Februarie se încadrează în șirul celor câteva luni din iarna și primăvara lui 2017 caracterizate printr-un dinamism ieșit din comun. Așadar zilele favorabile ar putea fi numeroase pentru fiecare zodie. Ar putea fi chiar o lună de vârf a perioadei.

În Berbec, semn activ prin excelență, se află Venus, Marte și Uranus.

Combinația Venus-Marte este intens pasională, dar la limită poate să incite la un comportament ilogic și pătimaș, dăunător armoniei, bunei înțelegeri, cooperării, păcii.

Careul în T format de triada Venus-Marte-Uranus din Berbec, cu Jupiter din Balanță și cu Pluton din Capricorn este zbuciumat și violent.

Potențează la maxim riscul de accidente, conflicte și cataclisme naturale (inclusiv cutremure, erupții vulcanice etc.).

Din fericire, eclipsele de acum fac parte dintr-o familie de eclipse binevoitoare, aducătoare de surprize plăcute, schimbări în bine sau… soluții salvatoare în situații de criză!

Care sunt Zilele Favorabile în Luna Februarie pentru Fiecare Zodie

 

BERBEC
zodiac-1647163_1280

Dragoste

Dragoste la prima vedere. Oare chiar există? Ei bine, da, există, și ne veți putea povesti despre ea și nouă-cât de curând. Pentru că magneticele planete venus și Marte se vor afla în Berbec, nu e timp romantic de pierdut.

Dacă sunteți deja îndrăgostiți, e posibil să vă ciorovăiți cu persoana iubită, dar nu e nimic serios- și ce amuzantă va fi împăcarea!

Bani 

Dacă sunteți pregătiți să vorbiți deschis cu un superior despre o majorare de salariu, o primă sau o promovare- ori despre acordarea unei libertăți mai mari la serviciu- programați întâlnirea cât mai aproape de 23 februarie.

Persoanele cu autoritate vor fi receptive chiar și la cele mai scandaloase idei. Vreți să lucrați în condiții confortabile sau acasă? E momentul să vă susțineți cauza.

Tranzite delicate

Pe 8 februarie, emotiva Lună va intra într-o relație dificilă cu expansivul Jupiter, imprevizibilul Uranus și realistul Pluton, activându-vă în stil mare harta natală.

Dacă ați cugetat la o decizie majoră, mai ales una care să implice cariera, probabil, că a venit momentul să terminați cu gânditul și să treceți la fapte.

[toggle title=”De reținut!” state=”open”]Zile favorabile: 9,11,13,16,20,23  Zile nefavorabile: 7,8,10,15,21[/toggle]

 

TAURzodiac-1647164_1280

Dragoste

Guvernatorul planetar, iubitoarea Venus, va intra în zodia Berbecului pe 3 februarie, alăturându-se pasionalului Marte și imprevizibilului Uranus.

Acest trio va rămâne toată luna în casa a XII-a, un loc în care intimitatea este cuvântul de ordine.

E posibil să petreceți mai mult timp decât de obicei în spatele scenei, dar din motive încântătoare.

Bani

Pentru că Venus se află în impulsivul Berbec, poate că nu e cel mai bun moment să faceți investiții pe termen lung.

De asemenea, va fi greu de rezistat impulsului de face cumpărături. De obicei, sunteți extrem de practici și  nu căutați decât ce e mai bun, dar această echipă vă poate slăbi voința.

Duceți-vă la cumpărături cu un prieten care să reprezinte vocea rațiunii.

Tranzite delicate

Pe 8 februarie, emotiva Lună din Rac, casa a III-a, a conversațiilor și comunicării, va forma o cuadratură dificilă cu trei adversari planetari de categorie grea.

Pregătiți-vă pentru o discuție lămuritoare cu cineva drag, referitoare probabil la copii sau la anumite schimbări din cămin-dar nu vă îngrijorați.

