Site icon

5 Motive Principale pentru a Citi Cartea Dimensiunea IV-TYMM

dimensiunea IV a

[dropcap]S[/dropcap]âmbătă 27 septembrie a fost o zi specială pentru mine, o zi „oferită”, pe care am așteptat-o de ceva vreme, la care am tânjit  de atâta timp. A fost o încununare a tot ce am scris și în cărțile de până acum, a fost un vis împlinit, a fost o certitudine a ceea ce am primit, am acumulat, și am îndrăgit toată această perioadă. A fost lansarea cărții Dimensiunea IV-TYMM.

Nu fac acum recenzia cărții, ci vă introduc în atmosfera cărții și încerc să vă împărtășesc câteva motive de a citi această carte, mesaj din care trebuie să învățăm, din care trebuie să extragem tot ceea ce este frumos, constructiv și ideal pentru existența noastră de acum și cea care va urma.

[checklist]

Așadar, se deschide în fața noastră o șansă unică : Șansa de a ne Elibera de tarele Dimensiunii III și de a afla, înțelege și asuma Realitatea, Adevărul.

[box type=”success” align=”aligncenter” width=”1″ ]“Indiferent cum vom înțelege acest lucru, fiecare aspect al CREAȚIEI își manifestă efectele lui asupra tuturor celorlalte aspecte ale CREAȚIEI. Facem cu toții parte din întreg. Întregul este TOT. Suntem cu toții uniți între noi și cu toate ’’componentele’’ Galaxiilor, Universurilor, Cosmosului și astfel alcătuim TOTUL. Totul din TOT are viață, iar la un anumit nivel are în dotare memorie și conștiință. Fiecare parte a CREAȚIEI conține întregul. Fiecare parte a întregului conține CREAȚIA, iar toate alcătuiesc TOTUL.”[/box]

Așadar, se deschide în fața noastră o șansă unică : Șansa de a ne Elibera de tarele Dimensiunii III și de a afla, înțelege și asuma Realitatea, Adevărul.
Această carte poate fi citită, lecturată sau trăită și asumată. Dumneavoastră alegeți.

LECTURĂ PLĂCUTĂ!

Exit mobile version