descărcare

 

In urma observarii si cercetarii apei, in ultimul deceniu mai ales, s-a ajuns la anumite concluzii care uimesc oamenii de stiinta din toata lumea. Cu toate ca din punct de vedere chimic apa nu sufera absolut nicio schimbare, din punct de vedere fizic situatia sta cu totul si cu totul altfel. Se pare ca apa raspunde la tot felul de stimuli externi, dar ceea ce pare mai uimitor este ca raspunde puternic la influenta campului magnetic al omului si al starilor pe care acesta le are. Mai mult decat atat, apa are memorie si tine minte ceea ce se petrece in jurul ei, schimbandu-se ca structura la fiecare contact cu mediul inconjurator. Daca mediul inconjuarator este mediu urban, apa isi pierde cea mai mare parte a vitalitatii acesteia.

 

In orice fel de medicina alternativa trebuie sa se tina cont de calitatile uimitoare ale apei, mai ales pentru ca organismul uman are in componenta sa peste 70 de procente – banala apa. In circuitul ei in natura, apa poate sa se curete de toata informatia acumulata si sa se improspateze. Noi, oamenii nu mai lasam apa sa isi vada de mersul ei obisnuit in mediu, cu ajutorul pompelor o trimitem sub presiune in casele oamenilor, dupa ce apa a fost folosita o reciclam prin multe procedee chimice si fizice care traumatizeaza apa din punct de vedere structural.

 

In functie de diferiti factori apa se modeleaza la nivel molecular in cristale. Se pare ca unul dintre factorii principali care fac apa sa se structureze sub o anumita forma sunt emotiile omenesti. La fel cum aura se schimba in functie de starea pe care o are subiectul, la fel si apa isi modifica structura in functie de emotiile tuturor oamenilor cu care ea intra in contact. Nu ar fi o mare problema daca apa ar fi lasata in pace sa isi continue bunul ei curs si sa treaca prin starile de agregare pentru dansul ei natural de la suprafata planetei. Oamenii insa nu o lasa se se evapore sa se condenseze si sa revina reimprospatata pe pamant. Ei o colecteaza in bazine de decantare unde este supusa la tot felul de actiuni chimice si fizice. Toate acestea pentru a o face sa fie o “apa buna” de a fi returnata spre a fi folosita. Astfel apa inamagazineaza toate problemele omenirii si se intoarce la noi incarcata negativ.

 

Un cercetator din Japonia – Emoto Masaru, a reusit sa fotografieze picaturi de apa puse la criogenizat, dupa ce acestea au fost supuse la diferite emotii umane. Se pare ca formele cele mai simetrice si mai frumoase au fost date la sentimentele de iubire, dragoste iar cele mai urate forme au fost inregistrate la sentimentele de ura, frica etc.

 

In bioenergoterapie, apa trebuie sa aiba o mare importanta din cauza efectelor pe care le are aceasta asupra organismului uman atat din punct de vedere fizic cat si psihic. Cea mai buna apa care ar trebui sa fie folosita de fiecare om este o apa care vine din locuri in care nu are de-a face cu omul. Apa de izvor, apa de ghetar, adica sub o forma sau alta, apa structurata. Apa structurata are singura posibilitatea de a rezolva o multime din probleme legata de sanatate .