Soarele va face echipă a doua zi cu Uranus, marele amator de schimbări, iar acest parteneriat vă va ajuta să vă adaptați și să mergeți mai departe.

[toggle title=”De reținut!” state=”open”]Zile favorabile:3,4,14,115,16,19  Zile nefavorabile:7,8,10,21,26[/toggle]

 

GEMENIzodiac-1647166_1280

Dragoste

Sunteți norocoși în stil mare. Tocmai la timp pentru o zi de Sf. Valentin minunat de romantică, emotiva Lună va intra în casa a V-a a îndrăgostiților, adică în Balanța iubitoare de parteneriate.

Dacă nu aveți încă o relație, nu vă îngrijorați. S-ar putea să întâlniți pe cineva cât de curând-de fapt, dacă vă interesează o persoană de-abia cunoscută este cea mai potrivită zi pentru a-i comunica acest lucru.

Bani

Pe 26 februarie va avea loc o eclipsă de solară în casa a X-a a carierei. Asta poate însemna că veți avea chef să vă schimbați nu numai locul de muncă, ci și profesia.

Sigur, e o schimbare majoră, dar probabil că vă gândiți la ea de luni de zile. Discutați problema cu o persoană mai în vârstă și de încredere ori cu un superior care vă înțelege.

Tranzite delicate

Pe 8 februarie, Luna din casa a II-a a finanțelor personale, va forma o mare cruce cardinală cu imprevizibilul Uranus, intensul Pluton și exageratul Jupiter.

Dacă vă aflați pe muchie de cuțit în domeniul financiar, această zi poate fi una hotărâtoare. Acum, după ce știți ce urmează, pregătiți planul B- pentru orice eventualitate.

[toggle title=”De reținut!” state=”open”]Zile favorabile:5,6,11,13,16,21,23  Zile nefavorabile:7,8,9,26[/toggle]

 

RACzodiac-1647167_1280

Dragoste

Marte și Venus sunt echivalenții astrologici ai celor doi parteneri celebri din antichitate, Antoniu și Cleopatra- una dintre cele mai potrivite, mai pasionale și mai puternice perechi.

Venus atrage, iar Marte urmărește-ambele planete petrec luna februarie în incandescentul Berbec, casa a X-a.

Dacă simțiți că sunteți atrași de o persoană mai în vârstă, mai tânără sau aflată într-o poziție care-i conferă autoritate, fiți siguri că sentimentul e reciproc. Bun și mai departe? Fiți atenți!

Bani

Eclipsa lunară de pe 10 februarie are loc în casa a II-a, unde se găsesc posesiunile și problemele bănești.

Acest eveniment apare în incandescența și dramatica zodie a Leului.

Dacă aveți probleme financiare cu o anumită persoană, e imposibil ca acestea să nu se agraveze. Fie că sunteți pregătiți, fie că  nu, probabil a sosit clipa să luptați pentru ceea ce vă aparține.

Tranzite delicate

Luna, guvernatorul planetar, va forma pe 8 februarie o mare cuadratură cu Uranus, Pluton și Jupiter.

Ea va iniția tot felul de schimbări, dar în ceea ce privește mai ales dacă sunteți sensibili la dispozițiile, ar fi bine să puneți totul sub semnul întrebării.

Lăsați-vă ghidați de instinct, în special în cazul conflictelor și al disputelor. V-a înșelat el oare vreodată?

[toggle title=”De reținut!” state=”open”]Zile favorabile:1,4,6,17,18,25  Zile nefavorabile:7,8,10,21,26[/toggle]

 

LEUzodiac-1647168_1280

Dragoste

Iubitoarea Venus pătrunde pe 3 februarie în incandescenta și pasionala zodie a Berbecului- și vă garantez că asta vi se potrivește de minune.

Venus se va găsi în casa a IX-a a prietenilor și celor dragi aflați departe, îndemnându-vă să vă faceți timp pentru acea călătorie pe care o plănuiți de mult.

Dacă nu puteți pleca, asta nu înseamnă că nu pot veni ei la dumneavoastră.

