Absolut…TOT este titlul noii emisiuni realizate la Absolut TV de Maria Ciobanu.

Emisiunea are ca scop dezbaterea unor subiecte legate de acea latură nevăzută a vieților noastre. O latură extrem de prezentă, și anume ce însemnăm „noi” din punct de vedere energetic, și nu numai.

La această emisiune a fost invitat Răzvan Gabriel Gogoț, avocat, pentru a discuta pe această temă: Cine suntem, de unde venim, și spre ce ne îndreptăm?

Aici regăsiți înregistrarea audio a emisiunii. Este un podcast, îl puteți descărca și să îl asculțați când doriți!

Cine suntem, de unde venim, și spre ce ne îndreptăm?

 

„În realitate există un Creator, El este Domnul Dumnezeu, El a creat Cosmosul, Cosmosul e creat din mai multe universuri. Noi trăim în Universul IV.

În acest Univers și în tot Cosmosul toate particulele materiale și non-materiale, toate formele de energie, toate formele de vibrație, toate entitățile care se manifestă în planul matreial dar și spiritual sunt într-o intercondiționare unele cu altele, într-o relaționare permanentă între ele cu Divinitatea.

Acum 2000 de ani s-a revelat un concept nou, și acela că nu numai ceea ce faci te afectează ci și ceea ce gândești.

Mi-am dorit să înțeleg că este foarte important să înțelegem realitatea, deoarece de multe ori realitatea este distorsionată.

Dorindu-mi acest lucru, am ajuns să înțeleg că trăiesc într-o creație a lui Dumnezeu, și să înțeleg cine suntem, că există dincolo de această lume materială și această lume spirituală.”

Abonează-te la podcast

Poți asculta acest episod direct pe iTunes.