Podcast

6 Acțiuni Principale pentru Evoluție Spirituală și Schimbare de Paradigmă

Absolut…TOT este titlul noii emisiuni realizate la Absolut TV de Maria Ciobanu.

Emisiunea are ca scop dezbaterea unor subiecte despre evoluție spirituală legate de acea latură nevăzută a vieților noastre. O latură extrem de prezentă, și anume ce însemnăm „noi” din punct de vedere energetic, și nu numai.

La această emisiune a fost invitată Iulia Hirică, conferențiar doctor universitar, pentru a discuta pe această temă: Evoluție spirituală. Schimbare de paradigmă.

Aici regăsiți înregistrarea audio (podcast) a emisiunii. Este un podcast, îl puteți descărca și să îl asculțați când doriți!

6 Acțiuni Principale pentru Evoluție Spirituală și Schimbare de Paradigmă

 

 • Nevoia de schimbare, trecerea de la vibrația III la vibrația IV.
 • Schimbarea atitudinii față de oameni. Importanța iubirii.
 • Frumosul ca expresie a schimbării.
 • Capacitatea de a extrage partea benefică dintr-o lume aparent negativă.
 • Omul, expresie a finitului și infinitului, creat într-un model matematic si fizic infinit.
 • Importanța majoră a schimbării la nivel spiritual.

Podcast Iulia Hirică:

„Dacă dorim schimbări mici să lucrăm la atitudine, dacă dorim schimbări mari să lucrăm la paradigmă.

Prin iubire se poate schimba paradigma. Acesta este sensul venirii Domnului Iisus pe Pământ… A venit în Lume ca noi, pentru ca noi să fim ca EL, model al PERFECȚIUNII DIVINE, CALEA, ADEVĂRUL și VIAȚA, și noi crezând în El să fim vii.

Este momentul când se va concretiza proiectul pentru care a venit Domnul Iisus, astfel Pământul va ajunge un loc al iubirii care își va atinge potențialul.

Este foarte important de asemenea să ne racordăm la Sinele Superior, care în cele din urmă temporar sau definitiv să înlocuiască ego-ul, și să ajungem la o religie cosmică, una în care, dincolo de dogme și ritualuri, să reușim să ne conectăm la Dumnezeu fără intermediar, să fim conștienți de forța pe care o avem.

Abonează-te la podcast

Poți asculta acest episod podcast de evoluție spirituală direct pe iTunes.

Bioenergoterapeut

In urma experiențelor paranormale trăite de-a lungul vieții am scris șase cărti: Mesagerii Luminii, Alternanța , Dimensiunea IV, Bioenergia-Terapie blândă, Miriam și Chipul Fericirii. Abonează-te

Articole similare

2 Comments

 1. A fost cea mai buna investitie a timpului alocat vizionarii acestei emisiuni, tema si continutul au constituit din nou un real suport pentru cei care vor sa inteleaga si constientizeaza importanta a ceea ce suntem dincolo de materie.
  Notabil – emisiune moderata de un Parapsiholog. Multe multumiri pentru imensa dedicare!

 2. Foarte frumoasa emisiunea.Dragele mele Iulia si Maria sunt in comuniune cu voi!
  Profunzimea si in acelasi timp claritatea cu care Iulia aduce in discutie schimbarea paradigmei, ma face sa ma gandesc cu seriozitate ,ca as putea sa ma inscriu la cursurile ei.sa ma invete si pe mine cum se pot pune in ecuatie gandurile divine.Am un motiv personal pentru care ii sunt recunoscatoare Iuliei.M-a determinat sa caut informatii despre personalitatea matematicianului indian Ramanujan care avea convingerea ca nici o ecuatie nu are semnificatie daca nu exprima un gand divin si nu intelegea de ce i se cerea sa demonstreze o astfel de teorema.Mi se pare un subiect la care putem medita. Oare chiar trebuie sa demonstram tot timpul cate ceva? Trebuie sa proiectam mental schimbarea ? Sau tiparul pluteste deja in atmosfera ,ne este sugerarata calea si noi trebuie doar sa ne imbunatatim auzul pentru a percepe mesajul ,sa ne limpezim privirea pentru a vedea drumul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button