Bani

Eclipsa solară de pe 26 februarie ar putea fi un pic cam înșelătoare- din punct de vedere financiar.

Se va petrece în casa a VIII-a a resurselor și a finanțelor comune, adică în Pești, o zodie care poate confunda adesea realitatea cu imaginația.

Dacă instinctul vă spune că o afacere e prea bună ca să poată fi adevărată, atunci probabil că așa stau lucrurile.

Tranzite delicate

Pe 8 februarie, Luna din extrem de emotiva zodie a Racului va forma o cuadratură dificilă cu Pluton, Uranus și Jupiter-rezultatul fiind o serie de întâmplări încărcate de emoții.

Dramatismul nu este ceva care să vă deranjeze, dar acest mănunchi de energii e dificil de străbătut- chiar și pentru dumneavoastră. Rămâneți calmi.

[toggle title=”De reținut!” state=”open”]Zile favorabile:3,7,9,11,20,21  Zile nefavorabile:8,26,27,28[/toggle]

 

FECIOARAzodiac-1647169_1280 

Dragoste

De Sf. Valentin , emotiva Lună se va afla la datorie în Balanța amatoare de parteneriate, adică în casa a doua, a problemelor bănești și posesiunilor, determinându-vă să dați la o parte toate opreliștile și să faceți din această zi una specială.

Excesivul Jupiter se găsește tot aici, așa că aveți dispoziția necesară pentru a abuza de cardul de credit. Totuși nu vă faceți de cap.

Bani

În jurul datei de 27 februarie sunt posibile lupte pentru putere la serviciu. Este absolut necesar să rezistați impulsului de a vă amesteca în ele.

Faceți-vă singuri o favoare. Dacă nu sunteți afectați direct, rămâneți imparțiali. S-ar putea să nu cunoașteți întreaga istorie și așa după cum știți, un singur detaliu care lipsește poate schimba totul.

Tranzite delicate

Pe 8 februarie, o cuadratură cardinală va spori tensiunea, fiind însoțită probabil de o dispută neașteptată.

Neptun vă stimulează instinctul de câțiva ani de zile, din locul pe care-l ocupă în casa a VII-a a parteneriatelor.

Deși cauzele conflictului le par celorlalți vagi sau confuze, veți putea vedea adevăratele motivații ale tuturor părților implicate.

[toggle title=”De reținut!” state=”open”]Zile favorabile:1,6,13,16,22,23  Zile nefavorabile:2,3,7,8,21,26[/toggle]

 

BALANȚĂzodiac-1647160_1280

Dragoste

Emotiva Lună va poposi în propria dumneavoastră zodie romantică pe 14 februarie- momentul care este perfect pentru a vă petrece timpul alături de partenerul de băi fierbinți.

O situație învăluită în aburi ar fi minunată, dar, de fapt, nici nu contează unde anume vă aflați. Veți primi oricum o atenție absolut încântătoare.

Bani

Nu vă lăsați atrași în situații financiare încurcate. Urmează două eclipse, iar pentru că Venus, guvernatorul planetar, se află în Berbec, situația bănească se poate schimba extrem de rapid.

Asta înseamnă că nu trebuie să vă oferiți să negociați nici un fel de dispute legate de finanțe, chiar dacă o persoană apropiată vă cere ajutorul. Găsiți pe cineva calificat, care vă poate sfătui.

Tranzite delicate

Ziua de 8 februarie ar putea fi dificilă, așa că fiți atenți, sensibila Lună va activa o anumită luptă în care sunt implicați partenerul, familia și poate chiar propria viață profesională.

Dacă simțiți că situația devine nesigură, retrageți-vă. Faptul că sunteți invitați la o dispută nu înseamnă neapărat că și trebuie să aceptați.

