De multe ori am spus că energiile cosmice au un rol deteminant în vindecarea tuturor problemelor de conștiință, acolo unde acestea „refuză’’ înălțarea.

Poate pentru mulți dintre voi ceea ce am scris de-a lungul timpului va deveni o provocare, și cine știe… în viitorul apropiat, Lumea va atinge acel nivel spiritual ce ar permite ieșirea din materialitatea păstorită de timp.

Este desigur utopie, dar… dimensiunea Timp nu poate fi schimbată cu altă dimensiune, având același rol, așa cum Energia Christică nu poate fi falsificată –nici un aparat din lume nu o poate reproduce sau înregistra.

Singurii care pot interacționa cu Ea sunt oameni care au atins pragul Conștiinței Pure, și care pot recunoaște falsurile cu foarte mare ușurință. De aceea omenirea trebuie să aibă o singură proecupare în aceste timpuri; atingerea nivelului de CP, unde nu există sentiment de frică, de îndoială, de regret.

[box type=”note” align=”aligncenter” class=”” width=”2″]Descarcă Harta Conștiinței[/box]

Și regretul la fel ca frica și îndoiala ne pot îndepărta de Credință, și mai mult de atât, el ne poate ancora în trecut, ori trecutul ne mai putând fi schimbat în nici un fel, nu trebuie adus în prezentul vieților noastre, anihilând posibilitatea nașterii unui viitor luminos și plin de iubire.

Descifrarea Enigmelor a Trei Evenimente Importante din Viitorul Apropiat

#1. Demascarea strategiilor secrete de menținere a omenirii în întuneric

Sunt foarte multe locuri în țara noastră, dar și pe glob, unde portalurile energetice  funcționale în prezent dau un plus ridicării conștiinței colective, plus ce va duce la la demascarea în timp, a tuturor strategiilor secrete de menținere a omenirii în întuneric. De asemenea și în plan individual tot ce înseamnă prefăcătorie, minciună, înșelăciune, ipocrizie, va trebui să dispară într-un mod rapid și cu urmări drastice, în cazul în care va opune rezistență.

Singura problemă însă, în tot acest proces este timpul. Din fericire și uneori din păcate, el este cel ce nu poate fi schimbat. Poate fi măsurat, simțit chiar, așteptat, dilatat, comprimat, dar niciodată shimbat, atât cât omenirea va locui această planetă.

Dacă există cineva care-și propune acest lucru o poate face numai părăsind spațiul planetar, cu certitudinea că nu va mai reveni niciodată , lucrul acesta însemnând nivelul de conștiință pură.

mapofconsciousness

Viitorul se naște din prezent, trecutul nu mai există! Plecând de la conținutul acestei fraze putem scăpa de tarele Universului Tridimensional care ne țin fețele acoperite în vălul dens al materilității, intensificat de temerile și friciile noastre, ce reprezintă alimentația spiritelor de vibrație inferioară existente printre noi, îmbrăcate în haine scumpe, cu lanțuri de aur masiv la gât, coborînd din mașini costisitoare, cu tatuaje în zone mai puțin vizibile, luminați de țigara din mână, mirosind a extracte din sulf, întunecând spațiile și mediul, când deschid gura.

Deși întunecați aceștia știu de grupurile de oameni inițiați ce lucrează în slujba Luminii, însă preocupați să interepreteza pe scena vieții rolul „celor ce dețin adevărul și puterea absolută’’ îi consideră oameni fără demnitate și onoare, confundând slăbiciunile proprii cu definiția celor două.

Mândria și aroganța lor, nu-i lasă până vor face alte și alte strategii pentru acumulare de bani, bunuri și putere, ignorând transformările atât de vizibile plecate din Planul de Lumină.

În viitorul apropiat, și materia din care sunt compuși va ceda, făcându-i să părăsescă scena vieții, pe ușa din spate, dându-le astfel posibilitatea să-și experimenteze cunoștiințele, puterea și abilitățile în Universul I în care forma apare mai târziu.

Ceea ce trebuie să înțelegem noi este că ego-ul va fi pe cale de dispariție, și chiar și el are nevoie de înțelegere și compasiune din partea ființei noastre, spunându-i un adio indiferent, care de fapt anunță instalarea Sinelui, la unii temporar, iar la alții definitiv.

#2. Decăderea industriilor farmaceutice 

Odată ce începe procesul de instalare a Sinelui, corpul fizic dă primele semne de slăbiciune, fiind asaltat de o diversitate de factori exteriori, de la rece la cald, la agresiuni intenționate sau neintenționate, din partea altor corpuri. De aceea corpul trebuie îmbrăcat corespunzător în medii extreme, îi trebuiesc asigurate nevoile nutrițonale, fără excese, precum și o îngrijire adecvată, suplimentând oarecum aspectul său natural, care în foarte multe cazuri, cât a funcționat pe dimensiunea III a suferit modificări nu tocmai plăcute.

