file00016021900

Intreg universul, asa cum il percepem noi, se supune unor legi universale care se bazeaza pe un echlibru vibrational. Tot ceea ce exista in universul in care oamenii isi duc viata de zi cu zi este acordat vibrational si interactioneaza. Orice gand, orice intentie transforma realitatea fara ca noi sa ne dam seama. Toate aceste fenomene se petrec la un nivel energetic subtil si nu sunt percepute cu simturile normale pe care le are omul.

Bioenergoterapia se ocupa tocmai de aceste  acorduri vibrationale care din anumite motive se dezechilibreaza si duc la aparitia diferitelor afectiuni si boli. Trebuie sa fim constienti ca adevaratele motive din care apar tot felul de probleme care ne afecteaza viata de zi cu zi suntem noi, oamenii. Toate scrierile sfinte ale diferitelor popoare, inclusiv Biblia, dau de inteles acest lucru. In Biblie ne este aratat ca atunci cand omul mananca fructul cunoasterii, viata i se transforma din cauza ca deciziile in viata le ia el (liberul arbitru). Acest lucru inseamna ca el prin forta gandului poate modela prezentul si viitorul. Aceste lucruri sunt demonstrate prin evolutia tehnologica pe care omul a atins-o datorita posibilitati de a putea lua decizii si de a isi pune in practica ideile. Din pacate evolutia spirituala nu a tinut pasul cu evolutia tehnologica, din contra ea a regresat si din aceasta cauza tot mai multe probleme au aparut in viata noastra. Propriu-zis Universul in care noi traim in acest moment este un univers creat si transformat continuu de gandurile, gesturile si intentiile noastre.

 

Afectiunile organismului uman si modul in care pot fi tratate cu ajutorul bioenergoterapiei
Bioenergoterapia are la baza folosirea vibratiilor universului si incercarea de a acorda si echilibra aceste vibratii in interiorul organismului omului. Boala nu este altceva decat un dezechilibru energetic sau un blocaj energetic cauzat de actiuni sau ganduri negative ale oamenilor, de cele mai multe ori chiar ale omului afectat. Specialistul bioenergoterapeut trebuie sa gaseasca baza fiecarei afectiuni dar nu in paln material asa cum face medicina moderna, el se foloseste de informatia de la nivel subtil si prin diferite metode poate sa echilibreze sau sa deblocheze fluxul energetic care curge prin corpul omului. Facand acest lucru de fapt acordeaza energia vibrationala a pacientului cu energia universului si astfel totul revine la normal si afectiunile se retrag. Aceste lucruri se cunosc din cele mai vechi timpuri, exemplele fiind date de samani, preoti care nu fac alteceva decat sa ia legatura cu legea universala a vibratiei si sa incerce sa se acordeze la ea. In momentul in care cineva reuseste aceste lucruri, capacitatile lui cresc si poate sa perceapa anumite fenomene la care un om normal nu are acces. Exact acelasi lucru il fac si specialistii in bioenergie si acelasi lucru il faceau si sfintii crestini sau ai altor culturi de pe glob. Aceste persoane au o evolutie spirituala mai mare decat majoritatea si din aceasta cauza pot influenta si viata altor persoane. Cei care folosesc bioenergia pentru a vindeca isi dedica viata acestei misiuni si fac multe sacrificii pentru a putea rectifica aceste probleme.

In principiu orice om are puterea de a ajunge la aceasta cunoastere, dar viata materiala in care traieste il orbeste si nu poate sa inteleaga aceste fenomene. Majoritatea se multumesc sa gandeasca ca sunt probleme care tin de divinitate si in care ei nu trebuie sa se implice. Dar divinitatea tocmai asta vrea, orice carte sfanta indeamna la renuntare asupra problemelor materiale si concentrarea asupra celor legate de spiritualitate pentru aprofundarea cunostiintelor. Cum ai putea sa aprofundezi astfel de probleme daca singurul lucru pe care te intereseaza  sunt banii, o vila cu piscina si o masina de lux ? Culmea cei mai multi oameni folosesc credinta in Dumnezeu pentru a se ruga la aceste lucruri materiale si considera practicile legate de spiritualitate ca fiind sarlatanii. Oare care sunt adevaratii sarlatani si profitori in aceasta situatie?