[toggle title=”De reținut!” state=”open”]Zile favorabile:3,4,11,13,14,20,23  Zile nefavorabile:2,8,10,21,26,27[/toggle]

 

SCORPIONzodiac-1647170_1280

Dragoste

Dacă nu aveți deja o relație, e posibil să fiți plăcut surprinși de un nou coleg de serviciu sau partener de afaceri care nu se sfiește să-și exprime sentimentele- inclusiv în privința dumneavoastră.

Cerul va fi pe plin de impulsuri dinspre sectorul dragoste, dar dacă acesta va dura sau nu, asta este o altă poveste.

Bani

Dacă aveți chef de câteva cumpărături impulsive în jurul datei de 8 februarie, gândiți-vă de două ori înainte de a sări în mașină cu buzunarele pline de carduri.

Nu cumva încercați doar să evitați cu orice chip să vă gândiți la o problemă sâcâitoare sau să ocoliți o întâlnire necesară cu o persoană de care doriți să vă îndepărtați treptat? Vorbiți cu ea. Abia după aceea mergeți la cumpărături.

Tranzite delicate

Luna din Balanța romantică și orientată spre parteneriate se va afla la datorie. Toată lumea va avea chef de companie și de tratații dulci- și nu vorbesc doar de bomboane de ciocolată.

Dacă Jupiter v-a ținut ocupați până acum, atunci reducerea listei cu invitați la o singură persoană ar putea reprezenta o provocare. Încercați să nu răniți sentimentele nimănui.

[toggle title=”De reținut!” state=”open”]Zile favorabile:4,5,6,11,12,13  Zile nefavorabile:7,8,10,21,26[/toggle]

 

SAGETĂTORzodiac-1647171_1280

Dragoste

Luna din Balanță orientată spre parteneriate se va afla la datorie pe cer în ziua de Sf. Valentin, îndemnându-vă să dați la o parte toate obstacolele și să petreceți alături de persoana iubită momente de neuitat.

Evident că ați planificat deja totul. Numai să puneți lucrurile în mișcare la timp!

Bani

Guvernatorul planetar, expansivul Jupiter, se va opri din drumul său direct pe 6 februarie, într-o perioadă în care formează și un sextil minunat, cooperant și extrem de stimulator cu precautul și seriosul Saturn.

Știți cum se spune, sincronizarea e totul. Ei bine, așa e, iar luna aceasta veți intui momentul potrivit pentru aproape orice- mai ales în cazul problemelor bănești și la deciziilor legate de carieră.

Tranzite delicate

Eclipsa solară de pe 26 februarie ar loc în confuza zodie a Peștilor, casa a IV-a, a emoțiilor provenite din trecut-așa că ceea ce vă amintiți cel mai bine despre o anumită relație s-ar putea să nu fie în întregime corect.

Dacă trebuie luată o decizie și credeți că suferiți de sindromul memoriei selective, cereți părerea sinceră a unui prieten cu simț practic.

[toggle title=”De reținut!” state=”open”]Zile favorabile:3,6,9,11,13,14,22,23  Zile nefavorabile:1,2,7,8,21,26,27[/toggle]

 

CAPRICORNzodiac-1647161_1280

Dragoste

Venus și Marte vor pătrunde furtunos în Berbec, iar pentru că Venus se pricepe să strângă ceea ce iubim, iar Marte știe să urmărească lucrurile pe care ni le dorim- ei bine, acest duet este de neoprit.

Și amândoi își croiesc drum prin casa a IV-a, a emoțiilor care provin din trecut. Să fie oare momentul să-i acordați cuiva o a doua șansă? Poate. Dvs. decideți.

Bani

Toți cei care vă pun la îndoială autoritatea în jurul datei de 22 februarie au probleme pe care nu le înțelegeți niciodată cu adevărat.

Totuși , nu puteți da înapoi- oricum, sunteți persoane competitive, și deloc străine de conflicte.

Misiunea constă în a rezista imboldului de a-i distruge total după ce vă dovediți încă o dată valoarea în fața superiorilor.

