Un altfel de horoscop rac: 2015 este un an care te predipsune la multă activitate de detaliu, răbdare, schimbarea atitudinii față de muncă și implicațiile ei. Stările tale de spirit se vor menține într-un ritm fluctuant însă, nativ, ești un maestru în a te descurca excelent cu ele. Capitolul amoros se îmbunătățește, se va trage linie după evenimentele petrecute de trei ani încoace, simțind o mare ușurare.

Însă se conturează schimbări majore în planul muncii și al sănătății. Recomandabil este să vii în întâmpinarea acestora. Revizuiește-ți situația profesională și starea generală a sănătății, doarece aceste segmente de viață sunt strâns legate între ele, susținându-se unul pe celălalt.

În continuare vor fi prezente în viața ta domeniile filozofice, spirituale, relațiile cu oameni de vază în diverse domenii ale vieții. Meditațiile în locuri sfinte, călătoriile cu temă spirituală, lecturile religioase sau despre culturile și civilizațiile lumii contemporane vor fi refugiile tale mai mult sau mai puțin secrete. Așadar principalelele caracteristici pentru horoscop rac:

Un Altfel de Horoscop – Rac

 

Cele patru eclipse care vor avea loc în 2015, pe axele Pești-Fecioară și Balanță-Berbec, te vor impulsiona să îți schimbi sistemul valorilor morale, să te apropii mai mult de oamenii de bună calitate, să călătorești în locuri frumoase, încărcate cu energie benefică și să închei o etapă socio-profesională care și-a epuizat experiențele pentru tine.

Forfotă se întrezărește în intervalul 20 februarie – 31 martie și în preajma datei de 28 septembrie, când se va forma o eclipsă totală de Lună în Semnul Berbecului. În special relațiile cu șefii sunt animate: discuții aprinse, activități dinamice, diverse; posibil să ți se ofere o mărire salarială sau o postură de conducere. Discerne atent în ce situații profesionale te angrenezi, astfel încât să nu te suprasoliciți. Este adevărat că prin eforturile depuse, mai ales în prima parte a anului, în câmpul muncii ți se deschid variante noi de câștig pe termen lung.
Vizavi de șefi, responsabilități profesionale, imagine publică, statut socio-profesional se va evidenția un moment de final de etapă în preajma datei de 28 septembrie. Posibil să renunți la un loc de muncă, la o postură profesională care nu te mai reprezintă sau pur și simplu să abordezi altfel toate acestea. Traversezi o perioadă, de fapt este vorba de câțiva ani, în care nu prea poți suporta un șef sau să fii condus de cineva la modul general. Pe scurt, tu îți ești propriul șef, chiar ai avea curajul să lucrezi pe cont propriu sau să abordezi un alt loc de muncă, o altă profesie.

 horoscope-644864_1280
Iată și interpretarea colaboratoarei noastre Deborah Costache pentru horoscop zodia RAC:

 

Ești vedetă-n astă vreme

Susținut de doi titani

Și-o căsuță poți să-ți iei

Frate, anu-ți toarnă bani.

 

Cu venituri rotunjite poți acum să investești

Poți să-ți satisfaci capricii, dar ai grijă că-i golești!

Dacă sunteți implicați, în procese diferite

Trebuie să cântăriți la persoane potrivite

Bazați-vă doar pe voi, căci de sus se tot veghează

Și nu luați in calculație, decât ce vă interesează.

 

Nu grăbiți nici afectivul, mai gândiți, chiar de trei ori

O relație prea scurtă, să nu producă erori

Nu interveniți acolo, unde poate nu se poate

Lăsați-L pe Dumnezeu, că știe Domnul pe toate.

 

De examene aveți, veți putea să le luați

Dar vă rog, mai multă muncă, pune-ți mintea și-nvățați

Și pe planul sănătății veți avea bătăi de cap

Încercați ‘’complementarea’’ poate le veniți de hac.

 

Să purtați isop, cristal și să vă hraniți fibros

Cu legume, multe fructe, ca să fiți mai viguros

Câte-un ou pe săptămână si lactate mult mai rar

Insă ceai de-arbuști și plante

Cam din cei din Cireșar.

 

Să te rogi pe înserate în fiece anotimp

Iar în nopți cu lună nouă

Mai acordă-ți iar un timp

Să porți haine preferate, poate pui și argintiu

Bleu și alb că-s minunate și ai fi mai fistichiu

Să mai dai și de pomană, la cei care sunt săraci

Luni și sâmbăta e bine anul ăsta pentru raci.