Nu înseamnă o neregulă să faci ceva pentru respectul de sine. Este absolut normal să ne preocupăm  ca aspectul nostru să fie unul plăcut, nu este bine atunci când suntem măcinați profund de un sentiment de inadecvare, ce naște de cele mai multe ori nevoia de ceva mai mult, ajungându-se la preocupări excesive în ceea ce privește cum arătăm.

sursa:www.spiritus.ro

sursa:www.spiritrus.ro

Ce ne scapă din vedere este faptul că toate aceste excese se pot conjuga împreună cu ego-ul, alimentat  de reclamele industriilor cosmetice, de bijuterii, precum și ale brandurilor caselor de modă, care nu transmit decât un singur mesaj: vă puteți îmbunătăți viața dacă achiziționați produsele potrivite.

Mesajul meu către voi, mai ales către femei este următorul: priviți-vă în oglindă de mai multe ori pe zi, în funcție de starea dumneavoastră sufletească și veți constata că atunci când sunteți liniștiți, relaxați, împăcați, veți vedea cea mai frumoasă figură pe care Domnul Dumnezeu a creat-o. Evitați oglinda în momentele de răstriște, de stres, de neîmplinire, deoarece atunci veți privi pe altcineva. Concluzia este că starea interioară ne dă acea frumusețe pe care nicio industrie cosmetică nu o poate realiza.

Motivul pentru care oamenii frumoși sunt foart buni și extrem de luminați este echilibrul sufletesc. Nu veți întâlni oameni urâți și care abundă de bunătate, teoria conform căreia un om urât are un suflet bun, este falsă.

Urâțenia exterioară este dată de un dezechilibru interior, ajutat să se extindă, de ego-ul fără limite.

Oameni buni, pe noi ne-a lăsat TATĂL CERESC, frumoși, întregi, complecți, chiar perfecți, imperfecțiunile ne aparțin nouă, ele vin din multele dezechilibre autodeterminate.

Haideți să ajutăm Sinele să reflecte Lumina asupra exteriorului și vom străluci precum Venus la primele ore ale dimineții. Nici pastilele, nici orele prelungite de fitness, nici apartenența la marile saloane de cosmetică, nu vă vor face să impresionați Universul, ritmurile dumneavoastră naturale în consonanță cu vibrația Lui, vă fac să fiți plăcuți și remarcați.

Îngrijiți-vă uzând de „materialul clientului’’, adică îmbunătățind câte ceva, dar în nici un caz schimbând ceea ce în această situație va fost dat.

Este îngrijorător faptul că medicina prin ramura sa estetică a atins vârfuri impresionante, în timp ce omenirea este încă măcinată de boli ce nu și-au găsit antidotul în aproximativ 200 de ani.

Adevărul este că progresul tehnologic face ca unele boli să regreseze temporar, dar și-a pus cineva serios întrebarea cum se vor eradica cauzele care au dus la îmbolnăvire?- sau cum se vindecă cancerul cu câteva pilule?

Un om cu un chip nu foarte atrăgător, dar perfect sănătos din punct de vedere clinic, își dorește o îmbunătățire a aspectului  și culmea găsește alternative „n’’, în timp ce un altul care nu are importanță cum arată, poate fi foarte frumos, în schimb suferind de o boală incurabilă, câte alternative de supraviețuire are?

#3. Crearea unei punți între medicina alopată și cea holistică

Ele sunt foarte puține sau deloc, motiv pentru care comunitățile din dimensiunea IV este bine să acorde importanța ca prioritate „0’’, pentru crearea unei punți între medicina alopată și cea holistică, rezolvând astfel problemele bolnavilor ce par a nu mai avea șanse în această lume.

Adevărata sănătate, spun specialiștii în medicină holistică, vine din interiorul nostru, însă asta implică o viață armonioasă, un racord al Sinelui cu factorii externi.

Dacă lăcomia nu ar fi pus stăpânire pe o mare parte din factorii determinanți în sistemul de sănătate mondial, atunci procupările în cerectare n-ar fi fost prioritare în segmentul estetic, ci dimpotrivă, bolile care au măcinat populația globului de sute de ani, ar putea fi eradicate în proporție de 100%.

Lumea aceasta Nouă, din Era de Lumină va înțelege că ego-ul este invariabil în dezacord cu spiritul care dorește să meargă mai departe în următoarea viață, în timp ce el dorește să rămână aici pe Pământ.

Conflictul acesta dintre ego-ul și Sinele nostru nu va mai dura mult, în momentul în care vom conștientiza cauzele reale ale bolilor și vom înțelege necesitatea echilibrului nostru cu Universul, puntea dintre cele două ramuri ale medicinei se va crea, iar în viitorul apropiat posibilitățile de vindecare a unor boli acum incurabile, vor fi multiple.

Este bine de știut că la procesul nostru de sănătate mai pot contribui și alti factori în afara celor deja știuți și anume: cristalele(pe care le-am mai prezentat); obiectele din aur și argint.

