apa

Apa vie si proprietatile ei terapeutice

In urma studiilor specialistilor s-a ajuns la concluzia ca apa structurata poate avea calitati terapeutice si poate fi folosita ca medicament in mai multe afectiuni: migrene, hipertensiune, anemii, reumatism, pareza faciala, obezitate, artrita, tahicardie, astenie, tuse, astm, bronsita, TBC, meningita, boli hepatice, hiperaciditate, dezinterie, constipatie, hemoroizi, diabet, rinite, faringite, laringite, cancer uterin, cancer mamar, probleme uterine si efectele cauzate de radioactivitate.

Administrarea apei structurate este simpla si la indemana oricui: se bea in prima jumatate de ora dupa trezire si se continua asa fara intrerupere o cura de cel putin 3 saptamani. In timpul zilei toata apa care se consuma trebuie sa fie apa structurata. Apa trebuie sa aiba temperatura camerei, in niciun caz nu trebuie racita in frigider. In prima faza se incepe cura cu o cantitate de 1,5 litri pe zi dar se poate ajunge si la 3,5 litri pe zi. Un lucru important este ca dimineata inainte de a se consuma apa, sa o agitati intens ( de 120 de ori ) pentru ca ea sa se oxigeneze si sa se dinamizeze.

Apa structurata daca este expusa razelor solare  ( apa solarizata ) isi mareste calitatile terapeutice. In afara de mecanismele biofizice si biochimice, aceasta apa actioneaza si la nivelele energetice ale corpurilor subtile si al fluxului energetic al omului.

Cat timp dureaza aceasta cura cu apa structurata, alimentatia ramane normala, cu toate ca sunt preferate legumele si fructele, singurul lucru la care trebuie sa fiti atenti este sarea de bucatarie care trebuie redusa cat mai mult posibil, chiar de tot daca se poate.

Un alt lucru foarte important este ca in toata perioada in care se tine aceasta cura sa incercati sa fiti cat mai buni din vedere spiritual si social. Astfel veti putea mentine apa din interiorul corpului intr-o structura care sa va influenteze pozitiv viata si sanatatea. Incercati sa spuneti un simplu “multumesc” apei inainte de a o bea si chiar o rugaciune. Aceste lucruri, cu toate ca sunt greu de crezut, au o influenta foarte buna asupra apei, formand o structura cristalina care va avea efecte pozitive asupra organismului uman. Cu toate ca pentru multa lume nu este credibil, aceste lucruri au fost cercetate si verificate in laboratoare din intreaga lume si rezultatul a fost de fiecare data acelasi: noi, oamenii,  prin gandul, comportamentul si prin intentiile noastre avem puterea de a influenta in mod negativ sau pozitiv apa, iar la randul ei apa ne va influenta pe noi deoarece o consumam si pana la urma suntem in cea mai mare parte formati din apa.

Sper ca dupa ce veti citi aceste cuvinte sa tratati apa cu mai mult respect si sa o protejati asa cum puteti deoarece este la baza a tot ceea ce este viu pe planeta asta. In principiu se considera ca niciunde in univers nu pot exista forme de viata fara existenta apei. Marea majoritate a oamenilor nu respecta insa nici apa si nici natura inconjuratoare, ei respecta doar banul si acest lucru va duce la autodistrugerea noastra ca specie. Sper  ca la un moment dat lumea sa se trezeasca si sa evalueze la adevarata valoare tot ceea ce ne pune la dispozitie planeta incepand cu apa si terminand cu mineralele, plantele si animalele.