 

Prin colaborarea celor doi benefici Jupiter și Venus, anul 2015, devine pentru nativii acestei zodii, anul ce-i va face vedete. Jupiter pe casa a II-a a banilor din muncă proprie vă poate aduce o rotunjire a bugetului dându-vă posibilitatea achiziționării unei locuințe. Puteți de asemenea să vindeți ceva, puteți fi finanțați sub forma unor investiții. Așadar din punct de vedere financiar, perspectivele acestui an sânt mai mult decât optimiste. După 11 august Jupiter va tranzita zodia Fecioarei adică casa comunicării dumneavoastre, oferindu-vă o mulțime de căi de manifestare spirituală. Micul benefic va avea rolul de a vă rezolva problemele bănești, în așa fel încât la un moment dat, adică din 31 iulie, să deveniți puțin cam nesăbuiți în ceea ce privește cheltuielile.

Perspectiva unor investiții pe termen lung este benefică începând din 16 februarie și până în 11 august, iar când spun acest lucru nu mă refer doar la achiziția unei locuințe, ci la orice ține de acest sector.

Este momentul să depășiți ideea învechită de a funcționa între limitele riguroase ale unui venit dintr-un salariu fix, încercând o colaborare de unde să vă rotunjiți veniturile, sau chiar să vă deschideți propria afacere. Vă puteți satisface anumite capricii în ceea ce privește cheltuielile pentru propria persoană, dar fiți cu băgare de seamă că s-ar putea să vă treziți cu buzunarele goale.

Pentru cei ce sânt implicați în procese cu instituții ale statului și nu numai, este bine să nu acordați credit tuturor promisiunilor făcute de către persoane care în esență sânt certate cu legea, bazați-vă pe propriile puteri și pe propriile intuiții, pentru că acolo Sus, Cineva veghează.

Planeta Saturn va petrece 9 luni în zodia Săgetătorului, pe parcursul acestui an, și deși este o planetă dură, ea este destul de dreaptă, iar în casa muncii și a sănătății vă poate da exact ce meritați. Retrogradarea în Scorpion din iunie până în 17 septembrie, adică în casa sentimentelor face posibilă o distragere din zona muncii, acordând o mai mare atenție segmentului afectiv. Nu știu dacă este momentul potrivit să transformați o relație ocazională în ceva pe termen lung. Gândiți-vă bine!

 

De asemenea s-ar putea să fiți nevoiți să interveniți în viața unui copil, iar aspectele vă interzic să o faceți ca și cum ați dori să trăiți dumneavoastră propria viață. Lăsați lucrurile cum le-a dat Dumnezeu. Și în relațiile cu ceilalți membrii ai familiei puteți deveni destul de critici, dacă nu țineți cont și de problemele fiecăruia și de încărcătura momentului. Nu vă puteți permite multe greșeli de comunicare. Cei tineri care se vor afla în fața unor examene, ar trebui să acorde maximum de atenție acestora, deoarece anul acesta le pot lua, dar cu multă muncă.

Problemele de sănătate vă vor da și ele bătăi de cap, mai ales celor ce ați fost supuși deja unor lungi serii de investigații. Foarte mulți veți apela și la terapiile complementare, nefiind satisfăcuți de ce v-a spus medicul, decizie foarte bună de altfel.

Ce ne mai  spune horoscop rac despre viața sentimentală, care va cunoaște o îmbunătățire și pentru cei ce au ales singurătatea până acum. Fixațiile, obsesiile, frânele, vor putea fi înlăturate, în locul lor așezându-se dorința de viață în doi, cu posibilitatea de a procrea. Pentru cei ce sânt implicați în relații fără finalitate sau care scârție de mult timp, cele 3 luni (iunie-septembrie) de retrogradare a planetei Saturn, pot veni cu soluții.

Cristalele energizate și isopul, nelipsite.

Hrana Racilor poate fi compusă din alimente bogate în fibre, legume și fructe cu multă vitamina C, lactate puține, un ou pe săptămână, carne de două ori pe săptămână, sucuri din legume și fructe, ceaiuri din fructe de pădure și flori de arbuști de mai-iunie. Cafea puțină sau deloc, băuturi alcoolice foarte, foarte puține (de preferat berea), dulciuri de fabrică deloc.

Rugăciunea se face când se înserează indiferent de anotimp, iar în nopțile cu lună nouă, și înainte de culcare.

Culorile anului: argintiu, alb, bleu.

Milostenii: luni și sâmbătă.

RESURSE

[tie_list type=”checklist”]

[/tie_list]