este o Eliberare din ceața densă ce ne înconjoară azi, de asemenea creată și întreținută artificial, ceață în care apar și se perindă umbre, imagini și sunete, în care nimic nu pare a fi clar, logic, normal, totul pare confuz și haotic.
 •  Aceasta carte este o Eliberare din întunericul căruia mulți dintre noi i-am permis să pătrundă în noi, întuneric care ne subjugă și care se zbate prin orice mijloace, cu toată forța, ca să nu fie alungat afară.
  Această carte nu prezinta o Utopie, nu este nici o literatură suprarealistă, ci este o reflectare pură, curată și clară a Realității, a Adevărului, începând cu 21.12.2012 și până departe, dincolo de prezent, în Lumea Nouă din Era de Lumină.
 •  Cartea ne vorbește de o perspectivă destul de apropiată în care Lumea va avea o cu totul altă organizare, iar conducerea acesteia se va realiza de către un Consiliu.
 •  Cartea nu reprezintă doar o Eliberare, prin Adevăr și înțelegerea Realității, și apoi, eventual, o abandonare, de genul fiecare se descurcă cum poate. Nu, această carte ne oferă și soluții, ne îndrumă, ne învață.

Așadar, se deschide în fața noastră o șansă unică : Șansa de a ne Elibera de tarele Dimensiunii III și de a afla, înțelege și asuma Realitatea, Adevărul.

“Indiferent cum vom înțelege acest lucru, fiecare aspect al CREAȚIEI își manifestă efectele lui asupra tuturor celorlalte aspecte ale CREAȚIEI. Facem cu toții parte din întreg. Întregul este TOT. Suntem cu toții uniți între noi și cu toate ’’componentele’’ Galaxiilor, Universurilor, Cosmosului și astfel alcătuim TOTUL. Totul din TOT are viață, iar la un anumit nivel are în dotare memorie și conștiință. Fiecare parte a CREAȚIEI conține întregul. Fiecare parte a întregului conține CREAȚIA, iar toate alcătuiesc TOTUL.”

Așadar, se deschide în fața noastră o șansă unică : Șansa de a ne Elibera de tarele Dimensiunii III și de a afla, înțelege și asuma Realitatea, Adevărul.
Această carte poate fi citită, lecturată sau trăită și asumată. Dumneavoastră alegeți.

LECTURĂ PLĂCUTĂ!

Tags

Bioenergoterapeut

In urma experiențelor paranormale trăite de-a lungul vieții am scris șase cărti: Mesagerii Luminii, Alternanța , Dimensiunea IV, Bioenergia-Terapie blândă, Miriam și Chipul Fericirii. Abonează-te

Articole similare

5 Comments

 1. Marturisesc ca lectura cartilor dv. scumpa Doamna – ma fascineaza!!! Sunt intr-adevar uneori consternata de ceea ce se intampla in societatea de azi, dar imi spun mereu ca va veni acel timp…in care totul va fi altfel…doar asta-mi doresc: sa traiesc acel timp plin de armonie…acea adevarata armonie intre noi – oamenii…fara niciun fel de rautate si invidie….fara niciun repros sau lauda….cine e mai presus si decat cine….sa fie acea egalitate pura…nu declarativa….sa actionam intr-o concordanta deplina si conform Legilor Sfinte!!!!!

 2. Dimensiunea IV-TYMM
  Este codul casei mele
  Si locul unde doresc
  Vietuirea printre stele.

  Chiar de locu-i temporar
  Caci viata curge cuminte
  Pe moment e necesar
  Si-i o treapta inainte.

  Cat mai multi din noi, eu sper
  Sa aleaga aceasta adresa
  Printr-al cerului mister
  Sa pasim voiosi spre casa.

  …Multumesc pentru carte si pentru dedicatie. Mi-ati hranit sufletul. (C.I. -Arad)

 3. Da, adevărat, nu mai este foarte mult, armonia, compasiunea și iubirea vor fi în concordanță deplină!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close