Așa cum v-am mai spus de foarte multe ori, un obiect de aur purtat pe mână sau pe gât(mai ales sub formă de cruciuliță) ajută la împiedicarea absorbției diferitelor energii negative, ce trec printr-un proces de propagare în momentul în care sub diferite forme poți veni în contact cu deținătorul(deținătorii) lor.

Argintul este de asemenea unul dintre cele mai protectoare metale(alături de platină), ale cărui proprietăți au fost cunoscute din antichitate. El conservă în proporție foarte mare energia pozitivă pe care o dezvoltă cineva și împiedică cu multă eficiență, agresiuni energetice dirijate sau nedijirate, din partea unor surse independente de factorul uman, cum ar fi: pietre cu încărcătură negativă; locuri cu încăracare negativă puternică; unele animale; zone unde sunt morminte de sinucigași sau criminali; zone unde s-au practicat ritualuri malefice; lacuri sau ape curgătoare situate în apropierea unor mine bogate în sulf și sărace în săruri minerale.

Atât argintul cât și aurul și platina pot stoca energiile pe perioade de mii de ani, oferind un ecran de protecție pentru acea încărcătură pe care o păstrează până în momentul în care intră în vibrație cu cineva, a cărui energie a fost înmagazinată cu timp în urmă, printr-un ritual- invocând Divinitatea sau dimpotrivă.

constiinta-mare

sursa:www.spiritus.ro

Dacă obiectul respectiv nu rezonează cu actualul deținător poate provoca adevărate dezastre, în plan individual dar și cu extensie spre membrii familiei în care trăiește.

De aceea este bine ca atunci când intrați în posesia acestui gen de obiecte, să verificați cu atenție proveniența, pentru a  nu genera situații neplăcute sau chiar complicate în ceea ce vă privește pe dumneavostră cât și membrii familiei.

Acest gen de energii pot fi întâlnite și la cristale sau pietre prețioase, precum și la unele întinderi de pământ.

Și pământul ca și metalele sus menționate se poate afla sub imperiul unor energii, nu neapărat benefice, înmagazinate în urma unor incantații, făcute din cauza nedreptăților, blestemelor, jurămintelor pentru care cândva a devenit obiect.

Din acest motiv este bine ca oamenii să înțeleagă necesitatea armoniei când la mijloc este vorba de argint, aur, platină, pământ, indiferent de ce reprezintă acstea pentru posesorii sau pretendenții lor. Încărcătura pe care o au, dacă nu este gestionată cum trebuie, poate crea adevărate dezastre.

Ar fi foarte bine ca atunci când intrăm  în posesia unor astfel de obiecte, precum și  a vreunei bucăți de teren, să ne asigurăm că le aducem în starea  de energie inițială, fără rămășițele altei încărcături. Putem realiza acest lucru printr-un proces de purificare care constă într-o încărcare cu iubire și implicit  Lumină, realizată de noi, cât se poate de simplu.

Obiectele se spală în apă cu sare, după care se expun la lumina soarelui timp de 3-4 ori, iar mai apoi prin rugăciunea „TATĂL NOSTRU’’ spusă de 3 ori la intervale de o oră, după care se așază într-un loc pe axa est-vest, preț de 30 de minute, urmând să poată fi folosite.

Dacă timpul nu vă permite toate acestea mergeți la un inițiat pentru purificare și energizare și veți obține rezultatul așteptat.

În ceea ce privește pământul , este bine ca înainte să deveniți propritarul lui, sau să construiți, plantați sau cultivați ceva, să vă informați cu privire la originile în ceea ce-i privește pe deținătorul lui.

Dacă a făcut obiectul unor procese ori neînțelegeri, mai vechi sau mai recente, este bine să aplicați o piatră de obsidian negru, acolo unde considerați că ar fi centrul, timp de 24 de ore, după care se aruncă undeva de unde să nu poată fi luată de altcineva, deaorece încărcătura negativă  înmagazinată ar putea trece în câmpul energetic al celui cel va atinge cu foarte mare ușurință, provocându-i acestui neștiutor mult rău.

Concluzie

Acestea sunt niște simple modalități de  a evita contactul cu energii de vibrație joasă ce ar putea exista acolo unde nici măcar nu gândim. Având în vedere că în perioada următoare vom fi mulți dintre noi protagoniștii unor tranzacții cu pământuri, sau deținătorii unor bijuterii mai mult sau mai puțin însemnate, am considerat necesar să vă aduc la cunoștiință prin intermediul acestui articol, câteva informații privind energiile aparținătoare obiectelor sau porprietăților din jurul nostru, ținând cont de posibilitatea de a „funcționa’’ în cadrul unor comunități în următorii ani, fără dorința de a controla sau manipula lumea din jur, dar cu intenția de a ne crea Raiul aici pe Pământ.

Așadar,  omenirea trebuie să aibă o singură proecupare în aceste timpuri- atingerea nivelului de conștiință pură, unde nu există sentiment de frică, de îndoială, de regret.