Tranzite delicate

Pe 8 februarie, cerul va găzdui un conflict în care sunt implicate patru planete extrem de categorice și de ferme.

Cu toții vom resimți această tensiune. În cazul dvs., s-ar putea ca o serie de circumstanțe neașteptate să vă elibereze de câteva responsabilități cărora credeați că nu le mai puteți face față de multă vreme.

Poate fi neliniștitor, dar așteptați rezultatul final.

[toggle title=”De reținut!” state=”open”]Zile favorabile:5,6,7,9,13,16,23  Zile nefavorabile:2,3,8,21,26,27[/toggle]

 

VĂRSĂTORzodiac-1647162_1280

Dragoste

Venus, marele magnet, și Marte, partenerul ei, cunoscut și sub numele de „marele urmăritor”, vor trece prin incandescentul și impulsivul Berbec, adică prin casa a III-a, a conversațiilor și a comunicării.

Având în vedere prezența celor două planete în casa respectivă, interesul manifestat față de o anumită persoană nu va rămâne secret multă vreme.

Bani

Atenție la portofel în jurul datei de 26 februarie. O eclipsă solară are loc în casa a II-a, a finanțelor personal și a problemelor bănești, adică în confuza zodie a Peștilor, și e posibil să rătăciți cardul sau banii.

Fiți atenți și la o persoană care vine cu o poveste lacrimogenă pe care ați mai auzit-o.

Tranzite delicate

O cruce cosmică se formează pe 8 februarie, implicați fiind Uranus, expansivul Jupite și intensul Pluton.

Emotiva Lună o va declanșa din locul ocupat în Rac și nu va avea chef să se abțină de la nimic- în bine sau în rău.

În cazul dvs., asta poate însemna că veți fi mai emotivi ca de obicei. Pregătiți-vă să faceți lumea să ridice din sprâncene.

[toggle title=”De reținut!” state=”open”]Zile favorabile:9,11,13,16,20,22,23  Zile nefavorabile:2,3,8,21,26,27 [/toggle]

 

PEȘTIzodiac-1647172_1280

Dragoste

Venus va pătrunde pe 3 februarie în zodia Berbecului, iar această energie fermecătoare, dar impulsivă, vă va determina să cumpărați cadouri.

Dacă aveți de curând o relație nouă, obiectul dorinței dumneavoastră nu va trebui să facă prea multe aluzii până când vă va convinge să plecați într-un safari. Dacă aveți un partener de cursă lungă, și le merită același tratament. Dați-vă seama ce anume îl poate face fericit.

Bani

Planetele din Berbec nu sunt deloc renumite pentru auto control și răbdare. Trei astfel de planete parcurg în februarie casa a II-a a finanțelor.

Dacă așteptați o majorare de salariu, o primă sau o promovare, nu vă opriți până când nu le obțineți-iar pentru că Marte face parte din echipă, nici țipetele nu ies din discuție.

Totuși atenție. Nu-i îndepărtați pe cei care sunt de partea dumneavoastră.

Tranzite delicate

Jupiter va intra în mișcare retrogradă pe 6 februarie în casa a VIII-a a finanțelor și resurselor comune.

Dacă ați încercat să obțineți un împrumut sau o ipotecă, ori să rezolvați cu binișorul o problemă legată de o moștenire, iar acest lucru nu s-a întâmplat până acum, aveți răbdare.

S-ar putea să mai dureze.

[toggle title=”De reținut!” state=”open”]Zile favorabile:4,6,11,12,18,25  Zile nefavorabile:7,8,9,21,26,27[/toggle]

Concluzie

Așadar, februarie 2017 este o lună cu un enorm potențial, care ne poate purta de la o extremă la alta. Zilele favorabile cât și cele nefavorabile ne vor afecta mai mult sau mai puțin, dar…

Mulți vom avea senzația că ne dăm într-o roată periculoasă ce cele din parcurile de distracții. Nu ne rămâne decât să tragem aer în piept și să ne ținem bine.

Cine învârte roata?