5183bc617006653d36f6075e65f77175

 

 

 

[tabs type=”horizontal”][tabs_head][tab_title][/tab_title][/tabs_head][tab]Când a fost prima lansare de carte a Liliei Seven?[/tab][/tabs]

[dropcap]A[/dropcap]m scris prima carte acum 4 ani, aproape 5 (în 2009). Inițial am scris  un manuscris de aproximativ 500 de pagini, dar datorită sfaturilor celor care m-au inspirat și m-au îndemnat să scriu această carte, s-a născut aceea carte minunată pe care o știți cu toții și care s-a vândut în peste 5000 de exemplare. Astfel Mesagerii Luminii a fost scrisă într-un limbaj ușor accesibil tuturor cititorilor acesteia. Am dorit să scriu despre experiențele mele, lucrurile pe care eu le-am învățat și experimentat. Ulterior am realizat că această carte este și un instrument prin care pot ajuta alte persoane în procesul dezvoltării lor din punct de vedere spiritual și personal.

[tabs type=”horizontal”][tabs_head][tab_title][/tab_title][/tabs_head][tab]Care sunt cărțile scrise de Lilia Seven ?[/tab][/tabs]

[dropcap]P[/dropcap]rima mea carte “Mesagerii Luminii ” a dorit să fie un traseu simplificat pentru cineva care este interesat de evoluția sa personală  și are nevoie să știe cum să-și dezvolte capacitățile emoționale și spirituale în contextul creării unei Lumi Noi, o lume cu altfel de energie, o lume Nouă din punct de vedere vibrațional. Oferă idei și sfaturi din ceea ce am experimentat și învățat eu.

copertaAlternantaA urmat Alternanța distribuită în peste 2500 de exemplare. Am scris Alternanța în urma unor trăiri reale, foarte multe la număr, de neînțeles pentru cei din jur, dar și pentru restul lumii. Ceea ce eu am trăit în ultimii cincisprezece ani, mai sigur din 1999, este cu siguranță greu de acceptat, mai ales în aceste timpuri când religia în care eu am fost botezată, se îndepărtează tot mai mult de credință. Regresia în timp pe care eu am trăit-o în acești ani, m-a situat în preajma Mântuitorului Isus Hristos, ca observator al unor scene, nu ca participant direct, scene din care făceau parte și alte personaje biblice, rar amintite în așa zisele cărți sfinte din zilele noastre. Am descris în Alternanța doar o mică parte din ele, considerând că oamenii au dreptul să știe ce s-a întâmplat cu adevărat în acele timpuri, și să înțeleagă adevărata esență a unei religii, să înțeleagă că Dumnezeu este IUBIRE, iar credința în EL trebuie să se bazeze pe convingere, nicidecum pe frică.
Cu mulți ani în urmă am cunoscut o Doamnă Preoteasă, pe numele ei Maria Paraschiva, care avea să-și pună amprenta în viața mea atât de puternic, încât și dacă cineva ar dori să-mi șteargă definitiv memoria, imaginea Ei ar rămâne cu siguranță acolo. Aș dori să se știe că optzeci la sută din conținutul acestei cărți îi aparține, eu nefăcând altceva decât să copiez cu mici intervenții, ceea ce am primit în anul 1986, în casa unui preot din Sibiu.
Bătrâna Preoteasă mi-a dăruit acest dicționar de vise scris de nu știu cine, înaintea primului război mondial, și care cu greu a reușit să fie păstrat în perioada Comunismului.carte 3d site vise
Așadar în memoria acestei Doamne deosebite, cât și din dorința de a vă mai împărtăși câte ceva din ceea ce eu știu, am hotărât să vadă lumina tiparului – Ghid de interpretare a semnelor și viselor.

 

coperta dim 4 3d copyÎn recent publicata carte Dimensiunea IV-TYMM,  scrisă de către Lilia Seven regăsim un material de lectură pe care oamenii îl pot citi oricând, în timp ce scopul cărții este de a înțelege sensul real al celei de a patra dimensiuni a vieții, care este reprezentată prin Lumea Nouă. În acest material scris, oamenii vor înțelege descrierea completă a Lumii Noi ca un loc de vibrație.  În conformitate cu conținutul materialului, oamenii pot înțelege doar sensul real al iubirii lui Dumnezeu prin analizarea normelor în setul de Legi Cosmice, care au fost de fapt create pentru realizarea Lumii Noi. Astfel de legi au un singur scop, și acela este de a încuraja oamenii să-L onoreze pe Dumnezeu. În Lumea Nouă, oamenii vor comemora totdeauna sacrificiul sfânt care a fost executat pentru a salva sufletele tuturor păcătoșilor (oameni) care nu au destulă putere și curaj pentru a se opune întunericului. Credința va ajunge la nivelul de principiu fundamental al funcționării Terrei, iar omul va rezona complet cu idealuri eterne precum iubirea, iertarea, compasiunea, adevărul și frumusețea, menținându-se permanent pe fanta de lumină infinită. Se va produce o reflectare a Cerului pe Pământ, o transfigurare a lumii materiale. Vom funcționa în sisteme compatibile cu legile prevăzute în Planul Divin, iar energia Christică va fi deplin instalată.

[box type=”shadow” align=”aligncenter” width=”1″ ]Acestea sunt cărțile publicate de mine, și îi felicit pe cei ce le-au citit, iar pe cei ce nu au făcut-o încă, îi îndemn cu ardoare să o facă pentru a deprinde dezvoltarea și evoluția spirituală ce trebuie să se înfiripe în fiecare dintre noi.[/box]

Aștept comentariile voastre despre aceste cărți aici cât și pe rețelele sociale și vă invit în continuare la un sondaj.

[polldaddy poll=8360464]